- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
hejesírásó #51 üzenetére
most akkor menj és nézd meg az árát a k850inek, korrigáld a tudásbeli ülönbségeket a különbözettel, és máris látni fogod h ez egy bitang jó telefon.
Ennek mégis mi értelme van? Egy Suzuki jobb ár/teljesítmény mutatóban mint egy Merga, ezért vegyünk inkább olyat? Akinek kellenek a k850i extra funkciói és érdemben ki is használja, az nyilván elfogadja azt is, hogy emiatt az a telefon lényegesen drágább.
A belső memória mérete nem tudom miért fontos manapság, amikor fillérekért bővíthető. A k850i is eszi az SD-t (bár ez nem jellemző az SE telefonok többségére)
15-ért simán jó ez a kínai csoda. És a konzervatív kocka formájával sokaknak tetszeni is fog. Pl nekem is.
-
salival
aktív tag
válasz
hejesírásó #42 üzenetére
Nekem k850-esem van és fogtam már ezt a kínai cuccot és számomra nagyon gagyi beütése van. Ha csinálnának egy normális zárt op. rendszert akkor venném őket normális telefongyártóknak.
Joey20: Azért ne túlozzunkde ha ilyen ütemben fejlődnek tovább akkor lehet keresnivalójuk a mobiltelefonok piacán.
Glutamin: néhány ember azt hiszi hogy ha csinálnak a kínaiak egy normálisan működő, összerakott telefont akkor már egy 2,5 évvel ezelőtti csúcsmodell szinten vannak... -
Bibby
addikt
válasz
hejesírásó #42 üzenetére
Mint például miben vannak pariban? Mind a kettő mobiltelefon, kb itt ki is merülnek a hasonlóságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest