- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
gyoref1 (#153): pont olyan a böngészője, mint az összes többi Androidnak, plusz itt van multi-touch. Mivel ez a rész nem fejlődött, feleslegesnek éreztem külön levideózni, olvasd el a korábbi Androidok tesztjét és látni fogod.
mhydas (#154): a billentyűzet ugyanez. Alapvetően nem változott, a korábbi tesztekben volt kép a fektetett nézetről is, tehát valószínűleg mindenki el tudja képzelni, hogy milyen. Őszintén szólva nem is értem, hogy miért igényled: mire számítasz? Milyen eltérések lehetnek androidos fektetett virtuális QWERTY-k között?
szentkuti11 (#158): az egy C901, igen, abban van a céges kártyám. (Ennyit arról, hogy utálom és direkt lehúzom a Sony Ericsson készülékeit...)
mhydas (#161): nem arra gondolt a kolléga, hanem erre.
domi007 (#164): nem is tudtam, hogy írsz a PDAplus-ra. A dicséretet mindenesetre köszi.
ALI_G (#165): az tényleg gyorsabb megoldás, de az emberek agya valószínűleg nehezebben áll rá.
HyP3b0y (#167): tény, hogy az iTunes kicsinyít, de ettől függetlenül is ezerszer gyorsabban csinálja a thumbnaileket, mint a Nexus One. Egyébként nem feltétlenül kell 3 megapixeles képeket rakni, ha USB Mass Storage módban másolod fel a képeket az iPhone-ra, akkor elvileg nincs méretlimit. Legalábbis én így tudom.
Konflikt (#169): sajnos fogalmam sincs, ilyen szinten nem mélyedtem el ebben, főleg, mert a Gmail accountom csak azért van, hogy az Androidokat tudjam valamivel tesztelni (tehát nincs feltöltött címjegyzékem). Ha a holnapi visszaadás előtt lesz időm, megnézem neked, de nem ígérek semmit.
Dr.Anonymus (#173): mivel a Wikipédiát kb. akárki írhatja, nem feltétlenül releváns, hogy mit írnak.
Egyébként valószínűleg lényegtelen, hogy a googolból vagy a googolplexből jött a név, a két kifejezés együtt született, jelentésük végső soron hasonló (úgy érzem, hogy ha azt nézzük, hogy egy gigamegahatalmas számot jelentenek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest