Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
most akkor menj és nézd meg az árát a k850inek, korrigáld a tudásbeli ülönbségeket a különbözettel, és máris látni fogod h ez egy bitang jó telefon.
Ennek mégis mi értelme van? Egy Suzuki jobb ár/teljesítmény mutatóban mint egy Merga, ezért vegyünk inkább olyat? Akinek kellenek a k850i extra funkciói és érdemben ki is használja, az nyilván elfogadja azt is, hogy emiatt az a telefon lényegesen drágább.
A belső memória mérete nem tudom miért fontos manapság, amikor fillérekért bővíthető. A k850i is eszi az SD-t (bár ez nem jellemző az SE telefonok többségére)
15-ért simán jó ez a kínai csoda. És a konzervatív kocka formájával sokaknak tetszeni is fog. Pl nekem is.
-
salival
aktív tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nekem k850-esem van és fogtam már ezt a kínai cuccot és számomra nagyon gagyi beütése van. Ha csinálnának egy normális zárt op. rendszert akkor venném őket normális telefongyártóknak.
Joey20: Azért ne túlozzunk
de ha ilyen ütemben fejlődnek tovább akkor lehet keresnivalójuk a mobiltelefonok piacán.
Glutamin: néhány ember azt hiszi hogy ha csinálnak a kínaiak egy normálisan működő, összerakott telefont akkor már egy 2,5 évvel ezelőtti csúcsmodell szinten vannak... -
Bibby
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Mint például miben vannak pariban? Mind a kettő mobiltelefon, kb itt ki is merülnek a hasonlóságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha ilyen ütemben fejlődnek tovább akkor lehet keresnivalójuk a mobiltelefonok piacán.