Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eszement24

aktív tag

válasz Bibby #43 üzenetére

Neked szúrja a szemed, hogy valami fejlődés látható a kinai mobilok piacán.Amúgy ha a teszteket megnézitek, nem ez az első ilyen kínai telefon vegyük a gyorsbolt által forgalmazott "márkát".Nekem sem kéne ez a telefon ez tény, de iphone melett max az android érdekelne, mint ahogy egyszer az is lesz.Viszont ismerek olyan embereket akiknek a minimális multimédia elvárásait tökéletesen teljesíti ez a telefon, ezen az áron meg tényleg verhetetlen.Nem egy SE, de nem tudom mire lennénk olyan büszkék az SE tekintetében.Nekem volt 4is, és köszönöm ennyi elég volt.Van hogy valami mindenfelé sallang nélkül NORMÁLISAN MEGÍRT OPRENDSZERREL együtt csak működik, és nem fagy le, nem indul újra stb..akármit is mondasz ennek a modellnek is VAN itt piaci lehetősége, mint azt észrevehetted a hozzá szólásokból egyre több ember fog magának/ismerősének/rokonának beszerezni.
    Jah hogy miben vannak párban? (pariban..pff)MIndkettőben van kamera.(az SE kamerája utoljára a k800ban tudott még felmutatni valamit, a többivel én nem villognék).Mindkettőben van mp3 lejátszó (abban az se főleg a megabass miatt jobb, de ez az árán is tükrőződik, nem mindenkinek van szüksége ilyen hangzásra, amúgy meg ha van otthon egy minőségi füles, aminek van beépitett basszusa, pl egy 3ezres philips akár, máris igen csekélyek lesznek azok a különbségek.(arról nem is beszélve, hogy a piacot elárasztották a hamisitvány füllhalgatók, headsetek, nekem még voltak igaziak is, ezekkel LABDÁBA NEM RÚGHAT AZ SE HANGZÁS SZINTJÉN!) Azért megnézem hány olyan telefont tudsz felmutani ennyiért, amelyik még mindig kapható a piacon ÚJONAN, (nem használtam, nem zugárus gsm és tsai által) és van benne sztereó bluetooth lehetőség (a2dp,avrcp).(Mivel nekem is a tesztben említett headsetem van, ismerem a minőségét és hoppá..a 2gs iphoneom se tud avrcp-t "csak" a2dp-t pedig "picivel" többe került mint ez.) Mindkettőben bővithető a memória, és máris felválthat egy mp3 lejátszót. Tudod nem mindenki iriverben, ipodban meg ilyesmikben gondolkodik, van akinek elég a telstar is.Ha már bővíthetőség, az SE-nek hány év is kellett mire pár modeljében már sd foglalat (is) van, holott régóta ez a legközkedveltebb formátum?Szerinted mennyibe tart a következő mobilba beleraknia ennek a gyártónak egy 3.5jacket, meg legalább egy 3g-t?
    Ha már itt tartunk..2007ben hol is tartott za SE mikor ez kijött? Nem csak tudásban, hanem árban is.

A teló nem szépséggyőztes az tuti, de még a vállaható kategória sokaknak.A design-t a világon a legkönyebb megváltoztatni érdemi tartalmi változások nélkül. Nem kell túl messzire menni ahhoz, hogy mutassunk olyan gyártókat amiknek ebben nagy tapasztalata van. Pl SE? :C

• hejesírásó

senior tag

válasz Bibby #43 üzenetére

240X320
    színárnyalatok száma
    85g->k850i 118g
    belső memória 40 vs 439 :))
    HSDP-at nem tudja a Hanns
    A k850i nek is meg ennek is mega fölötti foto aparátusa van
    K850i nek van elülső kamerája, hannsnak nincs

most akkor menj és nézd meg az árát a k850inek, korrigáld a tudásbeli ülönbségeket a különbözettel, és máris látni fogod h ez egy bitang jó telefon.

• atike

nagyúr

válasz Bibby #19 üzenetére

Gyenge fényviszonyoknál tényleg nem jók a képek. Tény. Makróban jó, alapból meg elfogadható. Autófókusz meg ebben az árkategóriában nem mindennapi. Ezért írtam, hogy szerintem egyáltalán nem rossz.

Zene. A gyári füles tényleg kuka, egy normálisabbal meg valószínűleg rendben van - bár nem hallgattam még az is igaz... :) A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom.

És abszolult nem kötekedésképp írtam le ezeket. Egyszerűen csak ennyi pénzért ez a teló szerintem jó vétel. A fényképezőgépével és a zenelejátszójával együtt. :)

• atike

nagyúr

válasz Bibby #14 üzenetére

A 2mp-s autófókuszos fényképezőgép szerintem egyáltalán nem rossz. Sőt. A többi kínai csodában lévő VGA képalkotó az igen. Nagyon is.

Ócska zenelejátszó? Tud mp3-at. Van bazi nagy belső memória, bővíthető. Nem egy hifi-torony az tény. De ez egy telefon. :) Szerintem pont elég.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés