Hirdetés
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb555
csendes tag
Sziasztok!
A telóval semmi gond nincs, ha figyelembe vesszük, hogy 15k, amiben megvan minden szükséges felszerelés. A használati útmutató kimondottan jó (bár egy telefon megismeréséhez nem kell nagy ész): a nagy gyártók leírásai eltörpülnek mellette, részletesen leír mindent.
Szép a kijelző, jó kezelhetőség (bár az ikonos főmenüben kicsit lassú), a kamera elfogadható (az autófókusz miatt makró kimondottan jó, pl. dokumentum fotózásához), az elvárt funkciók nem hiányoznak.
Sokan félreértik az ár/érték arányt. A mobilpiacon is elképesztő nagy a skálázottság (hasonlóan a notebook piachoz), emiatt elég nehéz megtalálni a nekünk ideális telefont, miközben figyelembe kell venni az árat. Mindenkinek F@sza telefon kell (magas szintű funkcionalitás, kiváló minőség, szép kicsi külső), de hát az általában a pénzel arányos. Rengetegen vesznek pénztárcájukhoz mérten drága telefon, aztán megy is a vaterára, mert kiderül, hogy nem engedheti meg magának a luxust. Szal legjobb ha az ember először mérlegeli, hogy mennyit adna egy telefonért, és nézzem utána, hogy azért milyen funkcionalitást kaphat. A lényeg, hogy jó ár/érték arányú telefont vegyünk, aminek a kompromisszumait el tudjuk fogadni.Én kb. 20k-ért akartam telefont venni (t-mobilosként akár dominóban), de véletlenül rábukkantam erre a telóra, és úgy döntöttem, hogy ha 15ért adják, akkor nekem elég az, amit tud. És nem csalódtam.
Egyébként a telefont 2007-ben dobták piacra, tavaly még dupla áron kínálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest