- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Én is kb 2 hete gondolkodtam ezen a telefonon, mivel egy olcsó, de aránylag jó tudású telót kerestem. Mivel egy k800-at használok elsődleges telónak, ezért olyat kerestem mellé, ami a hiányosságát (m2-vel bővíthető, de itthon micro sd-m volt és nem akartam m2-re költeni; joy; a második számomnak kellett egy telefon) kiküszöböli, de mégis olcsó.
Ami miatt mégsem a zephyrt választottam, az a jobb felső sarokban lévő dísz. Igaz, azt le lehetett volna szedni, de akkor csúnya lett volna a telefon, én pedig csúnya telefonnal nem mászkálnék
Ezért vettem inkább egy Moto W388at. Igaz, hogy csak vodás, kisebb a kijelzője, nincs infra, bluetoth, de van mp3, micro sd, rádió, stb és csak 7e ft volt (a sim kártya eladása után csak 5,5)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lexus, Toyota topik
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest