- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#33253120 #94 üzenetére
Ezt a játék dolgot nem értem. Az Apple Store szerinted hogy oldja meg? Annak sincs semmi köze a googlehoz, mégis megoldják a játék fejlesztők, hogy droidról átkerül az accountod iphonera vagy fordítva. Ha a játéknak kiadják a HMS kombatibilis vezióját, akkor pedig jó eséllyel lesz átlépés is. Mivel kizárólag a Google támogatottság hiánya áll fent.
A zenére direkt nem írtam semmit mivel, gooles termékből nyilván nem viszel át semmit se. Ellenben pl külsős alkalmazásból, már simán elképzelhető hogy lesz HMS verzió is. És az is biztos, hogyha egy konkrét céghez hozzá kötöd magad nagyon abból előbb vagy utóbb mindenféleképp hátrány fog érinteni. És ez ugyanúgy érinti az Apple, Google, Huawei vagy bárkit. -
Schuler888
senior tag
válasz
#33253120 #103 üzenetére
Az 5G-s peldad nem all szemben azzal amit irtam, az 5G egy fo csapasvonal, amire az egesz szektor keszul, tud rola, es leginkabb a SoC vagy egy kiegeszito lapkaja tartalmazza is
Masfelol ferditesz, mert technologiarol beszelsz, azt persze hogy eveken at es evekkel elore tervezik, nade a konkret keszulekekre a fentebb irt erveim miatt ez hatalmas butasag lenne. Lasd: "lean"
-
Schuler888
senior tag
válasz
#33253120 #95 üzenetére
"Fenét. Kb már 80%-ban az S13-on dolgoznak..."
Na ezt eroteljesen kizartnak tartom, 3evre elore kutya nem tudja mi lesz a trend. Mik lesznek az akkorra elerheto fejlesztesek, jelenleg olyan rohanas van a mobilkommunikacioban, hogy lehetetlen megmondani 3 ev mulva mivel dolgozhatnak, tehat ez eleg bullshit, naprakesznek kell lenni, es altalaban az utolso pillanatokban masolnak/ tesznek bele hasonlo/ eppen csak jobb cuccot, mint a konkurencia 1-2 honappal ezelottA grafenakksik meg mar joideje fejlesztes alatt allnak, es a fo akadalya jelenleg, hogy eleg draga befektetes a tomeggyartasba kuldese, ezert varhato, hogy vagy a samsung vagy a huawei fogja bevallalni, mert kell moge gempa, ha meg vki beinditja, az apple is 100%, hogy bele legoztatja a foxconnal a iPhoneba is
-
törölt tag
válasz
#33253120 #98 üzenetére
Ja, a WiTriCity 10 évvel ezelőtti koncepciójánál nem is kellene nagy akku a telefonba. A térerő melett a levegőből kapná a delejt a működéshez. Tavaly talán a Google meg is csinálta szoba méretben. Belépsz, és tölt a telefon, ha vezeték nélküli töltésre képes.
És most írás közben vetődött fel a gondolat bennem, hogy ha ilyen technológiát is fejlesztenek, akkor az mennyire veszi el a prioritást, és a potenciált mondjuk a grafénes akku fejlesztésétől? -
Giovan!
addikt
válasz
#33253120 #95 üzenetére
Ok, de szerintem (és ezt teljesen laikusként mondom) a grafénos telepeket nem lesz olyan nehéz implementálni, szóval amint sikerült megoldani a költséghatékony és biztonságos előállítást, kb. mehetnek is a telókba. De javíts ki nyugodtan ha tévednék, mint mondtam, nem igazán vagyok szakértő a témában
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#33253120 #35 üzenetére
Mondod ezt úgy, hogy ha Apple termékre váltasz ott is van a játékban váltás lehetőség és gondolom láttál is már ilyent.
A kínaiakat ismerve ezt megoldják. Hamarabb, mint a körülményes Apple.
Engem meg pont nem érdekel a Google, meg a Huawei se. Kizárólag a pénztárcám. A többit meg majd megoldom. Peddig van banki appom, játékom, gmail, drive is. És ha át is áll az ember HMS-re nem azt jelenti hogy törlik a Google-ról. Az előzményeket meg lehet nézni csak max nem teloról.
A felhőből ahogy beraktuk, pont ugyanúgy ki is szedhetünk bármit. Itt inkább az a kérdés lesz-e értelmes, gyors alternatíva. Az irány egyenlőre jónak látszik. Ellenben a google-s reklámokkal teli van a hócipőm. -
Giovan!
addikt
válasz
#33253120 #48 üzenetére
Én megértem. Én is nézegettem a Galaxy S10e-t mikor meghalt az előző iPhone-om, ár-érték arányban jobb lett volna mint az iPhone 8, de az Apple music, a tv+, a megvett gamek és az appok, és a rendszer miatt mégis az iPhone 8 mellett döntöttem, mert már nem volt kedvem egy másik rendszerre átköltözni, ahol az itt használt szolgáltatásaim nem elérhetőek. És rengeteg ember gondolkodik hasonlóan, ezért is lesz nagyon nehéz dolga a HMS-nek (amit az én agyam valamiért továbbra is mindig Her Majesty’s Ship-ként old fel
).
-
válasz
#33253120 #39 üzenetére
Sose vettem a guglitól zenét. Cipőt a cipőboltból. Az online játékokhoz nem értek, az a fiam dolga.
Értem a problémádat, és nem akarlak én semmi alternativára rábeszélni. Te mindennel odaláncoltad magad a guglihoz, appokkal, játékkal, még a zenét is tőlük vetted. Számodra NINCS alternativa. Ezért aztán nem is igazán értem, miért nézegetsz olyan telefont amin nincs gugli. Neked a Huawei már szóba se kerülhet. Most még csak a Huawei. Saját sejtésem az, hogy öt év múlva nem lesz egyetlen kínai márka sem amelyiken guglit találsz majd (esetleg telepítheted utólag), és csak remélhetjük hogy legalább az android megmarad náluk, de erre nem fogadnék nagy téttel. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#33253120 #39 üzenetére
Azt ugye te is tudod hogy az hogy te fizetsz egy alkalmazért vagy az inapp-ért, az a Google-nek is megéri
Az hogy hogy a Google elkér 30%-ot a fejlesztőktől, hát nem biztos hogy mindig jó.
Lásd Fortnite.Azért nem ártana egy komolyabb Google alternatíva Androidon túlságosan is magához köt.
-
válasz
#33253120 #35 üzenetére
Én majdnem minden appot megvettem amiket használok, a naptár widgettől kezdve, zenejátszó, navi, fényképező, fájlkezelő, office stb. Némelyik már felesleges (pl fényképező), mert a mostani telefonon gyárilag jobb van, mint a 4-5 éve megvett Camera FV5.
Egyébként amiket a play áruházból vettem meg, Aptoidról ugyanúgy frissülnek és a licenszek megmaradtak pl, Camera FV5, Poweramp, Quickpic, Calendar, Sygic továbbra is örökélet licenszes. De az volna a meglepő, ha nem így lenne. -
válasz
#33253120 #32 üzenetére
Simán átlépős alternatíva szerintem nem lesz. Aki úgy belegabalyodott a gugliba mint macska a házicérnába, az sose fog szabadulni tőle...ha nem akar. De miért akarna, hiszen kényelmes meg minden...amíg hozzáférhet. Ki férhet hozzá? Fél évvel ezelőttig azt mondtuk erre, hogy BÁRKI. Ma már az a válasz: akinek engedik. És itt már bukott is a kényelem és biztonság illúziója. Ha minden "demokráciarenitenst" guglielvonással büntet a Demokratissimus Maximus, és ne adja
IstenTrump, egyszercsak Magyarország kap egy ilyen guglielvonókúrát... Persze erre semmi esély, mert minket nagyon szeretnek odaát, és ilyet úgyse csinálnak senkivel, főleg egy Nato tagországgal, hiszen szövetségesek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- LEGO klub
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest