Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
eszement24 #55 üzenetére
"Jah hogy miben vannak párban? (pariban..pff)"
Legalább nézz már körbe, ezt a szót nem én írtam, csak átvettem/forgattam.
A többire nem szívesen reagálok, de...1. Miért SE-vel jössz? Ez a telefon kimondottan azért jött ki hogy SE konkurencia legyen? Van még néhány telefongyártó ám...
2. "MIndkettőben van kamera...Mindkettőben van mp3 lejátszó...Mindkettőben bővithető a memória " - lásd lejjebb, Suzukiban és Mercedesben is van kerék és kormány, összehasonlítani remek móka de értelme nincs.
3. A sony tehet róla hogy elárasztották a piacot hamis fülessel ami nem jól szól? Ez aztán a szemét gyártó mi...
3. Aki 15 rugóért vesz telefont, mert nincs szüksége extra funkciókra, az pont vesz hozzá még 10-ért egy sztereó bluetooth fülest. Mert az alaptartozék. Igen.És végül +1: Az első hsz-emben olvashattad a magánvéleményem: "Soha nem vennék ilyet az biztos. Inkább bármikor egy használt normálisat." A többi hsz-ben pedig reagáltam, pl arra a sületlenségre hogy egy k850-nel hasonlítjuk össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így használod a ChatGPT-t
- Egér probléma
- Fotók, videók mobillal
- Borderlands 4
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest