Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
danielgalaxy #4870 üzenetére
Én folyamatosan Bt fülessel (Purity Pro) hallgatom, még nem tapasztaltam hasonlót. Jelenleg 5.02 van, de a 4.4-nél sem volt gond. Esetleg állítsd át a routeren a csatornát, hátha összeakad a BT-vel.
-
PistiSan
addikt
válasz
danielgalaxy #2755 üzenetére
Tudnád linkelni, ki próbálnám én is, ha már nincs vele gond.
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2753 üzenetére
Ahogy tudom a launcher a Search (Now) app resze, elvileg azzal egyutt frissulnie kene, szoval ha abbol fent van a legujabb (azaz mar google now launchernek nevezi magat) akkor fent van a legujabb launcher is sztem, amiben nem nagyon kene az emlitett hibaknak sem jelen lenniuk sztem.. . A kulon apk csak amiatt kell(ett), hogy aktivalja a launcher-t, azon nem nagyon van mit frissiteni. A launcher-t aktivalo apk-bol a legkoraibb kiadas ota asszem kijott valamikor egy ujabb verzio, de sztem senki nem vett eszre semmilyen kulonbseget kb.
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2661 üzenetére
Nyilvan szerepel, minden app szerepel ott ami a tablan van, mi ebben a meglepo? Ez semmiben nem mond ellen semminek amit elmondtam...
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2659 üzenetére
Errol mar irtam regebben is, hogy szerintem a launcher gyakorlatilag a google search (azaz now) resze, a launcher apk igazabol csak engedelyezi ezt a launcher-t belole.
Anno egy google search frissitessel valt hasznalhatova n5-on kivul mas cuccokon is (addig mashol mindenhol bugosan mukodott), aztan szinten egy search frissitessel lett tablakon is viszonylag hibamentes. Szoval amikor a search frissul, ez is frissulhet vele egyutt, mert elvileg annak a resze. -
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2656 üzenetére
Hivatalosan azota is n5-re van csak ahogy tudom, de a legtobb masik telon is mar kezdetektol viszonylag jol mukodik, es egy joideje tablakon is teljesen jo, nalam az van fent. Stabilnak meg nem stabil hivatalosan, de szerintem teljesen hasznalhato.
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2541 üzenetére
Ahogy tudom, a GEL-t gyakorlatilag a Google Search app tartalmazza (csak fel kell rakni egy kulon appot amivel engedelyezed), szoval a Search-el egyutt (ami pedig ugyebar egyben a Now) tud frissulni, es frissult is mar valamikor miota kiadtak szerintem (a mostani verzio elott tableten landscape-ben felul egymasba csusztak az ikonok meg, ez pl javitva lett).
-
PistiSan
addikt
válasz
danielgalaxy #2487 üzenetére
A "térhatású hangzás" csúszkát húzd le teljesen, nekem olyankor teljesen jó. (nekem alap beállításoknál is tökéletes, a kedvedért nézem csak meg)
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2485 üzenetére
Akar videokat neztem, akar zeneket hallgattam rajta, a hangzas baromi jo volt fules nelkul is, fulessel pedig meginkabb, abszolut top kategoria, szerintem semmilyen hordozhato cucctol nem hallottam meg jobbat, a laptopomat is lenyomja hangminosegben.
Eq-val meg nem szorakoztam nagyon en se... -
stargazer
senior tag
válasz
danielgalaxy #2487 üzenetére
én az audio stationnel játszottam le, és még soha nem éreztem szükségét hogy az equalizert állítgassam.
-
stargazer
senior tag
válasz
danielgalaxy #2485 üzenetére
nekem gyári 4.4.2-vel nagyon jól (legalábbis az én igényeimnek megfelelően) szól egy sima Creative 2.1-es hangfalszetten. frissítés előtt sem volt vele probléma.
-
Magnat
veterán
válasz
danielgalaxy #2476 üzenetére
Köszi, néztem már, de nekem a Next Launcher ingyenes változata is tökéletes
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Csinos darab... na meg az ára is.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Azaz kipróbáltam... És sorry a gáz linkelésért, de telefonról vagyok ;-)
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2467 üzenetére
Szerintem te meg az alap launcher-t hasznalod, amiben ez meg nem ugy mukodik. Tedd fel a GEL-t.
-
Ixion77
addikt
válasz
danielgalaxy #2467 üzenetére
2013-as Nexus 7-ed van egyáltalán?
Én a Google Experience Launcher-t használom Nexus 7 (2013)-on, szépen eltűnik az üres oldal. (Most próbáltam) -
Ixion77
addikt
válasz
danielgalaxy #2464 üzenetére
Hosszan nyomsz üres helyre -> Előjön az oldalkezelő.
Az oldalkezelőn hozzáadsz pl. egy új widgetet, és mikor el kell döntened hogy hol legyen, akkor a meglevő oldal "mellé" "rakod". Mikor odahúzod, automatikusan megjelenik egy újabb oldal.
Ha pedig teljesen kiürítesz egy oldalt, automatikusan megszűnik. -
trance89
őstag
válasz
danielgalaxy #2416 üzenetére
mert kell hozzá külső app: Light Manager
sokan a Light Flow-ot istenítik, nálam viszont a fenti vált be, már 4.3-on is tökéletesen ment, 4.4.2-n pedig a mai napig hiba nélkül teszi a dolgát -
z0d1AK
nagyúr
válasz
danielgalaxy #2412 üzenetére
A LED nálam mindig villog email érkezésekor.
A mappát úgy hozhatod létre, hogy az egyik ikont ráhúzod a másikra.
-
daveoff
veterán
válasz
danielgalaxy #2385 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
danielgalaxy #2389 üzenetére
Szintén.
-
KZP
őstag
válasz
danielgalaxy #2382 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Nekem van hozzá egy zipzáras, bélelt samsonite tok, ezzel együtt vettem a tabot. Megpróbálom megkeresni a pontost típust.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ugyan ilyet keresek én is,de még nem találtam.
Ha találsz akkor írd meg.
Én ideiglenesen egy kicsi tatyóba tartom.
-
assemble
addikt
válasz
danielgalaxy #2343 üzenetére
En hasznaltam mar, kulon progi kell sztem hogy file-okat tudj kuldeni wifi direct-en keresztul, pl ez: superbeam
-
darkpower
aktív tag
válasz
danielgalaxy #2339 üzenetére
S3 amoledje hiresen tulszaturalt, ha jol emlekszem, szoval nem a legjobb viszonyitasi alap
-
pidzse4
aktív tag
válasz
danielgalaxy #2339 üzenetére
Az enyém nem zümmög , ennyit a media márkról. amugy te mennyiért vetted én 32 gb vettem 80500 ft ért 1+2 év garanciával.
-
zSSeli
tag
válasz
danielgalaxy #2325 üzenetére
Optika miatt. Miután felfedeztem én is, megnéztem és a lumia 620asom is uugy szól ha megkocogtatom, de az iphonoknál is nagy téma volt 1 időben. Ha visszaviszed, majd oszd meg, mi lett
-
Drizzt
nagyúr
válasz
danielgalaxy #2325 üzenetére
Nem érdemes visszavinni emiatt, mindegyik ad ki ilyen hangot. Persze ha nem tudod megszokni, akkor vidd vissza, de hiába cserélik ki, a többi is fog ilyet kiadni elvileg.
Nekem most az a tervem, hogy valahogy leveszem a hátlapot, s megnézek minden cxsatlakozást belül, hátha béna összeszerelés a touch probléma oka az én példányomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest