Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fzoli19

csendes tag

a k850-el való összehasonlítást én kezdtem, nagyon egyszerű okból: ilyen telóm volt a zephyr előtt, erről lett cserélve. Akinek ez fáj, attól elnézést kérek, ugyanakkor leszögezném, egy szóval sem állítottam, hogy a zephyr jobb a k850i-nél. Viszont 15rugóért az egyetlen lényeges dolog amit nélkülöznöm kell, az a vaku. Mert a giroszkóp a k850-iben nem bírt nagy extrával, csillagot nyomva zephyrben is dől a kép, a médialejátszóban soha nem szűrtem id tagek alapján, és a k850i gyári fülese sem az a hűde fajta (a zephyrnél mondjuk klasszisokkal jobb)

Számomra, az én nézőpontomból remek összehasonlítási alap, sok apróságban kellemesebb haszánli, mint egy se-t, és itt most nem az a lényeg, hogy mivel hasonlítom össze, hanem hogy aki még nem fogta, kb. tisztában legyen vele, mit is várjon el.

Van ennél jobb teló, biztosan ennyi pénzért is van olyan teló, ami túlmutat ezen, de egy percig sem bántam, hogy megvettem, akinek nem tetszik, tiltakozzon, de eddig ez megbízhatóbbnak bizonyult mint a k850-esem. Ha a k850-en nem romlik el már 2 hónapon belül, és nem folytatja ezt a romlást még első évesen, akkor nem kellett volna új telót vennem. Előtte egy p1-et tekergettem, az is gombhibás volt, mint a k850i. Így azt hiszem érthető okokból nem volt hangulatom megint egy drága telóhoz, egyszerűen féltem, hogy bebukom azt is.

Új hozzászólás Aktív témák