- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson88
aktív tag
Ezt passzolom, nem vagyok autentikus forrás.
3 év N95 használat után vágytam már valami innovatív újdonságra (az iphone lett volna a másik jelölt, de az valamiért sosem vonzott, meg nem tudnám mondani miért), így lett nexus.
Nos ez a vágyam megvalósult, napok óta csak alakítgatom. Félelmetesen jól testre szabható, de ezért cserébe sokkal többet kell vele foglalkozni, mint amire számítottam.
-
ronson88
aktív tag
A válasz ennél sokkal egyszerűbb.
(Én hétfőn vettem az enyémet és pont ez a két cég volt potenciális eladó.)
XXLGSM: Az ő áruk 0% áfás (elszámolható, de áfa tartalom nélküli ár -> különbözeti adózás.) 156 000.- a végösszeg.
Tőlük annak érdemes venni, aki nem tudja elszámolni a vásárlást.
Speedshop: Korrekt áfás ár. (Én náluk vettem.) Brttó 180 000.- = nettó 144 000.- a végösszeg (nekem ennyibe fájt).
Ezért mindkettő 2 év, hivatalos magyar garanciát ad.
(Szép sárga - a HTC szervizben érvényesíthető - garancialevéllel.) -
ronson88
aktív tag
Köszönöm a választ, még küzdök a felsoroltakkal.
A legújabb problémám viszont egyenlőre kifog rajtam:
Az autómban lévő kihangosítóval gyorsan össze tudtam párosítani bluetooth-on keresztül, szinkronizálja is a telefonkönyvet, bejövő- kimenő hívások listáját, de a telefonkönyvben lévő számokat valami hibbant formátumban viszi át, így azok nem működnek.
Érthetőbben.
A telefonkönyvben tárolt szám pl. +36301234567Ezt a kihangosító 363-012-34567 formátumban veszi át (de szó szerint, így jelenik meg a kijelzőn), amit a telefonhálózat nem tud értelmezni (hiányzik a +, vagy 00)
A bejövő- kimenő hívások listája viszont jól jelenik meg. Na erre varjak gombot.
A korábbi N95-nél hibátlanul ment a szinkronizáció.
Ötletem egyenlőre 0.
-
ronson88
aktív tag
Kiegészítés a kérdéseimhez:
7. Esetleg egy ajánlott FileManager?
-
ronson88
aktív tag
válasz
feketepeti #278 üzenetére
És az Opera sem lenne gyors 3G nélkül, lévén az adatokat le kell töltenie.
Sok éves tapasztalatom, hogy de.
Pl. egy index.hu a gyári böngészővel kb. 1,5-2 Mb, az Operával kb. 300 Kb.Azért ez megmagyarázza a sebesség különbséget.
Ha találs valami kábeles szinkront, jelezd, mert egy agyrém, hogy minden adatom fölszalad a google szerverére.
OK.
-
ronson88
aktív tag
Ha nem gond ismét kérdeznék.
1. A specifikáció szerint található benne hangrögzítés (Sound Recorder) és Quick Office.
Az alkalmazások közt megtaláltam, de a programok közt nem.
Ezeket hogy tudom életre kelteni?
(Leginkább a beszélgetések rögzítésének lehetősége miatt érdekel.)2. Az Opera mini oldalára belépve felismeri az oldal, hogy ez egy Android készülék, viszont közli, nem futtat Java alkalmazásokat. Ez mit jelent? A specko szerint MIDP 2.0 Java van rajta.
(A gyári böngésző kitűnő, viszont csak 3G hálózaton gyors, ami viszont nagyon meríti az akksit, tehát opcionálisan szivesen használnám az Operát is.)3. Tudtok esetleg valami jó TaskManagert ajánlani, amin látom és kilőhetem a feleslegesen futó alkalmazásokat?
(Feltettem az Advanced Task Killer-t, végülis jó, de hátha van „ajánlottabb”.)4. Az adat szinkronizáció továbbra sem megoldott. A gmail-es megoldás számomra nem járható (Outlook 2000-et nem támogat a rendszer, viszont lecserélni nem szeretném, mivel csak ez tudja együtt kezelni az email és fax forgalmat is), tehát nem bánnék valami kábeles szinkronizációs ötletet.
(Az már csak személyes vélemény, hogy nem túl ergonómikus számomra a gmail felhasználói felülete.)5. Nem tudom, hogy illik-e egyáltalán egy ilyen fórumot teleszemetelni a felhasználói kérdéseimmel. Tudtok-e ajánlani olyan HTC, vagy Androidos oldalt (mint pl. Nokiák esetén a N************k.hu) ahol típus specifikus ötletelés zajlik?
6. Ez inkább 2.1 lenne.
Az origo.hu oldalt megnyitva a gyári böngészőn betöltődik az oldal, de onnan jóformán semmilyen link nem nyitható meg. (Megjegyzem ez így volt a korábbi Opera minin is, szóval lehet, ez origo oldal probléma?)üdv.
-
ronson88
aktív tag
Szia,
1. Igen, ilyesmire gondoltam (vagyis nem, ez annál sokkal jobb).
2. Tényleg működik így.
3. Nos ezt tegnap végül is így oldottam meg. N95-ről váltottam, szerencsére az tudta az összeset menteni a mem.kártyára egy mappába (350 .vcf fáljként) és a kártyát átrakva a nexus-ba emez sikeresen importálta is.
(Már csak a naptár bejegyzéseket és a levelezést kéne valahogy átpakolnom.)Köszönöm a gyors segítséget
-
ronson88
aktív tag
Üdv.
Tegnap vettem egy ilyen készüléket és rögtön kérdeznék is, hátha v.ki tud segíteni.
1. Létezik, hogy nincs benne semmilyen hívás, ill. adatforgalmi számláló? (Már a 300+ oldalas használati utasítását is átböngésztem, de még csak utalást sem találok ilyen funkcióra).
2. Az Usb Mass Storage mode nálam nem működik, ugyanis USB a PC-hez csatlakoztatva (XP) felismeri ugyan a telefont, de telepítő programot kér (ami nincs). Vajon mit csinálok rosszul?
3. Az adatok (névjegyek, naptár, email-ek) szinkronizálása gmail fiókon keresztül nekem nem megy, talán mert egy igen régi Outlook-ot használok már hosszú évek óta.
(A névjegyeket ugyan VCS formátumban átviszi, de telefonszám szerint listázza, az összes többi adatot 1 db jegyzetként kezeli.) Ez másnál is van, vagy csak én vagyok béna?A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest