- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #62 üzenetére
Engem pont a pénztárca, és mellette az érdekel. Nincs olyan, hogy azt veszel ki a felhőből amit beleraktál. Ez egy bullshit.
Ha leszedem mondjuk a HMS-en keresztül a "tegnapjátszottammégvele.apk"-t, akkor az honnan szedi le a google play games felhőmentést? Sehonnan. Rohadt drágán vásárold vissza magad 3+ évnyi játékidőre.
Ha megvettem pár albumot a Google Play music-ból, akkor azt sem szedem vissza a felhőből, hanem a HMS alatt ki kell fizetnem mégegyszer a saját alkalmazásukban. Lehet van mód böngészőből visszahallgatni, de életszerűtlen.
És nyugodj meg, előbb-utóbb a HMS alatt is lesz reklám. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
De az érdekük, hogy a vásárló az ő készülékeiket válassza, márpedig a felhasználóknak az aksi-idő is elég fontos szempont szokott lenni. Szóval nem hinném, hogy elsunnyognák, ha meg tudnák oldani biztonságosan és olcsón a tömeggyártást. Gondolom egyelőre nem tart ott a technológia, hogy megérje, de remélhetőleg a közeljövőben láthatunk majd valamit belőle
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #88 üzenetére
Akkor az egyre több mate 30 pro tulaj Kínán kivül mind fakír vagy csak a Trabantot szeretik.
Az “egyre több” szófordulat miatt azt hittem, te tudsz valamit, amit én nem, de úgy tűnik tévedtem, és inkább a vágyaidról van itt szó, mintsem valós adatokról.
Akkor mit is akarsz végül állítani? Hogy csak az szóljon a témához, aki veled ért egyet, és hajrá huawei? Te tényleg csak ezen a szinten tudod kezelni a vitát, hogy ha valaki nem a te álláspontodon van, az nyílván szívózik meg csipkelődik? Én speciel egész sok érdekes észrevételt találtam a huawei-el szemben kritikusabb hozzászólásokban is...
Az akksi témához: ebben egyetértünk, a sok világmegváltó bejelentésből végre lecsoroghatna már valami a gyártósorokra is, és valóban, akárki is ér el áttörést a területen, az az egész emberiségnek nagy szolgálatot fog tenni
-
Schuler888
senior tag
válasz
7Heads Drago #85 üzenetére
"Sokan szeretik az ilyent, én ki nem álhatom."
Kar, h a viselkedesed total az ellenkezojet tukrozi... -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #85 üzenetére
Az feltűnt, hogy minden topikban leírod, hogy téged mennyire untat már ez a téma, és mennyire zavar, hogy léteznek a tiedtől eltérő vélemények a világon (hozzéteszem, a témaindító írás elég tág teret adott a beszélgetésnek, szóval még csak azt sem mondhatod, hogy szét lett offolva a topik). Nem sértésből, de ismét meg kell kérdeznem, minek jársz akkor a témával foglalkozó topikokba? Ha engem nem érdekel valami, akkor nem foglalkozom vele, úgy gondolom, így mindenki jobban jár. A beszélgetéshez nem kapcsolódó kifakadásaimat mindenesetre offba tenném. De persze ez én vagyok...
A Mate 30 Pro Európai számaival kapcsolatban továbbra is várom a forrásaidat, úgy tűnik az a hozzászólásom valahogy elkerülte a figyelmedet
-
Alogonomus
őstag
válasz
7Heads Drago #60 üzenetére
Hát jó, szóval neked magas volt a példa dekódolási küszöbkövetelménye.
-
Schuler888
senior tag
válasz
7Heads Drago #77 üzenetére
1. Nem irtam hogy "ágyam"
2. Nem irtam, hogy az usa hofeher.
Szovegertelmezes(aki csak altsuliba jart -mert gyakran latom ezt a formulat is- : erto olvasas): uno. -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #77 üzenetére
A fél éves kommentelésben kétféle típust véltem felfedezni a Kína-utálóknál:
1, a csőlátású: Huawei telefonokat szereted? Szóval Kínában akarsz élni?
2, Az egy fokkal értelmesebb: Huawei telefonokat szereted? Mi, az USA ellen mertél szólni? Szóval Kínában akarsz élni?Nem volt más sajnos.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni, olvasd el alaposabban a hozzászólásokat, mielőtt reagálsz rájuk. Vagy a “szolgáltatások” fogalmával van probléma? Lehet a készülék nagyon jó attól, hogy az ökoszisztéma, amibe beépül, nem túl acélos. Sokaknak talán nem olyan fontos a szolgáltatások minősége, de akiknek igen, azokat a Huawei nem mostanában fogja elcsábítani a Google-től.
A Mate 30 pro Európai számaival kapcsolatban nem sikerült előbányásznom semmit sajnos, de ha neked van valami forrásod, azt szívesen venném, tényleg érdekelne, mire jut a Huawei a Google nélkül.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #60 üzenetére
Nézd át még egyszer azt a beszélgetést, csak szolgáltatások voltak összehasonlítva. Azon a téren meg nagyon is áll a kolléga hasonlata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Formula-1 humoros
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest