- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
sziasztok van egy ilyen telefonom. Amire fontos lenne a magyar nyelv. De nincs rajta gyárilag. Létezik ehhez a telefonhoz akármi is ?
fw vagy vmi
-
Aftereffect
tag
A K750i-k nagyon leharcoltak lehetnek már több évesen..
Akkor már inkább 20ért egy új Nokia 2700. Az Mindenben veri ezt. Jack dugós füles, szebb design stb stb.. -
rep3at
őstag
Én is rendelkezem egy Motorola W388 típusú készülékkel, meg vagyok vele elégedve, de szerintem nem egy kategória a két telefon. Kártyafüggetlenül egy árban vannak, ennyiért sokkal jobb vétel a Hannspree. Persze a V8at (nemsokára E8at) nem cserélném el egy ilyenre.
Mondom én ezt úgy hogy elvakult Motorola-rajongó vagyok..
-
Teszla_
senior tag
Én is kb 2 hete gondolkodtam ezen a telefonon, mivel egy olcsó, de aránylag jó tudású telót kerestem. Mivel egy k800-at használok elsődleges telónak, ezért olyat kerestem mellé, ami a hiányosságát (m2-vel bővíthető, de itthon micro sd-m volt és nem akartam m2-re költeni; joy; a második számomnak kellett egy telefon) kiküszöböli, de mégis olcsó.
Ami miatt mégsem a zephyrt választottam, az a jobb felső sarokban lévő dísz. Igaz, azt le lehetett volna szedni, de akkor csúnya lett volna a telefon, én pedig csúnya telefonnal nem mászkálnék
Ezért vettem inkább egy Moto W388at. Igaz, hogy csak vodás, kisebb a kijelzője, nincs infra, bluetoth, de van mp3, micro sd, rádió, stb és csak 7e ft volt (a sim kártya eladása után csak 5,5)
-
xxxbence
csendes tag
te jo eg, de gyoker a kinezete. mert nem lopnak el inkabb valamit ha mar kitalani nem tudnak?...
-
fzoli19
csendes tag
a k850-el való összehasonlítást én kezdtem, nagyon egyszerű okból: ilyen telóm volt a zephyr előtt, erről lett cserélve. Akinek ez fáj, attól elnézést kérek, ugyanakkor leszögezném, egy szóval sem állítottam, hogy a zephyr jobb a k850i-nél. Viszont 15rugóért az egyetlen lényeges dolog amit nélkülöznöm kell, az a vaku. Mert a giroszkóp a k850-iben nem bírt nagy extrával, csillagot nyomva zephyrben is dől a kép, a médialejátszóban soha nem szűrtem id tagek alapján, és a k850i gyári fülese sem az a hűde fajta (a zephyrnél mondjuk klasszisokkal jobb)
Számomra, az én nézőpontomból remek összehasonlítási alap, sok apróságban kellemesebb haszánli, mint egy se-t, és itt most nem az a lényeg, hogy mivel hasonlítom össze, hanem hogy aki még nem fogta, kb. tisztában legyen vele, mit is várjon el.
Van ennél jobb teló, biztosan ennyi pénzért is van olyan teló, ami túlmutat ezen, de egy percig sem bántam, hogy megvettem, akinek nem tetszik, tiltakozzon, de eddig ez megbízhatóbbnak bizonyult mint a k850-esem. Ha a k850-en nem romlik el már 2 hónapon belül, és nem folytatja ezt a romlást még első évesen, akkor nem kellett volna új telót vennem. Előtte egy p1-et tekergettem, az is gombhibás volt, mint a k850i. Így azt hiszem érthető okokból nem volt hangulatom megint egy drága telóhoz, egyszerűen féltem, hogy bebukom azt is.
-
Fryskitt
addikt
Persze, nem rossz. De azért nem kéne hagyni, hogy Kína mindent ellopjon és másoljon. Szép új világ, mi? Nemsokára mindenünk kinai lesz....azért remélem szív műbillentyűt nem fognak gyártani.
-
brumesz
aktív tag
hmm, nagyon csúnya...de az ár-érték aránya meggyőző
-
Dare2Live
félisten
Nem tudom mi ez a hasonlítgatás de ha már SE hez akkor K800/K810 kéne hasonlítani abban sincs pl hdspa.
Persze kamerában.... még mindig okkal jobb egy K800, de azt csak kifutóban lehetett dominoban 13.900ért venni.
-
Norb555
csendes tag
"A TV-kimenet teszt szándékosan maradt el?"
A televízión való megjelenítéssel kapcsolatban:
1. A csomag tartalmaz egy "tv-kábelt" (kb. 1 méter hosszú), ami egy miniUSB - RCA átalakító. 3 RCA apa csatlakozó van a végén: 2 hang + 1 videó jel (kompozit jel). A televíziókon, videómagnókon szokott lenni RCA bement (a videó bemenet a sárga színű).
2. A kábelt a telefonba dugva jelzi a készülék, hogy a tv-kábel csatlakoztatva van. A tévére kötve a telót megjelenik a telefon kijelzőjén látott kép (középre igazítva). Viszont ha képeket nézegetünk, vagy videót játszunk le teljes képernyőn, akkor a televízió képernyőjén is teljes képernyősre vált át a kép. Tehát ilyenkor teljes moziélmény van.
3. A telefon menüjéből elérhető pár beállítási lehetőség a TV-n való megjelenítés esetén: kimeneti formátum (PAL, NTSC), fényerő.
4. A hifimen is van RCA bemenet a hangnak, és természetesen ott is működik (tehát a telefonomon lejátszott zenét a hifin tudom hallgatni, ami nem rossz, mert szegény már régi darab, nem tud megbirkózni az mp3-mal
)
Egyébként ez a képesség + kábel sem a 15k-s kategóriában szokott lenni.
Érdekes, hogy a kínaiak mindig valami olyannal akarnak előrukkolni olcsóbb telefonokban, ami nem abba a kategóriába való.
-
Norb555
csendes tag
Manapság már azt lehet mondani, hogy amit nem Kínában gyártanak, az valószínűleg hamisítvány!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
nota bene #60 üzenetére
A Hannspree megrendelte ezt a cuccot egy Shentzenben levő gyártól, megadták a specifikációkat, nagyjából rajzoltak hozzá egy formát, a kínaiak legyártották. A szoftver és a hardver is 100% kínai.
Ha akarod, te is lehetsz gyártó. Nyugodtan csinálhatsz egy SEria nevű céget, ha több ezres mennyiséget rendelsz, akkor van lehetőséged összelegózni a kínaiak által használt alkotóelemekből egy telefont, megtervezheted a formát (még makettet is küldenek róla a gyártósor elindítása előtt), kifizeted, leszállítják, piacra dobod, ennyi.
Annyira így megy a történet, hogy PNA körökben ez bevett szokás, a BluePanther, TeleSystem, Royaltek, MyGuide, stb vonal is ezen mozog, de említhetjük az Alcatel, Philips, Huaweii, ZTE vonalat is, szintén 100% kínai fejlesztéssel és gyártással.
-
Narancs
őstag
Eskü ránézésre és a neve alapján simán valami skandináv prémium cuccnak néztem. Ha lenne rajta jack még el is gondolkoznék, hogy beújítsam
-
Bibby
addikt
válasz
eszement24 #55 üzenetére
"Jah hogy miben vannak párban? (pariban..pff)"
Legalább nézz már körbe, ezt a szót nem én írtam, csak átvettem/forgattam.
A többire nem szívesen reagálok, de...1. Miért SE-vel jössz? Ez a telefon kimondottan azért jött ki hogy SE konkurencia legyen? Van még néhány telefongyártó ám...
2. "MIndkettőben van kamera...Mindkettőben van mp3 lejátszó...Mindkettőben bővithető a memória " - lásd lejjebb, Suzukiban és Mercedesben is van kerék és kormány, összehasonlítani remek móka de értelme nincs.
3. A sony tehet róla hogy elárasztották a piacot hamis fülessel ami nem jól szól? Ez aztán a szemét gyártó mi...
3. Aki 15 rugóért vesz telefont, mert nincs szüksége extra funkciókra, az pont vesz hozzá még 10-ért egy sztereó bluetooth fülest. Mert az alaptartozék. Igen.És végül +1: Az első hsz-emben olvashattad a magánvéleményem: "Soha nem vennék ilyet az biztos. Inkább bármikor egy használt normálisat." A többi hsz-ben pedig reagáltam, pl arra a sületlenségre hogy egy k850-nel hasonlítjuk össze.
-
bope87
aktív tag
Látom már minden ki lett vesézve. Bőven lesznek olyanok akiknek ennyi elég (pláne a cikk megírása után). Forma tényleg nem díjnyertes, de szerintem még éppen elmegy, tudása meg az árához mérve nagyon jó.
-
lunaticz
tag
én az n82t lecserélném erre
"a gyártó televízióihoz távirányítóként is használható"
fúha kínában nem szaroznak -
madarasz92
őstag
Ez tényleg megér 15ezer forintot!
-
aram01
nagyúr
Ennyiért jó
-
Bling95
őstag
ennyiér tényleg nem rossz.
viszont nem ugy volt hogy az MTK platform csak VGA kamerát tud ?
-
DasH_001
tag
Ha vezérli a tévét, akkor az nem IrDA, hanem CIR. Teljesen más elv.
Persze lehet, hogy mindkét érzékelőből raktak beleA TV-kimenet teszt szándékosan maradt el?
Üdv
-
plus44
veterán
A külseje nem tetszik, de az ára elég jó.
-
nota bene
csendes tag
Ha kínai mobilon egy olyan kínai cég gyártmányát értjük, amelynek központja Kína területén van, akkor a Hannspree nem kínai. Vagy ugyanúgy kínai mint a HTC stb. A Hannspree egy tajvani cég.
-
Móci
addikt
Ennyiért tényleg nem rossz, pláne, hogy új. Remélem fognak még tovább is fejlődni a kínai készülékek. Ez a készülék mindenképpen előrelépés.
-
Danny750
őstag
15-ért újan függetlenül ez a teló a legjobb! Viszont szerintem értelmetlen egy k850ivel összehasonlítani! Hú ennek nagyobb a belső memóriája!(és akkor mival amikor sz simán megeszi a 8gigás karit míg ez nem) Másban minden téren jobb a se! Miért nem hasonlítgatjátok a Nokia 6500 classichoz például! Az is annyi, mint egy k850i és még ennél a kínai csodánál is kevesebbet tud sokkal! Nagyon jó ez a teló ennyiért! (Nem egy K850i szint az biztos de nem is annak az ellenfelének szánták)
Örülünk ,hogy fejlődik a kínai piac, ti kezdtétek el itt szidni más gyártó termékeit!
-
eszement24
aktív tag
Neked szúrja a szemed, hogy valami fejlődés látható a kinai mobilok piacán.Amúgy ha a teszteket megnézitek, nem ez az első ilyen kínai telefon vegyük a gyorsbolt által forgalmazott "márkát".Nekem sem kéne ez a telefon ez tény, de iphone melett max az android érdekelne, mint ahogy egyszer az is lesz.Viszont ismerek olyan embereket akiknek a minimális multimédia elvárásait tökéletesen teljesíti ez a telefon, ezen az áron meg tényleg verhetetlen.Nem egy SE, de nem tudom mire lennénk olyan büszkék az SE tekintetében.Nekem volt 4is, és köszönöm ennyi elég volt.Van hogy valami mindenfelé sallang nélkül NORMÁLISAN MEGÍRT OPRENDSZERREL együtt csak működik, és nem fagy le, nem indul újra stb..akármit is mondasz ennek a modellnek is VAN itt piaci lehetősége, mint azt észrevehetted a hozzá szólásokból egyre több ember fog magának/ismerősének/rokonának beszerezni.
Jah hogy miben vannak párban? (pariban..pff)MIndkettőben van kamera.(az SE kamerája utoljára a k800ban tudott még felmutatni valamit, a többivel én nem villognék).Mindkettőben van mp3 lejátszó (abban az se főleg a megabass miatt jobb, de ez az árán is tükrőződik, nem mindenkinek van szüksége ilyen hangzásra, amúgy meg ha van otthon egy minőségi füles, aminek van beépitett basszusa, pl egy 3ezres philips akár, máris igen csekélyek lesznek azok a különbségek.(arról nem is beszélve, hogy a piacot elárasztották a hamisitvány füllhalgatók, headsetek, nekem még voltak igaziak is, ezekkel LABDÁBA NEM RÚGHAT AZ SE HANGZÁS SZINTJÉN!) Azért megnézem hány olyan telefont tudsz felmutani ennyiért, amelyik még mindig kapható a piacon ÚJONAN, (nem használtam, nem zugárus gsm és tsai által) és van benne sztereó bluetooth lehetőség (a2dp,avrcp).(Mivel nekem is a tesztben említett headsetem van, ismerem a minőségét és hoppá..a 2gs iphoneom se tud avrcp-t "csak" a2dp-t pedig "picivel" többe került mint ez.) Mindkettőben bővithető a memória, és máris felválthat egy mp3 lejátszót. Tudod nem mindenki iriverben, ipodban meg ilyesmikben gondolkodik, van akinek elég a telstar is.Ha már bővíthetőség, az SE-nek hány év is kellett mire pár modeljében már sd foglalat (is) van, holott régóta ez a legközkedveltebb formátum?Szerinted mennyibe tart a következő mobilba beleraknia ennek a gyártónak egy 3.5jacket, meg legalább egy 3g-t?
Ha már itt tartunk..2007ben hol is tartott za SE mikor ez kijött? Nem csak tudásban, hanem árban is.A teló nem szépséggyőztes az tuti, de még a vállaható kategória sokaknak.A design-t a világon a legkönyebb megváltoztatni érdemi tartalmi változások nélkül. Nem kell túl messzire menni ahhoz, hogy mutassunk olyan gyártókat amiknek ebben nagy tapasztalata van. Pl SE?
-
glutamin
őstag
válasz
hejesírásó #51 üzenetére
most akkor menj és nézd meg az árát a k850inek, korrigáld a tudásbeli ülönbségeket a különbözettel, és máris látni fogod h ez egy bitang jó telefon.
Ennek mégis mi értelme van? Egy Suzuki jobb ár/teljesítmény mutatóban mint egy Merga, ezért vegyünk inkább olyat? Akinek kellenek a k850i extra funkciói és érdemben ki is használja, az nyilván elfogadja azt is, hogy emiatt az a telefon lényegesen drágább.
A belső memória mérete nem tudom miért fontos manapság, amikor fillérekért bővíthető. A k850i is eszi az SD-t (bár ez nem jellemző az SE telefonok többségére)
15-ért simán jó ez a kínai csoda. És a konzervatív kocka formájával sokaknak tetszeni is fog. Pl nekem is.
-
Norb555
csendes tag
A boltban a srác mondta, hogy már 2 éve van a piacon. A gyártó a közép-felső kategóriás mezőnybe szánta, ebből kifolyólag magasabb áron kezdték forgalmazni. Aztán kiderült, hogy nem találta meg a célközönségét a telefon, ezért lenyomták az árát. Ha jól tudom, egy év még 120 Euro körül lehetett kapni.
-
salival
aktív tag
nem az a baj hogy nyílt. az lenne a legjobb ha egy androidot vagy legalább egy szimbijánt beleerőltetnék a telefonukba, de először az építkezést egy normális zárt rendszerrel kéne kezdeniük.
A liuxot pedig nagyon szeretem csak egyéb dolgok miatt csak szabadidőmben használom a windows mellett. -
hejesírásó
senior tag
240X320
színárnyalatok száma
85g->k850i 118g
belső memória 40 vs 439
HSDP-at nem tudja a Hanns
A k850i nek is meg ennek is mega fölötti foto aparátusa van
K850i nek van elülső kamerája, hannsnak nincsmost akkor menj és nézd meg az árát a k850inek, korrigáld a tudásbeli ülönbségeket a különbözettel, és máris látni fogod h ez egy bitang jó telefon.
-
^Clown
addikt
15K-ért nagyon korrekt, de 5K-val kevesebbért inkább egy használt K750-et vennék.
-
eziskamu
addikt
Hát igen izlések és pénztárcák. Én személy szerint 20k-nál többet sose költenék mobiltelóra, és 10-nél többet is csak azért ha kiváltja az MP3 lejátszót. Még jó hogy van céges N70-esem (már karcosan kaptam egy éve használatra, nem örökbe), de inkább használom mellette a Philips mp3 lejátszómat (1 GByte 5ezer volt fél éve
, de egy normális sztereo hedszet se sokkal olcsóbb az n70-hez ).
.... zárt op. rendszert ... Miért is baj ha nyilt? Gyanús vagy, tán még a linuxot se szereted
(tudom ezen se az fut)
-
salival
aktív tag
válasz
hejesírásó #42 üzenetére
Nekem k850-esem van és fogtam már ezt a kínai cuccot és számomra nagyon gagyi beütése van. Ha csinálnának egy normális zárt op. rendszert akkor venném őket normális telefongyártóknak.
Joey20: Azért ne túlozzunkde ha ilyen ütemben fejlődnek tovább akkor lehet keresnivalójuk a mobiltelefonok piacán.
Glutamin: néhány ember azt hiszi hogy ha csinálnak a kínaiak egy normálisan működő, összerakott telefont akkor már egy 2,5 évvel ezelőtti csúcsmodell szinten vannak... -
glutamin
őstag
Alakul a dolog. Lassan kezdenek egész jó kis készülékeket csinálni odaát Csájnában.
-
Bibby
addikt
válasz
hejesírásó #42 üzenetére
Mint például miben vannak pariban? Mind a kettő mobiltelefon, kb itt ki is merülnek a hasonlóságok.
-
hemaka
nagyúr
15ezerért nagyon korrekt, csak a kijelző kerete olyan régi tetris-feeling.
A kamera is végre tényelgesen annyi megapixel, mint amennyi rá van írva.
Durva fejlődés mutatkozik azért...
Salival: Az alsó/közép Nokia-ról meg annyit, h a kész panelt onnan hozzák(már sokszor Komáromba is), meg ugye a műanyagot, akksit is rá, tehát asszem nincsen miről beszélnünk.
-
fzoli19
csendes tag
srácok, én egy k850-ről váltottam erre, mert az 1 év alatt gyakorlatilag szétesett. 2 hete van meg ez a telefon, és nem érzem visszalépésnek. A zenelejátszó csak a playlist összeállítás miatt gáz, de ha már elindítod, megy szépen, egy miniusb->jack átalakító 1000 ft, egy jackes agybadugós füles 1500-2000 ft, és ez is megoldva, szemben a SE 6rugós gyári, 4 rugós utángyártott agybadugósaival ugye. sd kártya való bele, ami jóval olcsóbb mint az m2, de alapból nem is muszály megvenned, mivel közel fél giga helyed van. Én pendriveként is használom a telót, és ez nem kapcsolódik ki mass storage módban, mint a SE-k! (kivéve ha a teló memóriát is a pc-vel akarod böngészni). a k850-esem (az érintőgonbok miatt) gyakorta nem eszmélt fel időben, vagy meglassult, a zephyr stabil, gyorsan bebootol és mindent azonnal csinál. a menüben is csak az anim a alssú, igazából a menüpontváltást azonnal csinálja (a fejléc rögtön frissül). Arról nem is beszléve, mennyire szép képet ad a tft, nappal szebbet, mint a k850.
a kamerája nem rosszabb mint a k850-nek, az is meghal ha sötét van, annak a telónak a ledes keresője és a gázos villanója, ami miatt sötétben nem vérzik el az optika. A makro viszont mintha jobb lenne a zephyrben.
És most egy ma is 50ezer forintos cybershotról, és egy nem mobilos profilú cég mindenes telójáról beszélünk, akik kb. egy idősek, mégis a zephyrből veszek hármat, és még moziba is beülök csajjal, popcornnal.
Egyébként aki tv-t, vagy monitort vesz, az edigitalban bundleben adják 100eft-ért a 28 colosok mellé.
aki meg zseblámpás nokiát akar ennyiért venni, mert azt hiszi, alsó kategóriában is minőséget árul a nokia (jobbat, mint a zephyr), annak csak gratulálni tudok
-
Binczet
tag
Nagyon durva, az összes alsós nokia elbújhat mögötte, meg a sonyericssonok is. Ha jobb lenne a kamera, meg lenne benne 3g, simán lecserélnék a k750-emet.
-
salival
aktív tag
Inkább egy hardveresen gagyibb Nokia mint ez.
-
Vtwo
senior tag
Ilyen tudás ennyiért süti.Nekem a külsejével sincs bajom.
Az első kínai amit elfogadnék. -
Egzee
őstag
Ennyiért egy ilyen tudású cucc nem különösen ajánlott??? Csodálkozom...
Norb555: Ez ilyen régi?
-
Norb555
csendes tag
Sziasztok!
A telóval semmi gond nincs, ha figyelembe vesszük, hogy 15k, amiben megvan minden szükséges felszerelés. A használati útmutató kimondottan jó (bár egy telefon megismeréséhez nem kell nagy ész): a nagy gyártók leírásai eltörpülnek mellette, részletesen leír mindent.
Szép a kijelző, jó kezelhetőség (bár az ikonos főmenüben kicsit lassú), a kamera elfogadható (az autófókusz miatt makró kimondottan jó, pl. dokumentum fotózásához), az elvárt funkciók nem hiányoznak.
Sokan félreértik az ár/érték arányt. A mobilpiacon is elképesztő nagy a skálázottság (hasonlóan a notebook piachoz), emiatt elég nehéz megtalálni a nekünk ideális telefont, miközben figyelembe kell venni az árat. Mindenkinek F@sza telefon kell (magas szintű funkcionalitás, kiváló minőség, szép kicsi külső), de hát az általában a pénzel arányos. Rengetegen vesznek pénztárcájukhoz mérten drága telefon, aztán megy is a vaterára, mert kiderül, hogy nem engedheti meg magának a luxust. Szal legjobb ha az ember először mérlegeli, hogy mennyit adna egy telefonért, és nézzem utána, hogy azért milyen funkcionalitást kaphat. A lényeg, hogy jó ár/érték arányú telefont vegyünk, aminek a kompromisszumait el tudjuk fogadni.Én kb. 20k-ért akartam telefont venni (t-mobilosként akár dominóban), de véletlenül rábukkantam erre a telóra, és úgy döntöttem, hogy ha 15ért adják, akkor nekem elég az, amit tud. És nem csalódtam.
Egyébként a telefont 2007-ben dobták piacra, tavaly még dupla áron kínálták.
-
eziskamu
addikt
Ilyen kéne nekem fémburkolattal 17-ért. Pár 10 gramm aluméniumért nem fizetnék többet 2k-nál
Eddig életemben csak egy másik Röyksopp számot hallottam, de amint meghallottam a bemutató alatt a zenét röktön az a formáció ugrott be, és a végén kiderült, hogy tényleg azok.rudymester: Buszon én már csak nagy fülest használok kis hangerőn, igaz már nem is vagyok fiatal.
-
rudymester
senior tag
Ezek a fura gombok nem jönnek be, a hívás fogadás-megszakítás gombok kicsit lehetnének másmilyenek, de ár/érték arányában nagyon jó lehet fiataloknak. Lehet bővíteni, van zelejátszó, a legtöbb gyereket nem érdekli annyira a minőség csak üvöltsön a buszon...
-
iknight
senior tag
Ez az első chinamobil amit adott helyzetben felmernék vállalni. Eddig még nem volt olyan ami bejött volna, sőr olyna se nagyon amit felvállalnék, de ez sokkal szinvonalasabb készüléknek néz ki a többinél, és ennyi pénzért tényleg nem rosz vétel.
-
zopet
tag
Tökre szégyen ... baltával faragták! Gusztustalanul néz ki, akár a hasonló SE- ok.
-
atike
nagyúr
Gyenge fényviszonyoknál tényleg nem jók a képek. Tény. Makróban jó, alapból meg elfogadható. Autófókusz meg ebben az árkategóriában nem mindennapi. Ezért írtam, hogy szerintem egyáltalán nem rossz.
Zene. A gyári füles tényleg kuka, egy normálisabbal meg valószínűleg rendben van - bár nem hallgattam még az is igaz...
A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom.
És abszolult nem kötekedésképp írtam le ezeket. Egyszerűen csak ennyi pénzért ez a teló szerintem jó vétel. A fényképezőgépével és a zenelejátszójával együtt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hannspree elég feltörekvő márka lett. Öcsémnek monitorban van és ár/érték arányban anno az verhetetlen volt. Úgy látom telefon téren is erre mennek rá. A külseje valóban lehetne szebb de ezért az árért például barátnőmnek el tudnék képzelni egyet. Magamnak mondjuk a kinézete miatt felejtős lenne.
-
Bibby
addikt
Értem. Tehát mivel ez nem élvezhetetlenül rossz képeket csinál, csak simán rosszakat, ezért jó.
A zenelejátszónál meg ne gyere már azzal hogy ez telefon, mikor a többiben azért elég jó minőséget el tudtak érni. Pedig azok sem hifitornyok. Az számít mennyi fér rá, nem az hogyan szól? -
joey04
titán
jaj de szép még mindig az a fekete N82!
-
hejesírásó
senior tag
ja és ne felejtsük ez a belépő ár!
lesz ez még 10k a Francia Verébben!
-
atike
nagyúr
A 2mp-s autófókuszos fényképezőgép szerintem egyáltalán nem rossz. Sőt. A többi kínai csodában lévő VGA képalkotó az igen. Nagyon is.
Ócska zenelejátszó? Tud mp3-at. Van bazi nagy belső memória, bővíthető. Nem egy hifi-torony az tény. De ez egy telefon.
Szerintem pont elég.
-
Bibby
addikt
Soha nem vennék ilyet az biztos. Inkább bármikor egy használt normálisat.
Éljen, bővíthető a memória... miért is jó ez? A pocsék fényképező vagy az ócska zenelejátszó miatt?
-
Csodálom, hogy a "különösen" szó lemaradt. A maga árkategóriájában legalábbis...
Ha más külseje lenne, páromnak már meg is venném.
-
Airnold
tag
"hivalkodó külső"
Muhaha...ez? Leginkább ocsmány... -
dzsunka-balra kategória
Látom, annak idején Bocha is olvasta Oldman nagyszerű hardveres cikkeit a PC Guruban!
-
hans87
tag
Hát mint amikor a SE K750 és a BenQ-Siemens S88 keveredik.....
Egyébként meg a tudása nem is vészes! Ha teszem azt még kétkártyás lenne, na akkor lenne igazán jó vétel. -
atike
nagyúr
válasz
skylinelaca #8 üzenetére
Ömmmmmm... Az nem feltétlenül jó, ha nincs. Egyik ismerős fiatal leányzónak kellene - neki a kövek külön jól jönnek, de a magyar nyelv hiánya nem túl jó... Eh.
-
atike
nagyúr
Jut eszembe - magyar menü van benne amúgy?
-
Joe.36
addikt
Nálam volt egy ilyen telefon, nekem mindig a K810 jutott róla eszembe, ezért a pénzért nem rossz kis telefon, és még a Tv re is rá lehet kötni
-
leroyclub
senior tag
k810-re hasonlit. nagyon csunya
sosem venném meg. inkább 128x160 pixeles nokia.
-
rekid
addikt
hmm fejlődik fejlodik de nemfogok kinait venni ha a kezem letorik akkor sem.. otthon van egy erintos ketkartyas "csoda" beszed közben ugy bug hogy alig hallani vmit...
mindenesetre el kell ismernem hogy egyre jobbak. -
fzoli19
csendes tag
ez gyors volt
Azt hittem lesz még pár hét, mire kész a cikk, öröm volt reggel ezzel kezdeni a melót
Nálam 4 és fél napig bírta, állandóan bekapcsolt bluetoothal (kocsi rádiójához kell kihangosítani), napi kb. 10 perc beszélgetéssel, kevés sms-el, kis fényképezéssel.
a füles tényleg elég rossz, de alternatíva lehet egy miniusb - 3.5jack átalakító, kb. 1000 forintba kerül.
-
atike
nagyúr
Ennyi pénzért HIBÁTLAN! Kár, hogy nem kétkártyás... Gondolkodás nélkül meg is venném a páromnak...
-
hejesírásó
senior tag
tökre SE beütése van!
ahha, szval zenére nem jó de azt leszámítva ennyiért egy kincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mozilla Thunderbird
- Amatőr csillagászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged