- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Gyenge fényviszonyoknál tényleg nem jók a képek. Tény. Makróban jó, alapból meg elfogadható. Autófókusz meg ebben az árkategóriában nem mindennapi. Ezért írtam, hogy szerintem egyáltalán nem rossz.
Zene. A gyári füles tényleg kuka, egy normálisabbal meg valószínűleg rendben van - bár nem hallgattam még az is igaz...
A minőség meg viszonylagos. Volt már egy pár telóm, volt olcsóbb is, drágább is, de hogy melyikre mondanám azt, hogy minőség? Passz. Nem erre használom.
És abszolult nem kötekedésképp írtam le ezeket. Egyszerűen csak ennyi pénzért ez a teló szerintem jó vétel. A fényképezőgépével és a zenelejátszójával együtt.
-
atike
nagyúr
A 2mp-s autófókuszos fényképezőgép szerintem egyáltalán nem rossz. Sőt. A többi kínai csodában lévő VGA képalkotó az igen. Nagyon is.
Ócska zenelejátszó? Tud mp3-at. Van bazi nagy belső memória, bővíthető. Nem egy hifi-torony az tény. De ez egy telefon.
Szerintem pont elég.
-
atike
nagyúr
válasz
skylinelaca #8 üzenetére
Ömmmmmm... Az nem feltétlenül jó, ha nincs. Egyik ismerős fiatal leányzónak kellene - neki a kövek külön jól jönnek, de a magyar nyelv hiánya nem túl jó... Eh.
-
atike
nagyúr
Jut eszembe - magyar menü van benne amúgy?
-
atike
nagyúr
Ennyi pénzért HIBÁTLAN! Kár, hogy nem kétkártyás... Gondolkodás nélkül meg is venném a páromnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged