- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ronson88 #276 üzenetére
1) Nem tudom hova lettek, de az biztos, hogy a beszélgetéseket ezzel nem fogod tudni rögzíteni. Az ehhez szükséges hangátirányítás nem lehetséges az Android rendszerben.
2) A Java MIDleteket nem az Android támogatja, hanem lehet hogy van rá egy alkalmazás a telefonon, ami futtatja őket. Nexus híján nem tudom megmondani, de tipikusan egy kávéscsésze szokott lenni az ikonja, és a már letöltött JAR csomagot tudod vele feltelepíteni és ezen keresztül futtatni. Maga az Android rendszernek semmi köze nincs a Sun által kiszabott MIDP profilhoz, az Opera oldala teljesen korrekt választ adott.
3) Az Adv. Task Killer eddig szerintem a legjobb.
4) Nem tudom, nem hiszem hogy lenne... De nem is nagyon érdekel, én elvagyok a Google szolgáltatással, mint hal a vízben.
5) Illik. Azért van a fórum. Van Google Android gyűjtőtopik is, ha valami általánosabban akarsz.
6) 2.1-en passz, és most épp flashelem a mobilomat, 2.0.1-en nem tudom tesztelni hirtelenjében.
7) ASTRO.
feketepeti: Ne keverd ide a Microsoftot, ők a lefektetett Java SE szabványt értelmezték és implementálták máshogy, elég nagy gebaszt okozva. Itt erről szó sincs, a Google nem állítja magáról, hogy bármilyen konfigurációnak vagy profilnak megfelelni akarna - ami nem is baj, a MIDP egy okádék.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
ronson88 #276 üzenetére
Az a baj, hogy az Androidban egy buzi Google Java verzió van. Akkor, amikor már a Microsoft sem jaszkarizik saját verzióval...
És az Opera sem lenne gyors 3G nélkül, lévén az adatokat le kell töltenie.
Ha találs valami kábeles szinkront, jelezd, mert egy agyrém, hogy minden adatom fölszalad a google szerverére.
-
joatomi
csendes tag
válasz
ronson88 #249 üzenetére
Hát a naptár bejegyzések szinkornizálása a gugli is szállít már megoldást, ráadásul szerintem teljesen jót: http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955
Az email-eket kicsit érdekesebb lesz átvinned, feltéve, ha a saját gépeden vannak csak tárolva és nem vmi szerveren...
-
joatomi
csendes tag
válasz
ronson88 #245 üzenetére
Hali, sorban a válaszok, remélem segítenek:
1., Töltsd le a Phonalyzr programot a Market-ről, én azt használom, bőven sok info-t ad a telefonhasználatról. Sose kerestem a gyári ROM-ban, bevallom, nem is tudom, van-e ilyen benne.
2., Az USB kapcsolatot úgy tudod létrehozni, hogy miután összedugtad a géppel a telefont, lehúzod a notification bar-t, ott ráböksz az USB connected szövegre és mount-olod a készüléket. Onnan látni fogja külső tárolóként.
3., Az outlook-ból átvinni gmail-be a címjegyzéket egy kicsit kalandos, de úgy tudod megoldani, ha az összes kontaktot exportálod vcf formátumban, majd a kismillió vcf fájlt összefűzöd 1 db vcf fájlba és ezt az 1 vcf-et importálod a google-ba. Hibátlan lesz, én így csináltam. Ha kell, előkeresem a linket, ahol a leírást találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest