- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli19
csendes tag
a k850-el való összehasonlítást én kezdtem, nagyon egyszerű okból: ilyen telóm volt a zephyr előtt, erről lett cserélve. Akinek ez fáj, attól elnézést kérek, ugyanakkor leszögezném, egy szóval sem állítottam, hogy a zephyr jobb a k850i-nél. Viszont 15rugóért az egyetlen lényeges dolog amit nélkülöznöm kell, az a vaku. Mert a giroszkóp a k850-iben nem bírt nagy extrával, csillagot nyomva zephyrben is dől a kép, a médialejátszóban soha nem szűrtem id tagek alapján, és a k850i gyári fülese sem az a hűde fajta (a zephyrnél mondjuk klasszisokkal jobb)
Számomra, az én nézőpontomból remek összehasonlítási alap, sok apróságban kellemesebb haszánli, mint egy se-t, és itt most nem az a lényeg, hogy mivel hasonlítom össze, hanem hogy aki még nem fogta, kb. tisztában legyen vele, mit is várjon el.
Van ennél jobb teló, biztosan ennyi pénzért is van olyan teló, ami túlmutat ezen, de egy percig sem bántam, hogy megvettem, akinek nem tetszik, tiltakozzon, de eddig ez megbízhatóbbnak bizonyult mint a k850-esem. Ha a k850-en nem romlik el már 2 hónapon belül, és nem folytatja ezt a romlást még első évesen, akkor nem kellett volna új telót vennem. Előtte egy p1-et tekergettem, az is gombhibás volt, mint a k850i. Így azt hiszem érthető okokból nem volt hangulatom megint egy drága telóhoz, egyszerűen féltem, hogy bebukom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest