- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
ettől a vonaltól nem szokásom ha igen akkor beleszaladtam sokszor több vonalon nagyon jól csinálják. (Elöző heti kedvencem a yts fake fénykép+video vonal. Mért csinál vki ilyet??? Nézettség? Tényleg nem tünik fel a nézőnek, hogy ez bizony komolyabb géppel készült és a képeken még dolgoztak is? Amúgy nem.)
Akit érdekel a téma érdemes HW unboxed NVvel kapcsolatos dolgait megnézni, kicsit utánaolvasni. A video influenszernél nem csak arról van szó, hogy mindenki szépíteni fog különben baromi nagyot fog bukni. Hanem, hogy meg van mondva merre meddig mennyit. Mikortól lehet nem szépeket is írni, milyen formában... (A HW unboxed itt bukott el, nem ajnározta eléggé az RTXet. NV a levélbe oda is írta, hogy ha ez változik újra lesz minden = dőlni fog a lé. A hibát ott követték kb el, hogy írásba ment bár sztem ez se lett volna elég ha ki nem rakják (evvel baromi nagyot kockáztattak) és linus nem kapja fel a témát.)
Sztem gyűlöletes ez az egész de sajnos ez van.
A témából, topikból kiszálltam. Az S21 Ultra egy nagyon jól sikerült galaxynak tűnik. A game lag, 4k@60 érzékel váltás zoom, fotos anomáliákat meg Samsung vszeg javítja és onann tökéletes lesz. (Aki power gamer az meg próbáljon belölle S888ast venni.) Az aksiban meg óriási az előrelépés S20Uhoz képest.
szerk: Kint a gsmarea teszt. [link]
-
Tin
veterán
Hat ja, ez ilyen, ha egy apro keszulekhazba akarnak csucshardvert rakni, de amikor azt tervezik, meg nem ismerik a hotermeleset, es kvazi egysegnyi helyet hagynak a hutesnek. Aztan amikor meglesz a vegleges chip, mar csak azt lehet eldonteni, hogy sima rez, folyadekhutes-kamras rez, vagy grafitpad legyen, de ennyi. A masik nyomas meg az akku, ami miatt limitaltak a lehetosegek. A vezetek nelkuli toltes miatt meg nem lehet alu hatlap sem, ami jol elvezeti a hot. A throttling ugyan megvedi a telefont a tulmelegedestol, de az meg teljesitmenyvesztes, fuggoen a throttling merteketol. Az teljesen normalis, hogy kivezetik a keszuleken kivulre a hot, csak eppen az meg sokaknak kellemetlen, hogy 40+ fokos telefont kell fogdosniuk. Vagy tokba rakjak, de akkor meg meg nagyobb a throttling. De ezert en nem karkoztatom oket, maximum csak azert, ha nem rakjak bele a legjobb elerheto (es arban is a keretbe fero) hutest.
Tudod, en egy dolgot nem ertek, vagyis ertem, hiszen baromi arcveszto lenne, de miert nem teszik szabalyozhatova a soc maximum teljesitmenyet? En pl. kb soha nem jatszom, tehat nekem aztan tokmindegy, milyen gyors a SOC, az akkuido es a melegedes viszont nem. Ha korlatozhato lenne, ugy az ejszakai fotok fel mp-el lassabban keszulnenek el, de az nem izgat. Masban meg nem vennem eszre.
-
oAcido
aktív tag
Csak furcsa, hogy pl a Kirin 9000 meg tudja a 60 fps-t és A77-A55 meg Mali G78. Samsung belepakolhatott volna egy kicsit több magot abba a Maliba. Majd meglátjuk, reméljük tényleg javul (A14 és SD888 is javult szépen egy-egy patchtől)
Telekom ma szállítja az S21 Ultrát (256GB)
-
oAcido
aktív tag
Genshin Impact max beállítás 60FPS: SD865, SD888, Kirin 9000, A14, A13 mind kitudja tolni magából tolni a 60FPS-t, bár igaz visszaesik ezeknek a sebessége is. Exynos 2100 40-43 FPS-sel fut max.
Bár lehet én néztem rossz teszteket, mindenesetre nekem ebből látszik hogy nem éri el az SD865-öt. Reméljük pár patch múlva jobb lesz.
-
Dare2Live
félisten
Amit mondasz az nem ér semmit avval szemben, hogy másik oldalon ott van X video ahol egyértelműen végig látszik a teszt folyamat és végül az eredmény. Pont.
"esélytelen, hogy megtörténjen újra ugyanaz"
Ezt minden évben ellövik Samsung fanok...? Aztán minden évben jön a kissebb/nagyobb pofáraesés.
"akkor az S888 is szenvedni fog"
Megint mondasz vmit amire neten könnyen kideríthető, hogy nem igaz, jópár 888as készülék van már usereknél szintetikus teszt ytn. (Jóval több mint amennyi E2100)
Amúgy én se értem. Azt vártam, hogy GPUban/játékban Snapi keményen elveri Exynost. Esetleg azt is, hogy modem miatt merülni fog. De azt én sem vártam, hogy CPUban is ez lesz. Főleg nem úgy, hogy magasabb teljesítmény/fogyira van belőve exynos freki alapján. Azért egy A55/A78/X1 implementáció nem kéne hogy gondot okozzon Samsungnak. Erre nesze ahogy kinéz snapi idén is egyértelműen veri exynost. ÉS akkor az exynos rákfenéjéről a snapihoz képest botrányos merülés/fogyiról még semmi teszt nincs kint. Egyszerűn el sem hiszem hányadszor mutatja be a középső ujjat Samsung az EUs vásárlóknak.
És erre nem tudok szépet mondani.
Az pontos miért deep dive teszt meg majd 2hónap múlva remélem idén is lesz anadon. Ott majd kiderül mint hasalt el idén az exynos. Addig is itt van az S9 miért hasalt el snapival szemben. Első rész
-
Dare2Live
félisten
"A mindennapi sebességgel sosem volt gond"
A gond avval volt, hogy ehez "a mindennapi sebességhez" sokkal rosszabb aksi idő tartozik exynosnál. Meg avval, hogy a power alkalmazásoknál beüt a throtling, beszaggat és aki 330-500K kiad annak ez átverés.
Átverés mert amikor egy fele ennyibe kerülő csúcs snapdragonosnál +20-30%al jobb az aksi idő meg az nem szaggat be throtling miatt mi mást érezne? Megvette a szart k* drágán.És úgy néz ki idén is ellövi ezt Samsung.
(Remélem tévedek.)
-
Dare2Live
félisten
Több YT video is kint van sajnos még benchmarkban se tűnik túl jónak az új exynos.
pl
[link]
Mindez úgy, hogy frekit még feljebb is van exynosban és az aksin nem fog segíteni.Amit nem értek, hogy ha tudják exynos cpu ennyivel gyengébb, gpu detto de legalább sokkal többet eszik a prémium termékbe mi a f*ért kell belerakni. Ránézek majd még de 99% ez megint ratyi lett én 99% el is köszöntem tőle.
Sad but true....
-
bayarena
aktív tag
-
callmeakos
veterán
Az SoC-t aláírom. Bár még mindig nem tudjuk mire képes az Exynos 2100 és mennyivel tud többet mint a S865. A kamerák nem minden esetben jobbak. 3 modulból 2 ugyanaz, egyedül a telefotó más (8mp f2.4 76 mm helyett 64mp f2.0 28mm) és itt most maradjunk csak a sima S21-nél, mert igazándiból az van pariban az S20FE-vel. Illetve az S21 tud 8K felbontásban videót rögzíteni, amihez sok sikert hívánok egy 128GB-s nem bővíthető tárhellyel rendelkező modell esetén. Ráadásul az akkukapaciát is gyengébb (4000 mAh a 4500 helyett). És mindezt nagyjából 200 euróval drágábbért.
Szerintem ez elég erősen no-no. -
GreenGoblin
őstag
Öö a hivatalos android verzió frissítés előtt már megindul a bétázás. A lehetőség ott van, hogy kiadják időben. Sosem tudják. Szóval bőven van ideje minden gyártónak végig gondolnia és bugmentesen kiadnia.
A másik mi az istennek van ennyi telefonjuk? Ki mondta, hogy fossák a telefonokat? Ha fele annyit dobnának ki az nagyobb hatással lenne a környezetre mint a töltő elhagyás. -
GreenGoblin
őstag
Lehet hogy végre tovább támogatottak a Samuk de mit ér ha hónapokat kell várni egy verzió váltásra.
Android és a biztonság...
Ott már megbukik mikor belépsz a Google fiókodba.
Viszont lehet biztonságos fw-ket is feltelepíteni amivel odaver a IOS-nek biztonság tekintetében na ezt aláírom. -
bayarena
aktív tag
Ezt meg tudom erositeni, kozel 4 eves az S8am, es folyamatosan jonnek ra a frissitesek. Most az, hogy a legujabb 10es androidra nem lehet frissiteni az lenyegtelen, semmiben nem jobb, ugyan az lenyegeben. Viszont minden fontos biztonsagi es egyeb frissitesek megvannak, es a rendszer sem lassult be annyira, persze azert erzodik, hogy 4 eves lesz.
Tokban termeszetesen sose volt, hiszen egy jol kinezo telefont minek raknank tokba.
Alap esetben meg vagyok elegedve a Samsunggal, de sajna tenyleg nem latom ertelmet ujra Samsungot venni, nem tetszik az irany. -
bbendre
őstag
Bocs, az elírtam az S21 kamera setup lett emberi.
A 3x Zoom jó az közeli emberi portrékhoz, családi fotozáshoz.
A másik Zoomal meg lehet villogni
A Note 20 ultra zoom -ja pl nem volt annyira triviális mikor vált, nem mindig lettek jól a képek.
A S20 és N20 Ultra-n volt rendesen shutter Lag. Az oka, hogy a viewfinder 12 Mpxelen mutatta a kamera képét, amikor megnyomtam az exponálás gombot akkor a telefon egy frame átváltott 108Mpx-re és ezt pixel binningelte
na ezt már tudják az új ISP-k, elvileg nincs lag és elveszett fotók. Valamint elvileg lehet rendes HDR képeket készíteni.... elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged