Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Én is kb 2 hete gondolkodtam ezen a telefonon, mivel egy olcsó, de aránylag jó tudású telót kerestem. Mivel egy k800-at használok elsődleges telónak, ezért olyat kerestem mellé, ami a hiányosságát (m2-vel bővíthető, de itthon micro sd-m volt és nem akartam m2-re költeni; joy; a második számomnak kellett egy telefon) kiküszöböli, de mégis olcsó.
Ami miatt mégsem a zephyrt választottam, az a jobb felső sarokban lévő dísz. Igaz, azt le lehetett volna szedni, de akkor csúnya lett volna a telefon, én pedig csúnya telefonnal nem mászkálnék
Ezért vettem inkább egy Moto W388at. Igaz, hogy csak vodás, kisebb a kijelzője, nincs infra, bluetoth, de van mp3, micro sd, rádió, stb és csak 7e ft volt (a sim kártya eladása után csak 5,5)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Proxmox VE
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Autós topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest