- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #1862 üzenetére
Nyilván az ember tájékozódhat, sőt kell is, ha időre nem érkezik meg. Na de hat. idő előtt egy héttel zaklatni őket, hogy hé, a másik két szolgáltató dobálja ki, akkor az nem nevetséges dolog? Mit számít ilyenkor a másik két szolgáltató? És ezt kell itt olvasni napok óta...
Mindegy, befejeztem, megkapta, már nyomkodja és happy van...
-
Sirandrish
legenda
válasz
FіkuszKukіsz #1626 üzenetére
Köszike
-
Sirandrish
legenda
válasz
FіkuszKukіsz #1619 üzenetére
Már kezdtem keresni pedig
De gondolom a Telenor még nemigen adta fel.. -
BusinessGuy
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #1616 üzenetére
Kíváncsi leszek mindenesetre nem küldték a számlát eddig...gyanítom míg nem veszem át/fizetem ki nem is fogják..
Capella: láttam olvastam. Továbbra is: mivel bizonyítod hogy akkor rendelted elő ha kapsz egy számlát mondjuk 29-ről, mikor átadják a futárnak/kifizeted?
-
Capella
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1616 üzenetére
Az előrendelés promóció tényleges szabályait olvassátok el.
[Itt] írtam pár perce. Két pillanat a neten is megkeresni.
Találgatni, filózni, az nem annyira célszerű. Egyébként a logikád jó volt. (#1614) -
JanR
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1459 üzenetére
Én senkinek nem akarom megmondani mit csináljon, hogy csinálja. A személyes tapasztalatom osztottam meg egy kérdésre vonatkozóan. Ha lenne 64 GB-o S21, nekem az is tökéletesen elég lenne. Nekem az SD/mSD kártya legutoljára még Nokia 6600-nál számított, mikor +32MB-okról beszéltünk.
-
janeszgol
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #1441 üzenetére
Bolgár?? Na ezt nem tudtam. Évek óta olvasom őket, nekem amcsinak tűntek.
Vagy angolnak. Meglepődtem. -
doooo
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #1402 üzenetére
És mindenhol szerepel hivatalos helyeken, hogy Victus a GG típusa az üveghátlapú modelleknél.
-
JanR
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1288 üzenetére
Becsapós, mert csak egy "rekesz" van, viszont annak mind a két oldalára lehet simkártyát tenni.
szerk: írhatnák egy slotos tálcát is a rekesz helyett.
-
JanR
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1284 üzenetére
Voda S21: fizikai dual sim.
-
bounty123
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #1254 üzenetére
Sima S21 128-as szürke.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1054 üzenetére
Az Apple Music (szerintem) úgy gáz, ahogy van. iPhone-on is Spotify-t használok. Az ingyen próba erejéig elszórakoztam vele, aztán ment is a levesbe.
-
Pythoncobra
tag
válasz
FіkuszKukіsz #1010 üzenetére
Látom, néztem, elnézést, de az info telekomos értékesítőtől van.
A telekomos referensünket hívtam, aki a céges előfizujainkat kezeli ott, ő mondta.
Amúgy az is lehet, hogy ebből a szempontból (is) többféle kivitel létezik. -
Sirandrish
legenda
válasz
FіkuszKukіsz #1024 üzenetére
és bulikavagyok
Akkor ezen még filózok egy picit..nem tudok dönteni -
GreenGoblin
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #1024 üzenetére
Néha azért le kell szedni minden tokot hogy kipucolni a port, szöszt ami esetleg karcolhatja. Abban egyetértek, hogy nehéz leszedni mert nagyon passzentos de megvan a technikája hogy kell felrakni, leszedni és nem lesz karc.
-
Pythoncobra
tag
válasz
FіkuszKukіsz #957 üzenetére
Nincs két fizikai SIM.
Egy fizikai SIM tálca van, és egy E SIM lehetőség.
Konkrétan ezt mondták a Telekomnál.
Én a Telekomnál veszem majd, Telenorost beteszem, Telekomosból QR kódos lesz. -
dkovizoli
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #957 üzenetére
Ez így ok. Csak amire én reagáltam, ott a topiktárs úgy írta, hogy úgy dual sim, hogy egy fizikai és egy esim . Merthogy nincs sd bővítési lehetőség. De így ahogy te írod teljesen rendben van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
FіkuszKukіsz #954 üzenetére
Legyen is, mert nekem van T-s simem is
-
joey04
titán
válasz
FіkuszKukіsz #612 üzenetére
Nem igazán érdekel. A kiindulási pont az volt, hogy az ember a saját tapasztalaira támaszkodik amikor véleményt alkot, vagy elvárásokat támaszt valamivel szemben. Ez az emberi viselkedés túlmutat egyébként azon, hogy ki milyen rendszert részesít előnyben. Nem is akartam senkit meggyőzni, mert egyrészt lehetetlen, másrészt nem is célom. El lehet olvasni, hogy nekem mik a tapasztalataim, publikus. Egyet nem kell vele érteni.
-
joey04
titán
válasz
FіkuszKukіsz #606 üzenetére
fos, de droidon még fossabb pont ezt tapasztalom és ezzel szívok most droidon egy vlc remote alkalmazással kapcsolatban. szóval nagyon beletaláltál. Sajnos nem überkirály, de jobb.
-
GaS-
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #606 üzenetére
De az egy életérzés, csak iuserek értik...
-
bayarena
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #322 üzenetére
Igen, ezt mondom, hogy mindenkinek mas a fontos. Nekem az apple fele jobban bejon, de masnak meg a masik tetszik jobban. Szerintem telefonok kozt nincs nagy kulonbseg. Par evig jo lesz akarmelyik, aztan majd johet a kovetkezo...
-
bayarena
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #312 üzenetére
Paromnak apple okoszisztema van, nekem windowsos, hidd el, latom es tapasztalom a kulonbseget. Jobb az apple ebben. akinek nincs tapasztalata mindket oldalrol, az inkabb probalja ki mielott velenyt formal.
-
doooo
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #199 üzenetére
De lesz, a Samsung maga erősítette meg. [link]
-
válasz
FіkuszKukіsz #199 üzenetére
A régebbi hírek ezt mondták, de sorra jönnek azok, amik megcéfolják ezt. Lesz Note21. Gondolom, mint tavaly is, egy "hagyjuk" kategóriás 350-ért, meg lesz egy "normális" 500+-ért. Remélhetőleg, legalább az új exynos okés lesz. Amióta eljöttem Note 10+-ról iPhone 11 pro maxra, azóta hiányzik jópár dolog, viszont az akku nagyon nem, az itt álom, ott meg "hajjaj". A Note 20 ultra meg még rosszabb.... Csak emiatt nem vettem, még attól is merül,ha csak rá gondolok a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest