- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli19
csendes tag
a k850-el való összehasonlítást én kezdtem, nagyon egyszerű okból: ilyen telóm volt a zephyr előtt, erről lett cserélve. Akinek ez fáj, attól elnézést kérek, ugyanakkor leszögezném, egy szóval sem állítottam, hogy a zephyr jobb a k850i-nél. Viszont 15rugóért az egyetlen lényeges dolog amit nélkülöznöm kell, az a vaku. Mert a giroszkóp a k850-iben nem bírt nagy extrával, csillagot nyomva zephyrben is dől a kép, a médialejátszóban soha nem szűrtem id tagek alapján, és a k850i gyári fülese sem az a hűde fajta (a zephyrnél mondjuk klasszisokkal jobb)
Számomra, az én nézőpontomból remek összehasonlítási alap, sok apróságban kellemesebb haszánli, mint egy se-t, és itt most nem az a lényeg, hogy mivel hasonlítom össze, hanem hogy aki még nem fogta, kb. tisztában legyen vele, mit is várjon el.
Van ennél jobb teló, biztosan ennyi pénzért is van olyan teló, ami túlmutat ezen, de egy percig sem bántam, hogy megvettem, akinek nem tetszik, tiltakozzon, de eddig ez megbízhatóbbnak bizonyult mint a k850-esem. Ha a k850-en nem romlik el már 2 hónapon belül, és nem folytatja ezt a romlást még első évesen, akkor nem kellett volna új telót vennem. Előtte egy p1-et tekergettem, az is gombhibás volt, mint a k850i. Így azt hiszem érthető okokból nem volt hangulatom megint egy drága telóhoz, egyszerűen féltem, hogy bebukom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest