- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
nem az a baj hogy nyílt. az lenne a legjobb ha egy androidot vagy legalább egy szimbijánt beleerőltetnék a telefonukba, de először az építkezést egy normális zárt rendszerrel kéne kezdeniük.
A liuxot pedig nagyon szeretem csak egyéb dolgok miatt csak szabadidőmben használom a windows mellett. -
salival
aktív tag
válasz
hejesírásó #42 üzenetére
Nekem k850-esem van és fogtam már ezt a kínai cuccot és számomra nagyon gagyi beütése van. Ha csinálnának egy normális zárt op. rendszert akkor venném őket normális telefongyártóknak.
Joey20: Azért ne túlozzunkde ha ilyen ütemben fejlődnek tovább akkor lehet keresnivalójuk a mobiltelefonok piacán.
Glutamin: néhány ember azt hiszi hogy ha csinálnak a kínaiak egy normálisan működő, összerakott telefont akkor már egy 2,5 évvel ezelőtti csúcsmodell szinten vannak... -
salival
aktív tag
Inkább egy hardveresen gagyibb Nokia mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest