Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fzoli19

csendes tag

srácok, én egy k850-ről váltottam erre, mert az 1 év alatt gyakorlatilag szétesett. 2 hete van meg ez a telefon, és nem érzem visszalépésnek. A zenelejátszó csak a playlist összeállítás miatt gáz, de ha már elindítod, megy szépen, egy miniusb->jack átalakító 1000 ft, egy jackes agybadugós füles 1500-2000 ft, és ez is megoldva, szemben a SE 6rugós gyári, 4 rugós utángyártott agybadugósaival ugye. sd kártya való bele, ami jóval olcsóbb mint az m2, de alapból nem is muszály megvenned, mivel közel fél giga helyed van. Én pendriveként is használom a telót, és ez nem kapcsolódik ki mass storage módban, mint a SE-k! (kivéve ha a teló memóriát is a pc-vel akarod böngészni). a k850-esem (az érintőgonbok miatt) gyakorta nem eszmélt fel időben, vagy meglassult, a zephyr stabil, gyorsan bebootol és mindent azonnal csinál. a menüben is csak az anim a alssú, igazából a menüpontváltást azonnal csinálja (a fejléc rögtön frissül). Arról nem is beszléve, mennyire szép képet ad a tft, nappal szebbet, mint a k850.

a kamerája nem rosszabb mint a k850-nek, az is meghal ha sötét van, annak a telónak a ledes keresője és a gázos villanója, ami miatt sötétben nem vérzik el az optika. A makro viszont mintha jobb lenne a zephyrben.

És most egy ma is 50ezer forintos cybershotról, és egy nem mobilos profilú cég mindenes telójáról beszélünk, akik kb. egy idősek, mégis a zephyrből veszek hármat, és még moziba is beülök csajjal, popcornnal.

Egyébként aki tv-t, vagy monitort vesz, az edigitalban bundleben adják 100eft-ért a 28 colosok mellé.

aki meg zseblámpás nokiát akar ennyiért venni, mert azt hiszi, alsó kategóriában is minőséget árul a nokia (jobbat, mint a zephyr), annak csak gratulálni tudok :)

Új hozzászólás Aktív témák