Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

atike nagyúr Gyenge fényviszonyoknál tényleg nem jók a képek. Tény. Makróban jó, alapból meg elfogadható. Autófókusz meg ebben az árkategóriában nem mindennapi. Ezért írtam, hogy szerintem egyáltalán nem rossz. Zene. A gyári füles tényleg kuka, egy normálisabbal meg valószínűleg rendben van - bár nem hallgattam még az is igaz...  A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom. A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom.És abszolult nem kötekedésképp írtam le ezeket. Egyszerűen csak ennyi pénzért ez a teló szerintem jó vétel. A fényképezőgépével és a zenelejátszójával együtt.  
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
		- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- PlayStation 3
- Battlefield 6
- OnePlus Pad 3
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom.
 A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom.