Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #104 üzenetére
Egy készülékgyártás ugyanaz kicsiben. Nem áll szándékomban csúsztatni, mégha úgy látszik, hogy almát-körtével hasonlítok. A készülékgyártó jelen példánál maradva, az 5G esetén a szabvány kijövetelekor elkezd dolgozni a saját megoldásán. (Nincs mindenki abban a helyzetben, mint anno az Ericsson, hogy a T68 egyből az MMS-el tudott piacra lépni, mert ma már ez a technológiai fejlesztés feldarabolódott. Amíg Nokia, meg Ericsson volt, addig házon belül is jelentős fejlesztések voltak) Tehát kijövetelkor elkezdi implementálni a szabványt, követni a változásait, tervezgetni a leendő hardvert, piaci megtérülést számolni, meg ilyesmi. Egyszer ki fog adni vele egy készüléket, de az utolsó évben már kb csak a szoftveresek, a dizájnesek, meg a reklámszakemberek melóznak. És teljesen mindegy, hogy miről van szó. Új lapkakészlet, fejlettebb háttértár, memória, vagy bármi.
Integrálni kell a rendszerbe, tesztelni, és a többi amit már leírtam. Simán ott van a fiókban már a Huawei P40-50-60 Samsung 13-14-15, de még nincs róla design, mert még nincs neki olyan. Azt tényleg az utolsó év elején kezdik piszkálni.Szerk.: Ja, a lean. Az nem kizáró ok, ha tudatosan dátumra gyártasz. Sőt. Pont olcsóbb előre lefoglalni valamit, mint az utolsó pillanatban. Vagy akkor az értékesítésbe is érdemes belegondolni. Az iPhone 6-ból emlékeim szerint rohadt hamar elfogyott sokmillió példány. Ezt valaki előre legyártotta, odavitte, finanszírozta. Ez nem lean. De működik.
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #101 üzenetére
Ne már. Gondolj bele.
Elkezded kifejleszteni, teszteled a friss perifériákat (pl előlapi ujjlenyomatolvasó) azokat illeszted egy készülékhez, írsz rá firmware-t, teszteled, megtervezed a sorozatgyártást, beszállítókat pályáztatsz, gyártót pályáztatsz, marketingelsz, megtervezed a szállításokat, csomagolást régió szerint, nem. Ez nem egy év. Inkább 2-3. Felsőkategóriánál.
Közép, és alsó kategóriánál ez gyorsabb lehet, mert ott lehet építeni az előző felsőkategóriás fejlesztésekre.Példának okáért nézz utána az 5G szabvány lefektetésének az időpontjának, és az első 5G-s készülék megjelenésének.
De segítek. 2016-ban lett bemutatva az első 5G-s lapkakészlet, ami azt jelenti, hogy előtte még fejlesztettek is, és a vonatkozó szabvány ennél is régebbi. Az első lakossági szolgáltatás viszont 2019-ben indult el. [link] -
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #80 üzenetére
Jé és tényleg nem írtad. Gondoltam ha te írhatsz olyant amit senki se mondott én is mondhatok hasonlót. Viszont a hsz-em lényegére nem válaszoltál.
Ha valaki Huawei telot használ, még nem akar Kínában élni. És kíváncsi lennék rá hogy honnan szedítek a hasonló zöldségeket. Esetleg ha linkelnél legalább 1 db hsz-t aki ezt írta.
Meg ha ennyire rühelitek a Kínát, Huaweit mit keresnek mindig ugyanazok a személyek az összes hasonló topikban? Csak a szarozás megy. A hszek nagy részének köze sincs a témához. Az is jellemző hogy ha nincs már érvünk akkor kössünk bele a másik értelmi vagy helyesírási hibáiba. Ezáltal a hsz lényegére már nem is kell válaszolni. Mondjuk nem értem mi értelme van ennek az egész cica harcnak.... Vicc parádé.
Régen még volt moderálás a fórumon. Manapság meg szinte csak az a cél sok cikkel, hogy tovább nőjön a feszültség. Kész Mónika show az egész. Sokan szeretik az ilyent, én ki nem álhatom. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #68 üzenetére
Nekem meg attól szakad le az "ágyam" hogy ha egy adott márka tetszik azzal már országot és lakóhelyet is választok. Az meg hogy te az Usa-t hófehérnek látod, Kínát meg feketének a te bajod . Sztem meg egykutya. De felejtsük már el ezt a témát. Ez itt egy teloról szóló cikk, nem ország választási tanácsadó.
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #68 üzenetére
Azt a mindenáron kategorizálást ti csináltátok hosszú hónapokon, több fórumon át. 1-1 troll volt, aki a kínai megfigyelést ajnározta, de ennyire emlékszem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Ezek szerint te automatán frissíted az appokat?
Minden telomon az első amit kikapcsolok. És nem csak a forgalom miatt. Amit kell manuálisan frissítek, vagy letöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged