- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Az enyém is megvan még. Sajnos csak a szekrény mélyén...
A flex kábel egy idő után folyton lerázkódott a csatlakozóról, és aztán kontakthibás is lett. Kétszer is cseréltem benne, de aztán egy szétszedés alkalmával valami egyéb is megsérülhetett, mert végleg megadta magát.
Nagyon szerettem, mert a mai napig az egyik legszebb telefon (szerintem). A "nagy" htc minőségtől nem vagyok elájulva, de külsőleg nagyon ott volt, és jól kézbe simult.
Azóta N4-et nyüstölök... -
Pavlo
aktív tag
Én a mai napig használom a Nexus One-om, igaz nem elsődleges hanem inkább harmadlagos telefonként alkalmanként 3G-s hordozható hotspotként. Amúgy elég gyűjtői a dolog, mert minden eredeti doboza és tartozéka megvan, a dokkolót is beleértve. Sérülésmentes, nagyon büszke vagyok rá, mert 2016-ban ez már igazi ritkaság. Várom hasonló fanatikusok jelentkezését.
-
adabra
senior tag
-
-
adabra
senior tag
"Kicsit" nagy a csend.
Tegnap megadta magát a Nexus One -om. Szerelés közben megsérült az egyik IC...
Kérdés: van valakinek feleslegessé vált Nexus One-ja? Jelképes összeget hajlandó vagyok érte fizetni.Köszönöm.
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki ICS vagy JB ROM-ot? Ha igen, melyiket, és mik a tapasztalatok?
-
dogi01
aktív tag
Annyira jó vissza olvasni :'-)
Külön tetszik az a csodalat ami a 480*800as kijelzo kap. Ma már nem így kerül bele a tesztekbe ez a pixelsuruseg -
adabra
senior tag
Nekem megvan még, és nagyon szeretem.
Sajnos kb 10 hónapja "pofára" esett, és azóta nem működik a közelség érzékelő (proximity sensor), a kamera és a segédfénye. Nagyritkán mégis működik a kamera; ebből gondolom, h vmi kontakthiba lehet. (Ha épp nem működik, és elindítom, akkor pár mp múlva reboot...) Ideje lenne elvinni szervizbe.Egyébként CM7 ROM van rajta, és meg vagyok vele elégedve. Próbálta már vki a ICS-sel vagy JB -nel?
-
zoll96
csendes tag
Ez a topic behalt.
-
Na látom nem nagyon pörög a topic, gondolom amiatt is ,hogy Magyarországon nem nagyon volt ez a készülék jellemző.
Blade-ről váltottam Google Nexus One-ra, és botrányosan elég a sebessége, gyári ROM is tökéletes volt ,de sok funkció hiányzott amit a Blade-ben megszoktam / nem meglepő az sem gyári ROM-mal ment/.Felkerült a Cyanogenmod 7-es széria legutóbbi nightly-ja és remekül megy a telefon. 1113MHz-en is gördülékeny, és meglepő módon letekertem 384MHz-re és még akkor is gördülékenyebb mint a Blade.
Kis esztétikai hiba, hogy elejtették és elrepedt az üveglap az elején, de már érkezik az új rá
. mondjuk a szerelése macerás lesz.
-
adabra
senior tag
válasz
brendoncsopi #515 üzenetére
Szerintem ár kérdése, hogy megéri-e. Ha nem akarsz játszani, akkor a teljesítménye bőven elég mindenre.
A kinézet szubjektív, de szerintem máig ez a legszebb androidos telefon (forma, anyagminőség, méret, design)
A különböző színnel villogni tudó trackball -t pedig kötelezővé tenném minden gyártónak. (nálam a piros villogás a nem fogadott hívást jelenti, kék az SMS-t, sárga az emialt, fehér a többit...)Viszont van egy apró hardveres baja, bár nem tudom, hogy minden egyes darabnak megvan-e ez. Az érintőképernyőről van szó, lásd a korábbi hozzászólásomat.
-
válasz
brendoncsopi #515 üzenetére
Sztem már nem éri meg, kifutott modell, lassan jön az új Nexus, így esetleg a Nexus S-be érdemes feccölni, ha már Nexusra vágyol.
Illetve van már sok jobb teló nála, mondjuk a Galaxy S II pl. Igaz az árban is jóval magasabb... -
brendoncsopi
tag
Megéri még n1-t venni? Milyen jó/rossz tulajonságai vannak?
-
Kzo
tag
Ha valaki cserélné a telóját akkor
[link] és még + kp. -
-
razzorr
őstag
Köszönöm a gyors infót! Rokonnak nézegetem a telót,neki is nagyon,nekem is bejön a külső. De ugy látom ki kell ezt próbálni,merthát a puding próbája az evés :-)
Nem irigyellek a rendelés macerája miatt. Jártam már sajna én is ugy hogy a fránya internettel akartam spórolni de végül ráfizetés volt.
Még egyszer köszi.
-
adabra
senior tag
Nos, a megrendeléstől számítva 4 hét múlva kaptam meg. Ez nagyon sok, már majdnem elkezdem "visszakérni" a zsetont. Aztán jött egy levél a postától, hogy lekapcsolták vámkezelni.
Ennek eredményeként még kicsengettem 15kHUF-ot ÁFA és kezelési ktg címszó alatt ... :-(
Így kb 72kHUF lett az ára.A telefon egyébként 2.2 -es ROM-mal érkezett, és nem akart magától frissülni. Később a build-ből kiderült, hogy ez egy kanadai szolgáltató "spéci" ROM-ja volt, ezért nem jelent meg rá az OTA frissítés. Így manuálisan tettem rá a 2.3.4 -es gyári ROM-ot.
Egyébként ha előre tudom, h ilyen macera lesz a megrendlés - és azt, h a Nexus S most <62kHUF-ért megkapható a T-nél, akkor nem megyek bele a "játékba". De nem tudtam, és akkor még kb 115K volt a NS ára. Mellesleg az N1 máig az egyik legszebb telefon, és a ledes trackball nagyon király dolog.
Viszont a 2.3.4 upgrade után azt vettem észre, hogy az érintőképernyő időnként "megőrül", és egészen máshol érzékel, mint ahol hozzárérek. Ezt a 2.2 -vel nem tapasztaltam, bár azt csak néhány napig használtam. A képernyő ki-be kapcsolása után ismét minden OK. Ez eléggé aggasztó, bár ritkán jön elő. Nem tudom, hogy HW vagy SW probléma. Nem volt túl sok időm foglalkozni a dologgal, de egy gyors guglizás szerint nem egyedi a baj.
Gondolkodom a CM7 felrakásán, csak még nem jotottam el odáig. Most nincs root-olva a telefon, és talán nem is lehet a bootloader unlock-olása nélkül. Az pedig - ha jól tudom - töröl mindent. Először kellene egy bakcup, aztán majd nekiugrok.
Összességében meg vagyok elégedve a készülékkel - szép és jó gyors. Az akku bírhatná tovább is, de ezzel majd' mindegyik "okos" telefon így van.
-
adabra
senior tag
Sziasztok,
teljesen kihalt ez a topic? Rendeltem egy N1-et (ebay, 300 USD), remélem a 7en megérkezik.
-
MichaelSD
őstag
a 3.2.2-es rommal megint halk let az N1 és a volume hack is eltünt a Marketről. Valakinek valamilyen ötlete?
-
killer2
tag
Sziasztok! Lenne egy hatalmas gondom, meghalt szeretett Nexusom! Nem tudom, hogy lehet-e rajta segíteni, szóval először is azt kérdezném, hogy Pesten hol van HTC szerviz, ahova vihetem vagy más korrekt és megbízható szerviz, valamint milyen árakra számíthatok? (garanciám már nincs rá, GSM-Home hozta be a telefont)
Most pedig leírnám a történetet:
Este zenét hallgatok BT fülesen, közben telepítek, netezek, fenetudja, szóval rendesen izzasztom a telefont. Erre egyszer csak gondolt egyet és újraindult. Legalábbis úgy csinált, a boot képnél tovább nem jutott (nem a mozgó, csak az álló, színes X). Akksi ki, megint bekapcs, megint semmi. Utána recovery menü, ott reboot, ott is ugyanez. Megint recovery menü, de véletlen a restore-ra nyomtam, mondom fene azt nem akarok, akksit gyorsan ki, pedig már épp beugrott a folyamatjelző. Ezt nem teljesen gondoltam át, fostam is utána, de utána lazán bekapcsolt. Örültem, ment a töltőre, lefeküdtem. Reggel látom, hogy az X logo van kint és nem csinál semmit. Akksit kivettem, feldugtam tölteni (zölden világított), hátha nem vett fel töltést boot közben, gondoltam majd út közben valahogy életre keltem. Azóta se a töltésjelző nem világít, se semmit nem csinál. Kipróbáltam egy rakás gombkombinációt, de semmi. Bármi ötlet, hogy életre tudom-e kelteni és hogy egyáltalán mi történhetett vele? Szervizben csak tudnak valamit kezdeni vele, ott illene, hogy újra tudják flashelni. -
Stunts666
őstag
Véletlen nincs valakinek eladó gyári, használatlan nexus1 tokja???
-
animoo
senior tag
válasz
#40835072 #499 üzenetére
Az Android kicsit interaktivabb, mindenfele szolgaltatas alapbol elerheto benne a Google miatt, az almara ehhez sokaig kellett progit keresni. A Nexusban nyilvan modernebb Bluetooth modul van mert korrektebbul kezeli a headsetjeimet, az Iphone-nal komplikaltabb mert eleve nem kezeli rajta a szamvaltast. Amugy kulfoldon normal aron lehet dragabb, de itthon a 3gs ha nem a tenel veszed rabsaggal, meg mindig tobbe kerul.
Ja es az Iphone bar nagyon szep, eleg serulekeny, nagyon kell ra vigyazni, a nexuson 5 honap alatt egy karcolas sem lett.
Jb nelkul annyira szerintem nem tetszene az Iphone, max a 4-es szofttal, de igy elegge fej fej mellett haladnak. A kijelzo erzekenysegeben igazad van, de ettol fuggetlenul van olyan gyors a nexus boven mint a 3gs. Persze ezt nem rojuk fel mert regebbi technologia, majd ha lesz egyszer feher 4-es elfogadhato aron, akkor megnezzuk azt is -
Inarus
addikt
Nexus One műholdnak
Egyeseknek sok felesleges Nexus One-juk van... -
törölt tag
nekem nagyon bejön ez a telefon főleg a gyorsasága miatt!
de a tegnap beszerzett iphonémra nem cserélném el
-
RatSon
aktív tag
írtam egy röpke kis értekezést az AutoKillerről meg úgy általában memóriakezelésről a Pulse fórumba, ha esetleg érdekel valakit
-
RatSon
aktív tag
Autorun Killer nevű appom kint van a marketen! légyszi rate, comment ha tetszik
-
Mappa
addikt
Hali
A froyonál már működik normálisan a fogadott névjegyzék kezelés? Mert 2.1 ben írja hogy sikeresen importálja de ezen kívül nem csinál vele semmit.
-
MrTwister
őstag
Szia!
Megnéznéd a kedvemért, hogy a www.met.hu-s radaranimációt(http://met.hu/kepek/brod/index.php [link]) szépen kezeli-e a Froyoval a NexusOne . Motorola Milestone-om van és arra is várom a frissítést. Nagy időjárásbuzi vagyok és ez a radar már nagyon hiányzik a telómról. Köszi! -
HardRic
addikt
Meg tudná valamelyikőtök nézni, egy szép átmenetekben gazdag képnél, hogy a galéria 16bitességét javították-e, vagy hagyták a francba, és max a gingerbread-ben számíthatunk valami "kiengesztelésre".
-
Buzzra nyomattam párat, elvileg az előző profil linkemen látszódnia kellene.
Minél többet nyomkodom, annál jobban tűnik úgy, hogy tényleg gyorsult
Reszponzivitásban mindenképpen. -
tibi666
senior tag
azt mondjátok léciléci, hogy mennyit gyorsult!
plusz néhány fotót is plz.
-
HardRic
addikt
Egy icipicit rohadjatok meg.
-
n0_gAboR
őstag
Kiadtak hivatalosan is: [link]
Ez tenyleg gyors volt -
animoo
senior tag
Már elérhető a szokásos update.zip, ami flashelhető custom recoveryből is, plusz rootolt. Paul igazán gyors volt, de Cyanogen se tétlenkedik
FroYo a'la MoDaCoEgyébként a hivatalos update is fent van már mindenhol, de a fentit könnyebb felrakni. Iszonyat túlterheltek a szerverek, szerintem a fél világ ezt tölti, én is azért írogatok, hogy teljen az idő
-
n0_gAboR
őstag
Megerkezett mar valakihez az OTA 2.2 frissites?
[link]
-
-FreaK-
veterán
Megvolt a hivatalos Android 2.2 bejelentés, akit érdekel:
Engadget Live from the Google I/O 2010 day 2 keynote!Android SDK 2.2
(ha valaki kedvet kapna) -
n0_gAboR
őstag
Itthon megvasarolhato Nexus One-oknal hogy lehet a garit ervenyesiteni? Csak az adott GSM boltba lehet bizni, vagy HTC is beveszi a telefont?
-
JoeYi
őstag
lehet már vhol 100 alatt kapni nexus onet?
-
HardRic
addikt
Még egy lehúzott bőr a nexusról. HTC Wildfire:
[link]
Pozitívum számomra, hogy a vissza gomb "rendes" helyre került, végre balkezeseknek is kényelmes.
Egyébként imádnivaló, felesleges és aranyos. -
RatSon
aktív tag
AutoKiller v3.0 a marketen...
-
-
Játszani én se játszok a Nexuson (nincs jó játék Androidra.), de ez így eléggé megöli a normális MT-s billentyűzetet is
RatSon: Ez nálam is előfordult már, de nem kellett restart szerencsére. A szóközzel szokott gondom lenni, meg úgy alapvetően a peremen lévő billentyűkkel. De ez nem az MT hiánya miatt van, hanem egyszerűen még ebben a tekintetben is szar a kontroller.
-
animoo
senior tag
-
Jó cucc, és most már működik is
Éppen headsettel beszélgetek, amit a múltkor szerettem volna, csak nem ment
Gyors, szép, masszív, és botrányos a hangja kihangosítva.
Az érintőpanelje bugos mint az állat, könnyen meg lehet borítani két ujjal.
Viszont egy jó CM ROM-mal süvít stabilan (nálam most a Kang-o-Rama v6 van fenn). -
Egyre jobb, sikerült úgy görbíteni a felső érintkezőt, hogy több kihúzás és bedugás után is még mindig szól a füles
Távirányítóstul mindenestül működik. Már csak valamivel rögzíteni kéne, hogy biztos ne görbüljön vissza, nomeg visszarakni az akkukeretet (elég kényelmetlen az akkut szorongatva tesztelni
)
-
-
Ezt alairom, egy olcsoszerias ASUS laptoppal jartunk regen pont igy, ha csunyan neztel ra, beragadt a pocok az aljzatban, es nem adott hangot a gep. De fogpiszkaloval helyre tudtam pofozni legalabb
Itthon nem talaltam semmi ehhez hasznalhatot, de talan a kollegam talaltam valamit, megprobaljuk.
-
animoo
senior tag
Hat nagyon nem igy nez ki... a jackdugo ureges? Passzolok,vmi olyannal, ami nem torik bele. az a piszkos nagy szerencsed, h a telo nem ragadt headset modban. nekem az acernek az volt a baja, pedig nem tort bele, csak az aljzatban beragadt vmi.
egyebkent kijott egy uj kernel pershoot kollegatol, +21mega ramot szabaditott fel, es a kameranak visszaadta azt a 8at, ami eddig volt a buvos szam. -
-
Megkértem egy munkatársam, hogy fényképezzük le a jack aljzatát a telefonomnak. Makró objektívje nem volt, de így naturálisan is jobban látszik, mint ahogy a szememmel sikerült. Jól látom, hogy tényleg bele van törve valami? Nálatok ugye nem így néz ki?
És ha ez tényleg egy jackdugó vége lenne, vajon hogy bányászom ki?
-
RatSon
aktív tag
AutoKiller
ha nem ismeritek próbáljátok ki, régebbi telokon elég sokat gyorsított, de úgy látom az N1en is megvan a hatás -
RatSon
aktív tag
én is N1 tulaj lettem, mióta a google végre megküldte...
cyanogen 5.0.6 UV/OC kernel, Helix l2. eléggé odaver. a juicedefender cuccot azért ajánlom mindenkinek, nekem megduplázta az aksi időt. -
CM 5.0.6 van nálam, meg valamelyik undervolted kernel.
Teljesen stabil, süvít, elégedett vagyok vele.Egyetlen Force Close se volt nálam, amióta megvan a telefon - persze wipeoltam a ROM telepítése előtt. A kernelt meg fastbootban toltam rá, de az meg már nem sok vizet zavar.
-
animoo
senior tag
Azert van ott 1-2 szep darab.
Koszi!:-)
Milyen romot hasznaltok egyebkent? en tegnap megint adtam eselyt a cyanogen 5.0.6-nak. elotte sokaig 5.0.5.3 ment stabilan. probalkoztam ezzel az ujabbal megjelenesekor, de nagyon nem volt haver, csomot fagyott, fc-k mentek. most wipeoltam is, hatha. megint nem tokeletes, de hatha beall par nap alatt. Ha nem, megy vissza a jo kis backupom.
egyebkent simam megosztottam a mobilnetet a winmos s200ammal, szoval atjarhato a 2oprendszer. -
animoo
senior tag
Meg tudom erteni. en is idegbajt kaptam volna, ha kozben nem veszem meg a Nexust. egyebkent android 2.1 utan nagyon fura a winmo, felraktam egy manilas romot, ra azt a gtx feher temat, es atcuccoltam bele, kb fel oraig birtam, pakoltam is vissza, hianyoztak a widgetek, a gmail autosync, meg a jol berendezett todayem. meg a kapacitiv kijelzo.winmorol nem volt egyaltalan ilyen valtani.
Nahat, senior tag lettem:-)
-
-
animoo
senior tag
Nekem a cx500 siman belemegy. amugy ezt a topikot mindig elfelejtem, olyan ritkan ir ide valaki. a tokot en is nagyon szeretem.
Ajjajj... az gaz, lehet megpiszkalta. nekem az s200 most jott vissza szervizbol jackaljzat csererol...laza 2honapot toltott ott, mig vartak az alkatreszre...persze nem biztatni akarlak.... -
A telefonomon van elcsesződve valami, hogy nem tudom beledugni a CX-300-am (3,5 mm-es) az aljzatba? Vagy valami infóról lemaradtam, és spéci füles kéne? Sajnos a gyári headsetem nem ebben a városban van, így nem tudom kipróbálni hirtelenjében.
-
MichaelSD
őstag
Vettem egy dockolót a Nexushoz és zseniális, gyakorlatilag asztali órává válik (leveszi a fényerőt stb.). Ráköthető hangfalra is, aki reggel Ironmaidenre vagy Mózártra akar kellni
-
MichaelSD
őstag
Megoldottam, a Market Enablernek kellett root jog.
-
MichaelSD
őstag
Nexus Oneon megy valakinek a Market Enabler? Nekem nem akarja az igazat, de már a G1en is küzdöttünk egymással.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #408 üzenetére
Akkor lenne teljes kontrolljuk a készülék fölött, ha azt saját maguknak terveznék és gyártatnák. A dolgok alakulása jól mutatja, hogy az egy másik üzleti modell (Apple), és itt a partnerekkel csak katyvasz lesz belőle, ami inkább összezavarja a vásárlókat, és rossz szájízt hagy a gyártóknál.
-
törölt tag
a 3rd party gáyrtók úgyis a saját ízlésüknek megfelelően testreszabják az egész rendszert, ebbe a google-nek nincs jelenleg beleszólása. illetve a saját készüléküükbe bele tudnak olyan fejlesztéseket rakni, amiket gondolnak, akár kipróbálás szinten. az ilyesmi csak akkor megy, ha teljes irányításuk van a projekt felett.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #406 üzenetére
Amikor először kezdték pedzegetni, hogy lesz Google branded készülék. Integra jól kiröhögött, de én most is úgy gondolom, hogy ebben az üzleti modellben nem jó ötlet alkalmazni. Mit nyer a Google azzal a pár ezer készülékkel, amivel többet adnak el Android OS-sel, ha ha van még egy (nem igazán hiteles) brand? Miért nem elég a Motorola, a HTC, a Samsung, az LG, a SE és a kis gyártók kínálata?
-
törölt tag
hol fejtetted ki pontosan? elovlasnám, mert eddig azt hiszem nem találkoztam vele, vagy csak már nem emlékszem.
szerintem a HTC azon is nyer azért ha mondjuk a google telefonja sikeres, és ő meg lobogtathatja, hogy ezt bizony ők csinálták. meg eleve nyilván haszonnal adják el, nem nekik kell a reklámra, meg a supportra figyelni, stb.ráadásul kiadhatják saját néven is (ahogy tették is), és az meg nulla fejlesztéssel szinte egy újabb telefon a repertoárban. -
eos30d
aktív tag
Szerintem meg a google-nak édes mindegy. Neki nem a telefonból származó haszon a lényeg, hanem az adatforgalom generálásából. Az internet a lényeg, a telefon az csak egy eszköz hozzá. ez csak nekünk "nagy szám" ha megnézzük a nyugati szolgáltatók az ottani fizetésekhez képest ingyen adják ezeket a készülékeket, a havidíj a lényeg, mint ahogy a szifonnál is. A készülékgyártók meg mennek a design-ra..
A google az összes androidos telefonon bármilyen kütyün csak nyer, de igazából a szifonon is. mert ugye a nagy átlag szifonos felhasználó is alapból Wint használ... és még sorolhatnánk mert ugye a mai világ lényege a reklám, a marketing.
Ahogy most kijön a desire, úgy fél év múlva egy még újabb,és akkor arra vágyunk, és igy tovább ...tovább... én is mondtam mindig az előző kütyüijeimnél hogy most biztos ez sokáig meg lesz.
de egyik se bírja már egy évnél tovább. mert mindig van jobb, és egyre jobbak, de igazából nem használom ki egyiket sem. csak a jelenleg legjobb birtoklása a cél. és ezt használja ki az összes gyártó, szolgálltató, hisz ezzel nem csak én vagyok így.
-
törölt tag
elképzelhető, de ez így viszont a google-nak nagyon nem jó, mert presztizsveszteség. a htc-nek sem feltétlen, mert hónapokkal később jön a desire is, nemhogy a többi nagyágyújuk, addig esetleg van, aki mást vesz és kész.
viszont ha így belegondolunk, akkor nem lennének meglepőek azok a híresztelések, hogy a google a következő telefonjához már nem a htc-t akarja felkérni... -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #401 üzenetére
Az meg se fordul a fejetekben, hogy talán van egy megállapodásuk a HTC-vel arról, mikor és mely régióban melyik készülék jelenik meg? A HTC simán több Desire/Incredible-t fog eladni, mint a Google Nexus One-t, neki aztán nem érdeke, hogy a nyilván kisebb hasznot hozó N1 mindenhol ugyanolyan kondíciókkal elérhető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest