- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
drlovi
aktív tag
Valami foci kéne rá ami nem 800x400 as. mondjuk egy fifa 2013 jó lenne.
én egy régi klasszikust ajánlok Transport tycoon Nexuson már élvezhető csak egy egér kell hozzá.
Persze ez a vgaát nem fogja leterhelni , meg a négy magot se. De a játékélmény felbecsülhetetlen. -
agabe
addikt
Mx player, meg meg egyebek is alkalmasak ra...bar mx player dts hangsavval valahogy nem boldogul. En nem is szorakoztam megosztassal ( bar az sem lett vna tobb ido) hanem win-re telepitettem twersity media pro-t, tabletra (meg masra) softmedia playert, es ezutan ugy mukodik mint egy dlna.
Tabketrol is tudok ugy inditani filmet, hogy a halozati medialejatszo jatssza le, es pl a tv-n jelenjen meg, vagy termeszetesen maga a tablet jatsza, es azon latszodjon. -
TOZ
addikt
-
lanszlo
csendes tag
Arra gondolsz, hogy nem látod a gépen a tableten megnyitott füleket? Én úgy tudom, egyirányú a szinkron perpill, ezért nem látod te sem, én sem... a tableten megnyitott füleket. Egyirányú alatt úgy értem, hogy a számítógépeken megnyitott tabokat mind látom, tehát én a tableten látom a windowsos és a linuxos gépemen megnyitott füleket, de egyik gépen se látom a Nexuson megnyitottakat.
-
TOZ
addikt
OTGbol nem csak kabeles van. Nekem egy egész pici kábel nélküli van.
Egy olyan és a fentebb linkelt micro olvasó már szinte minimalista pendriveot képez.Luvtab: a mágneses ébredés (smart wake up, vagy mi) isten kiraly feature. A kép alapján a Nillkin eddig a favorit, de erre sem panaazkodom. A sötét barna színben kimondottan elegáns. (Jól harmonizál a Marvin szíjjával :-D)
Most, hogy végre van valamilyen tököm, izé tokom (SwiftKey okosabbnak gondolta magát) , indulhat az éles üzembe használata. Elsőnek az oviban, a szülőin. -
agabe
addikt
Remelem nem ertelmezem felre a szabalyokat, de ha nincs direkt link a hirdeteshez, vagy konkretan hirdetes a forumba irva, akkor az nem tiltott ha utal ra valaki.
Persze elofordul barhol, hogy betesznek egyet-egyet, es nincs vilagvege, csak ne legyen ilyenekkel tele a topik, viszont nem lehet egyszer engedni egyszer meg nem, szoval mivel elmeletileg (gyakorlatilag is) tiltva van, ezert probaljuk betartani, ha meg valaki nem teszi, az max kap egy figyelmeztetest, de ehhez az is kellhet, hogy valaki nagy buzgalommal jelentse, mert nem mindent tudnak egyszerre ellenorizni, viszont ez a jelentgetes meg folosleges, ha egy-egy alkalomrol van szo..nem kell tulragozni.
Viszont en mar tulragoztam, szoval be is fejezem -
agabe
addikt
Aki 8gigasat vesz, az nem boltbol fogja, es olcsobban, bar varni kell ra valamennyit az tuti.
Ha a szabalyzat szerint nem lehet forumokban hirdetest tenmi, akkor egyszeruen eleg beirni, hogy by the way van egy elado, es priviben jelentkezzen akit erdekel, igy a szabaly sem serul. -
bigbuda
aktív tag
-
DonDennis
senior tag
Akit nem hajt a tatár érdemes megvárni ezt. Mert ha igaz a 199$ ár akkor azért elég jó lenne. De ha nem is igaz az ár akkor viszont remélhetőleg az összeszerelési minőség normalizálódik és akkor marad a Nexus7 mint best buy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest