- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, elmegyek, megnyomkodom megint
Van egy "szokásom", amit a 11 pro max és a airpods pro együtt kielégít, kíváncsi vagyok, ezt bármilyen wireless headset tudja? Kifejtem.
Az airpods a tokjában, csörög a messenger videóhívás a telefonon. Akkor amíg csörög, gyorsan kikapom az airpods pro-t a tokból, csatlakozik is a telefonhoz és már azzal veszem fel a hívást. Thehát a csörgés ideje alatt csatlakozott és fel is tudtam vele venni. Ezt tudja bármelyik minőségi wireless füles, vagy ez nem fog menni? (sokat beszélek így vezeték nélkül, mászkálok közben a lakásban, miközben telefon az asztalon, és mindig stabil és nem szakadozik). Erről nehezen mondanék le, és pl. egy buds pro-val szemben előnyben részesítenék egy Sony wf-1000xm3-at mondjuk a lényegesen jobb zajszűrés miatt.
Még az volt a gondom droidon,hogy bármilyen wireles fülest használtam, beszélgetés csak akkor volt élvezhető mindkét fél számára,ha csend volt körülöttem. Amint zaj volt, utca, forgalom, airpos pro talpon maradt, a többi elvérzett (mármint a többi droidos telefonhoz is volt kapcsolva). -
válasz
Szakiii #1520 üzenetére
Én már írtam ,de azért nem szeretem az ilyen teszteket, mert pl. a Note 20 ultra "pariban" van az iphone 11 pro max-al majdnem, közben meg a való életben, 2 napos használatot nézve egy feltöltéssel pont kétszar annyi SOT-om van ugyanazokka la felhasználói szokásokkal 11 pro maxon, mint a Note 20 ultra átlag SOT-ja (bár igaz, nem volt csak 10+-om, de annál is kb. 2szer több a SOT-om, és a N20U se jobb nála, mint tudjuk).
Tudom ,tudom, az iPHone nem 120 Hz. Majd ha az lesz, máris más lesz a leányzó fekvése
Ettől függetlenül az S20U-t minden szempontból bevállalnám.
-
válasz
South Velen #1448 üzenetére
Nem minden ilyen technológiás panel PWM-es? Pusztán csak vannak szoftveres megoldások, "DC Dimming" néven, amik ezeket csökkentik. Nem jól tudom?
-
Aztmhogy feltöltöd a telefont, nem fogod úgy hasznáéni, hogy azonnal nekiesel és nyomkodod, amíg le nem merül. Hanem mondjuk reggel 100%-ról indlusz, aztán használod másnap "valamikorig". Ez a 35+ óra meg akkor is levesz az akkuból 30+%-ot, ha ezen idő felében megy csak az AOD. Most mondtam valami hozzávezőleges számokat, mielőtt veleki belekötne. A lényeg, hogy ennyi időre vetítve az IDLE fogyasztás igenis jelentős mennyiséget harap az akkuból.
-
válasz
ForRedGlory #1367 üzenetére
Az tuti, akkor az új egymással nem lesz gond ilyen szempontból, remek.
-
válasz
ForRedGlory #1365 üzenetére
Az ilyen "maxról nullára folyamatosan terheléssel" én azért nem szeretem, mert amin mindig lovaglok, az IDLE fiogyasztás egy AOD-al 1,5-2 napot nézve vagy 30%-ot levesz ebből. Ezt meg ezek a tesztek nem adják vissza. Ettől még tök dícséretes, inkább a Note 20u-hoz képest nézve. Bár itt gondolom, snapis mindegyik. Na, mindegy, azt mondogatják, a fogyasztással nem lesz gond, ez is valami
-
"I've been mildly impressed with the battery performance using this exynos chip."
Persze, a részletesre az embargó miatt még mindig várni kell.
-
Hű, de rohadt fekete
Ha el is gondolkodom, hogy lecserélem a 11 pro maxomat, akkor nagyon szoktatnom kell magam hozzá, mivel a Telekomnál nincs ezüst, csak ez a "gyászfekete". Régebben nem is tudtam elképzelni más telefont magamnak, de mostanra valahogy ez kikopott, egyre inkább más színek felé hajlok (vagy mindenképp világosabb). Hiába, öregszem.
-
válasz
wong kok wah #1211 üzenetére
Hát igen, kb. azt írják le, amit a yt tesztek is mondanak, hogy remek nagyon, de a zajszűrés a jelnlegi formájában kb. mintha nem is lenne. Kell neki szoftveres update, remélhetőleg jön is, nem úgy, mint egy galaxy watch-ra az EKG (bár lehet jött, de aztán "mégsem", azt tudom,hogy hosszú hónapokat kellett rá várni).
-
válasz
bulikavagyok #1072 üzenetére
A szélesebb display és a kevésbé lekerekített sarkok miatt nekem is jobban bejön... Na meg a toll, már előző Note-nál is sokat használtam. Meg lehet lenni nélküle, de ha van, akkor az pozitívum mindenképp.
-
válasz
.Szaki. #1063 üzenetére
Ha ez a dolog menne, talán más hiányzó dologtól el tudnék tekinteni, de ezek nekem fontosak. Tudom, youtube megy böngészőből, de basszus, fizetem a prémiumot és van rá lehetőség, hogy működjön, oldják már meg. Azért a google nem a "sarki zöldséges" szintű vállalkozás, ahogy a facebook sem.
Az a baj, hogy kb. lecserélnék mindent és amilyen mákom van, addigra meg is oldanák
-
-
Ahogy az lenni szokott: egyes területeken igen, másokon nem. Hiányzik a droid, a sokrétűbb testreszabhatóság miatt. Valamint erősen zavar,hogy már több, mint fél éve kint az iOS 14, de sem a youtube app PIP nem megy, sem a messenger pl. Utóbbi azért gáz, mert csomószor azon beszélek szüleimmel videómegosztással és sokszor nézek valamit a neten meg nekik (telefonon). Erre a PIP helyett szépen kikapcsolja a képet az iOS, mindig azt hiszik, megszakadt a hívás.
Sirandrish: Hát, szokni kell, tényleg elég "gyászfekete".
-
válasz
<Lacy85> #1038 üzenetére
Nem is annyira figyeltem, bevallom. Szép matt, és szintem egy vékony üveg. Abból gondolom, hogy a sima 21-nek más volt az érintése, a plusznak, meg az ultrának meg olyasmi, mint az iPhone-om hátlapi üvegjének.
Sirandrish: Nekem telekomnál lenne most kb. 105k kedvezményem, de persze, hogy előrendeléshez nem... Valamint ott csak fekete van.
-
Kihasználva a home office által adott rugalmasságot, megsétáltattam magam, megnéztem a telefonokat.
Azt kell, hogy mondjam, teljesen rendben vannak (mondva ezt 11 pro max-al a zsebemben). Ultra csak feketében volt kint 2 helyen is, pedig megnézném az ezüstöt. A fekete az tényleg "nagyon" fekete...
Összeszerelés, minőség érzet is rendben, bár nekem még mindig egy fokkal minőségibbnek tűnik az iphone-om érzetre, "érintésre". Ez persze nem tántorítana el, meg pusztán csak az én véleményem.
A kamera lyukak tényleg nagyok, élőben főleg, valahogy videókon ez nem jön át.
Bár retail szoftver futott rajta, nagyon smooth, direkt visszakapcsoltam kis nyomkodás után 60 Hz-re, ott már látni/érezni a lagokat. Nyilván függ attól, mit nézett előtte az ember, mihez szokik hozzá a szem. Az iPhone-om hozzászoktam a smooth rendszerhez, de ez is totálosan jó, bármihez is hasonlítom.
A legkisebb műanyag hátlapja is jól van megcsinálva, nem kelt gagyi érzetet.Nagyon remélem,hogy kiderül valami "szarság", mert most lecserélni iPhone-t, airpods pro-t, Apple watch-ot megint macera lenne. Fenébe
-
-
válasz
Sirandrish #1008 üzenetére
Én használok ilyet, több telefonomra is volt. Jó, véd, de egy dolgot nem lehet ezekkel elkerülni: sárgulni fog egy idő után (nem kell hozzá dohányosnak lenni).
-
válasz
Dare2Live #986 üzenetére
Más review-okat nézve teljesen rendben van az olvasó, gyors is. Ő itt azt mondja, hogy azért használva ugye pár napot, jópárszor feloldva már mégsem annyira jó a helyzet, meg azért csak-csak eléggé koncentrálni kell,hogy a piktogramra tegyed, hiába a 77%-al nagyobb terület. Úgyis a full-ban is kitér rá majd pár nap múlva., plusz ott a többiek is, akik majd elmondják a tapasztalataikat.
-
válasz
ForRedGlory #974 üzenetére
Hát nem...épp most néztem meg a 11 pro maxomat, pont 24 órája vettem le a töltőről, azóta kerek 6 óra SOT és 48%-on van. Nyilván ilyet sosem vártam egy droidos telefontól, és tudom,hogy pont az iPhone-om eléggé "bika" akkuidőben.
Ennek ellenére azért ez szűk 6 óra körüli SOT-nak felel meg kb., aminél a Note 10+-om is "jobbat ment", mondjuk nem is volt 120Hz-esSzakiii: Igen, meg ki is jelzi a telefon,hogy még tanul. Néztem egy sima S21 tesztet, ott meg igen jól alakul a SOT, [link]
-
válasz
#16820480 #652 üzenetére
2.x alatt nem volt meg One új UI alatt sem apponként. Lehet 3 esetén már van.
Itt egy early review, nem tudom mennyire hiteles, de remélem semennyire, mert az akku időt elszomorítónak nevezte, ha kikapcsolja 120hz meg másokat akkor “egy nap megvan vele”. Remélem nem ennyi az új exynos. Legalább úgy bírjon egy napot mondjuk 5 óra SOT-al, hogy nem kell kikapcsolgatni dolgokat....Szerk: jól benéztem, ez egy s20 ultra exynos teszt, fenébe hogy ennyire egyformák elölről
-
válasz
#16820480 #638 üzenetére
Hála Istennek, hogy nem dob be, elég cumi is volna, hogyha ránézek a telefonra, hogy milyen értesítések jöttek (zárolt képernyőn ugye listázza, mint bármelyik másik telefon), aztán mire felfognám, azonnal be is dob a főképernyöre
Amit nagyon szeretek, az pont az, hogy be lehet állítani apponként, hogy csak akkor mutassa az előnézetét, ha fel van oldva a készülék. Tehát pl. jön egy messenger üzenet, akkor nem mutatja a szöveget a zárképernyőn, de ha ránézek, marad a főképernyőn, mikor felold, és megjeleníti az előnézetet.
Persze, ez már nagyon off. Azt elismerem, hogy notifikációk esetén doridon (legalábbis One UI vonalon) a testreszabtaóság tekintetében jóval jobb... akárcsak a widgetek. Azzal,hogy IOS-en nem "realtime-ak", azzal nagyon elrontották. Mostmár egy widgeten nem tudok kipiálni pl. 1-1 teljesített tételt (bármilyen todo/task app), mindenképp belép az appba. iOS 14 előtt még meg lehetett ezt csinálni. -
válasz
TheBikerider #563 üzenetére
De drágább lett legalábbis az alap. 799 volt tavaly nyitáskor az i11, i12 meg 849.
-
-
válasz
ForRedGlory #545 üzenetére
Pont, hogy nem rossz, hisz maszkban nem old fel. Akkor lenne para, hogy úgy is feloldana eg face ID, hisz akkor nagyon nem működik jól...
Viszont a maszk lehúzgálás helyett ott a jelkód is, az sem olyan rohadt kellemetlen egy fizetésnél, valljuk be.
Jelen átmeneti időkben a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó jobb megoldás, bár azért Note-on mindig akkor tévesztett, mikor fontos lett volna gyorsan feloldani -
válasz
GreenGoblin #537 üzenetére
iPhone-ön böngészőből megy, most próbáltam. Viszont ha már fizetem a prémiumot akkor az app is tudja már... droidok ezer éve megoldott. Hivatalosan nyár óta az iOS is tudja. Messenger még rosszabb, beszélek valakivel és ha megnézek közben valamit a neten, pop helyett elveszi a képet. Ennél már csak az volna “jobb”, ha bontaná a hívást....
-
11 pro maxom minden idők legjobb aku idejét produkálja, nem egész 4000-es akkuval.Nem ritka a 10 óra feletti SOT, és ami a legjobb,ha nem nyúlok hozzá, alig merül. Innen pl. ez hiányozna, ha visszaváltanék One Ui-ra. Persze, most meg pont a másik oldalról hiányzik pár dolog. Pl. hogy PIP már van iOS 14 óta, mégsem oldotta meg appból sem a youtube, sem a messenger még. Netflix, hbo go és egyebek meg simán.
-
Én egyébként azt nem értem, mire minden egyes mobilnál az állandó "vergődés". Már pár éve bőven jó és élhető mindkét oldal, a prioritások meg egyénenként változnak. Viszont azt nem értem, hogy miért kell mindenáron meggyőzni valakit, hogy amit gondol, az nem is olyan fontos/nincs is rá szüksége, vagy ha neki ez és ez az igénye, akkor "hülye". Ugyan dönthesse már el mindenki, hogy mire van szüksége, hisz nincs 2 ugyanolyan felhasználói szokásokkal megáldott ember. Én felváltva használok droidot/iOs-t, ismerem/elismerem az erősségeit és gyengeségeit mindkét rendszernek, amiket persze szintén az én szokásaimhoz mérten állapítok meg, de sosem éreztem, hogy meg kell győznöm valakit. Ha pl. droidot használok, nem kezdem el ekézni a másik oldalt és fordítva. Az,hogy véleményt formálok az előbbiek alapján, egy dolog, de hiába is akarnám meggyőzni a másikat, hogy az egyik dolog ebben és ebben jobb, mint a másik, mikor lehet, hogy az illetőnek totál nem ezek fontosak egy telefonban. Attól, hogy valakinek mások az igényei, még nem hülye. Objektívnek kellene maradni, úgy már lehet jót beszélgetni, kritikát megfogalmazni, csak ahogy látom, ez elég "nehéz" egyeseknek.
-
Oké, én megértem ,a fő bajom az volt mindig is, hogy IDLE-ben jelentősen fogyaszt, főleg, ha még olyan helyen is van az ember,ahol nem max a térerő (ha mondjuk 4G-re van állítva, és csak 1-2 pálcika, 3G meg fullos, akkor is inkább a 4G-t keresgéli folyamatosan, akkor is,ha a 3G is simán elég volna). Viszont lehet az új exynos más lesz, erre vagyok leginkább kíváncsi.
-
Miért írnék olyat, amit nem tapasztaltam? Volt Note 10 plusom. Az összes Samsung telefonomnál gond volt az idle fogyasztással. Kibírt bőven egy napot de ha reggel beértek munkába 85%-al akkor 50-el indultam haza úgy hogy szinte hozzá sem nyúltam. A 4G kikapcsolással lehetett trükközni, mert ha ára van állítva és nem erős a jel akkor keresi mint állat folyamatosan és merül még jobban.
-
válasz
FіkuszKukіsz #199 üzenetére
A régebbi hírek ezt mondták, de sorra jönnek azok, amik megcéfolják ezt. Lesz Note21. Gondolom, mint tavaly is, egy "hagyjuk" kategóriás 350-ért, meg lesz egy "normális" 500+-ért. Remélhetőleg, legalább az új exynos okés lesz. Amióta eljöttem Note 10+-ról iPhone 11 pro maxra, azóta hiányzik jópár dolog, viszont az akku nagyon nem, az itt álom, ott meg "hajjaj". A Note 20 ultra meg még rosszabb.... Csak emiatt nem vettem, még attól is merül,ha csak rá gondolok a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest