- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, rendeltem megint.
Meg nem tudom magyarázni, miért, mivel két SIM-em van, így nincs sok értelme, de nagyon szerettem. Akik olvasgattok a Dual SIM topicban, tudjátok, hogy kéthetente másik kínai telefon van nálam, de ennyire mély nyomot eddig csak a Zopo ZP900 és a Neo N002 tudott hagyni bennem (a Neo-t azóta sem adtam el, pedig már két hónapja tervezem, hogy felrakom a netre)Valahogy teljesen más érzet, mint a többi kínai készülék, pedig azok sem rosszak. A HTC-imet sem szerettem ennyire (nálam már-már Samsung i780-as kedveltségi szintre emelkedik ez a készülék)
A GPS pedig tényleg baromi gyors. Ha más nem, akkor megtartom ezt a telefont GPS-nek a kocsiba...
-
-
ben11
őstag
Ezt lehet nem olvastad már: Később szerkesztettem még:
Meg azt hiszem a Lenovo a820-as topicban olvastam egy módszert, amivel egybe lehet fűzni a fájlrendszert és a belső sd-t. Így nincs bonyolítás a két sd-vel.
Nem tudom ezen lehetséges-e...Meg is van. Első hsz a topicjában: Átparticionálás
-
-
Maximum1
őstag
Viszont ha már tudsz romot cserélgetni akkor meg jbartozhatod amit most feltoltál neki.
Végül is Te is érdekelt lettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest