- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Nokia NiMh robbanós akku, és a Note7 példája is azt mutatja, hogy az éppen futó technológiát sem mindig sikerül rendesen implementálni. Mivel ez kifejezetten drága dolog lehet, egyrészt a balhé miatti visszhívás költsége, másrészt a részvények esése miatt, szerintem nem fognak ész nélkül beleugrani.
Ez biztos, hogy megtörténik, de amit te is írsz, hogy "amint sikerül" az olyan időablak, amit kevesen látnak, és ha sietteted, akkor nagyon elszállhatnak a költségek, de nem biztos, hogy megfelelő lesz a termék.
Én pl kb 10-12 éve várom a WiTriCity féle vezeték nélküli erősáramú elektromos rendszert, követem mi történik, és tudom, hogy még kb 5-12 év a lakossági felhasználás eljövetele.
-
törölt tag
Én kérek elnézést.
De.
Még amikor a NiMH akkuk a fasorban sem voltak, hanem még a Ni-Cd volt a táskás telefonokban, már akkor lebegtették a Lítium alapú akkukat.
Ezeket szokták kitalálni, tanulmányozni, fejleszteni, iparra alkalmazni. Simán lehet 20-30 év, a tech cikk, és a tényleges alkalmazás között.
Talán ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor volt egy kiadáskor megvett Ericsson R600-am, és akkor jött ki a hír, hogy japánban tesztelik a 4G-t, és egy DVD-nyi anyag majd rohadt hamar lejön. És pislogtunk egymásra a kollégával a hírt olvasva, hogy telefonra? Hogyan, minek, hova fér az oda, meg mennyiért? Hogy gondolták? Azóta már az a napi rutin. Ki lett fejlesztve a szabvány, a technológia, és vannak felhasználói eszközök amelyek tudnak mit kezdeni vele.
Vagy a másik példa, a Videotóriumon fent van valahol egy régi előadás a gps működéséről, jelenlegi kutatásairól, fejlődéséről, jövőjéről. Az előadó elmond mindent, és kijelenti, hogy talán 10-12 év múlva talán a telefonokban is elérhető lesz. És ez pont úgy is volt. Amikor az előadás született még olyan volt a gps, hogy csak igen drága speciális erre gyártott eszközökben volt elérhető, mire letelt a jósolt idő, már az okostelefonok alapfelszereltsége lett.
Azaz, hogy behírelik a grafén alapó telepek kutatását, vagy az abban elért mérföldkövet, még nem jelenti azt, hogy holnap gyártásba mehet. És kész.
Ugyanolyan szopatás ez, mint ahogy sokan azt gondolják, hogy na idén kijött a Samsung Galaxy S 10, akkor, kicsit hátradőlnek a mérnökök, és jövő héttől már az S11-en dolgoznak. Fenét. Kb már 80%-ban az S13-on dolgoznak...
Nyugodtan el lehet felejteni a filmes kliséket, semmi nem úgy készül, hogy két haver összebólint, hogy akkor most megmutatjuk, hanem van egy ütemterv. -
7Heads Drago
veterán
Hol ígértem én neked számokat? Az hogy az Eu-ban egyre több helyen árulják nekem elég. Amúgy meg több helyen leírtátok már hogy a Huawei-es eladási számok mind hazugságok, akkor minek hozzak ide bármit? Semmi értelme bármit is keresni ez ügyben, mert valós adatokat csak a Huawei tud, azok meg hazudnak.
Nem egy helyen hangoztattad már a Kína elleneségedet, meg az elnyomott ujgurokat. Akkor te minek vagy itt? Vagy jól esik a szívednek az állandó szívózás, csipkelődés? De ezt kérdezhetném a többiektől is... Gondolom ez okoz már csak örömet.
A topikot végignézve 1 db témába vágó hszed volt a többi off. Mi ez ha nem a topik szétoffolása? És nem sikerült mindegyiket offba raknod neked se. Ez mellet sajnos a ph új rendszerre se kedvez nálam az off hsz létrehozásának, persze lehet elég lenne egy másik böngésző is. Csak nem látom értelmét.
A téma indító írás jó. Ami untat hogy minden topikban ugyanazt nyomjátok le. Nyilván még 500szor leírjátok ugyanazt akkor a Huawein kivonul az Eu-ból. Esetleg a holdra költöznek. Még az ovisok is értelmesebbek.Téma: [link]
Nagyon durva hogy miket írnak az új akkuról. És gyártótól függetlenül marha nagy előny lesz aki elsőnek jön ki vele. Gondolom ezért is töri magát a Huawei. Remélem ebből a user ténylegesen profitálni is fog, és nem mennek el a gyártók új cél felé ami a usert hátrányosan érinti. -
janeszgol
félisten
Na mindegy is. Én végig csináltam ezt a tortúrát (de te is ott voltál sokszor). Ebben a témában a hozzászólások száma szerintem ütötte az ezret. Tudod mennyi értelme volt az egésznek? Semmi! Pontosan nulla. Szóval 2020-ban biztosan nem ezekre fogok szívesen visszaemlékezni.
B.ú.é.k. mindenkinek! -
Dare2Live
félisten
Ez is lehet... erre mondtam, hogy OS szinten is van vmi nagyon kemény Huawei kezében ami MS/Samsung kezében nem volt.
Az olcsó készülék egymagában tuti nem elég. Avval Samsung is bepróbálkozott amikor userek meg rájöttek lényegében nincsenek appok, kb vettek egy butatelót gyors volt a felismerés, hogy mennyire drága az az olcsó.
-
Schuler888
senior tag
"Huaweiék (hogy az itteni fórumon található fanboyok támogatásáról már ne is beszéljünk)."
Az nem para amig csak hua fanboyok, de azt a durva tendenciat latom, hogy aki hua fanboy, az annyira azonosul a markaval hogy az usaval szemben elkezdi vedeni a kommunista kinat.. ettol kb leszakad az agyam. Tehat vagy nincs kepben, vagy ha valaszthatna hogy az usa egy allamaban vagy kina egy tartomanyban eljen.. o az utobbit valasztana.. no comment. -
törölt tag
Így van.
A röghözkötés tipikus példája vagyok viccen kívül.
De nem terelek, nem mismásolok mint sokan. Beismerem.
Ráadásul többszörösen. Mert bár hiába nézegetek más gyártói termékeket, a Samsungos ökoszisztéma is apránként felfal évről-évre. Mert mindig megnézem a kínálatot, és kívánós is pár készülék amikor lejár a hűség, de amikor pilótavizsgás átvinni a 2014 óta létező sms-t, meg híváslistát, akkor olyan izé, válasszuk a könnyebb utat.És nem vagyok ezzel egyedül, csak sokan nem is akarják beismerni, hogy könnyebb bebökni a telefonba az első bekapcsolásnál a G fiók adatait, mint bohóckodni a tizenx karakteres sim-re mentett számokkal, meg nem is tudják, hogy nem a fingós app tölti vissza a játékállást, hanem a Google Play Games....
-
Feltéve, ha a kínaiak hosszabb távon maradnak az androidnál.
Nem tudni ebből mi kerekedik ki, de nagy változások lesznek. Voltak érdekes történések idén. Először az ominózus Huawei tiltás-engedés-halasztás-tiltás, aztán a Risc-V alapítvány (anyádat ugráltasd!) szépen lelécelt az Usából a töksemleges Svájcba. Nemrég pedig a gugli két alapítója adta át a gugli pórázát másnak, ami minden bizonnyal teljesen független az elmúlt fél évtől, mert szerintem ők imádták a politikajátékszer szerepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest