- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli19
csendes tag
a k850-el való összehasonlítást én kezdtem, nagyon egyszerű okból: ilyen telóm volt a zephyr előtt, erről lett cserélve. Akinek ez fáj, attól elnézést kérek, ugyanakkor leszögezném, egy szóval sem állítottam, hogy a zephyr jobb a k850i-nél. Viszont 15rugóért az egyetlen lényeges dolog amit nélkülöznöm kell, az a vaku. Mert a giroszkóp a k850-iben nem bírt nagy extrával, csillagot nyomva zephyrben is dől a kép, a médialejátszóban soha nem szűrtem id tagek alapján, és a k850i gyári fülese sem az a hűde fajta (a zephyrnél mondjuk klasszisokkal jobb)
Számomra, az én nézőpontomból remek összehasonlítási alap, sok apróságban kellemesebb haszánli, mint egy se-t, és itt most nem az a lényeg, hogy mivel hasonlítom össze, hanem hogy aki még nem fogta, kb. tisztában legyen vele, mit is várjon el.
Van ennél jobb teló, biztosan ennyi pénzért is van olyan teló, ami túlmutat ezen, de egy percig sem bántam, hogy megvettem, akinek nem tetszik, tiltakozzon, de eddig ez megbízhatóbbnak bizonyult mint a k850-esem. Ha a k850-en nem romlik el már 2 hónapon belül, és nem folytatja ezt a romlást még első évesen, akkor nem kellett volna új telót vennem. Előtte egy p1-et tekergettem, az is gombhibás volt, mint a k850i. Így azt hiszem érthető okokból nem volt hangulatom megint egy drága telóhoz, egyszerűen féltem, hogy bebukom azt is.
-
fzoli19
csendes tag
srácok, én egy k850-ről váltottam erre, mert az 1 év alatt gyakorlatilag szétesett. 2 hete van meg ez a telefon, és nem érzem visszalépésnek. A zenelejátszó csak a playlist összeállítás miatt gáz, de ha már elindítod, megy szépen, egy miniusb->jack átalakító 1000 ft, egy jackes agybadugós füles 1500-2000 ft, és ez is megoldva, szemben a SE 6rugós gyári, 4 rugós utángyártott agybadugósaival ugye. sd kártya való bele, ami jóval olcsóbb mint az m2, de alapból nem is muszály megvenned, mivel közel fél giga helyed van. Én pendriveként is használom a telót, és ez nem kapcsolódik ki mass storage módban, mint a SE-k! (kivéve ha a teló memóriát is a pc-vel akarod böngészni). a k850-esem (az érintőgonbok miatt) gyakorta nem eszmélt fel időben, vagy meglassult, a zephyr stabil, gyorsan bebootol és mindent azonnal csinál. a menüben is csak az anim a alssú, igazából a menüpontváltást azonnal csinálja (a fejléc rögtön frissül). Arról nem is beszléve, mennyire szép képet ad a tft, nappal szebbet, mint a k850.
a kamerája nem rosszabb mint a k850-nek, az is meghal ha sötét van, annak a telónak a ledes keresője és a gázos villanója, ami miatt sötétben nem vérzik el az optika. A makro viszont mintha jobb lenne a zephyrben.
És most egy ma is 50ezer forintos cybershotról, és egy nem mobilos profilú cég mindenes telójáról beszélünk, akik kb. egy idősek, mégis a zephyrből veszek hármat, és még moziba is beülök csajjal, popcornnal.
Egyébként aki tv-t, vagy monitort vesz, az edigitalban bundleben adják 100eft-ért a 28 colosok mellé.
aki meg zseblámpás nokiát akar ennyiért venni, mert azt hiszi, alsó kategóriában is minőséget árul a nokia (jobbat, mint a zephyr), annak csak gratulálni tudok
-
fzoli19
csendes tag
ez gyors volt
Azt hittem lesz még pár hét, mire kész a cikk, öröm volt reggel ezzel kezdeni a melót
Nálam 4 és fél napig bírta, állandóan bekapcsolt bluetoothal (kocsi rádiójához kell kihangosítani), napi kb. 10 perc beszélgetéssel, kevés sms-el, kis fényképezéssel.
a füles tényleg elég rossz, de alternatíva lehet egy miniusb - 3.5jack átalakító, kb. 1000 forintba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged