- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nálam ugyan 9 cm kb a középső retesz tetején a hely, de még marad hely a telefon mellett, úgy, hogy tokban van. Bár sosem teszem oda
Esetleg egy tapadós paddal megoldhatod, ha mindenképpen ott akarod tárolni. Esetleg megmutathatom/belepróbálhatod az én telefonomat, hogy belefér-e a kocsidba, ha még nem próbáltad.
Amúgy én a helyedben nexuson kívül biztosan nem vennék mást. Nálam még az N6 is simán meg tud torpanni, néha belassulgat, pár naponta újra kell indítani. Mondjuk tényleg sok mindent használok, sok mindent egyszerre/párhuzamosan.
-
MPeter87
őstag
A váltó előtti tároló fedelét felnyitom és oda fektetem be, tehát nem állítva, hanem az oldalára fektetve. A dőlésszög is jó és ott nem mocorog nagyon, kivéve, ha jobban odalépek neki, mert akkor megfejeli a váltókart.
Vettem egy ilyen csipesz szerű tartót is hozzá, ezt még nem próbáltam ki, majd most hétvégén.
-
Megmértem vonalzóval az autómban a középkonzolon a telefon helyéül szolgáló mélyedést: 82-83 mm széles, az N6 pedig 83 mm + az esetleges tok. Ez már túl sok méretbeli kompromisszumot követel meg, így sajnos szkippelem.
Nagyon köszönöm a tanácsokat, beszámolókat!
Most még agyalok Moto X Play-en, N5x-en. Egyikben sincs OIS, se Qi.
@(#4127) -juc- : és igyekeznék, mert ma délben már csak 2 db volt belőle az Expansysnál, onnan jött volna az enyém is, levélben kaptam az infót.
-
zsirfecske
addikt
hozzátenném, hogy nagy a kezem, hosszú ujjakkal (majd 2m magas vagyok) és az egykezes használat alapesetben megoldható, de pl. az időként bal felső sarokban elhelyezett vezérlőgombok elérése kvázi lehetetlen. fogásváltás után (felmászok ujjaimmal mint egy pók) kis gyakorlás után nagyon nyújtózva hüvelykujjal elérhető, de én inkább orral szoktam ilyenkor tapizni, nehogy elejtsem
ilyen lehet egy chrome új tab nyitás, de még akár a homesceenen fentebb vagy balrább elhelyezett ikonok is, ezt nem árt tudni.
-
tybsen
addikt
Köszönöm én is. Az a fura egyébként, hogy amíg tölt, addig nincs hangja. Akkor kezd el zúgni miután feltöltötte a telefont.. de az biztos hogy kezdetben nem csinálta legalábbis nem tűnt fel és már megvan egy fél éve vagy nem is tudom, egy jó ideje.
Mindenesetre van egy második is bontatlan fehér, lehet, hogy azt beizzítom, ez meg javítás.
-
tybsen
addikt
Szintén N5-ről váltottam, én nagyrészt egy kézzel használom. Normál kezem van, nem probléma a méret. Ugyan vannak helyzetek amikor nem esik kézre és éppen akkor és ott praktikusabb lenne egy kisebb eszköz, de ez nagyon elenyésző. Nem cserélném kisebbre.
Egykezes használhatnál ha nem akarok a vissza gombért nyújtózni a hüvelykujjammal /fogást váltani, akkor néha a combomra teszem, megnyomom a vissza gombot és újra kézbe veszem a telefont. Ennyi.
Egyébként az üzeneteket többnyire diktálom, szóval ez sem gond (mármint elérni a gombokat - meg amúgy is swype van).
A készüléket nagyon jó kézbe venni, szeretem a recés bekapcsoló gombját is meg a fém keretet, nagyon jó minőség szerintem.
Nadrág hátsó zsebéből kilóg a teteje kb 1,5 cm nálam vagy valahogy így. Első zsebbe belefér de szűkebb nadrág első zsebében leülésnél kényelmetlen, illetve talán inkább féltem, nehogy baja legyen ott. Hozzá kell tenni, hogy mindez egy vastagabb spigen tokkal együtt értendő; tok nélkül sokkal kevésbé nagy. Edzésnél nincs para, ott minden nadrágba belefér.
Ráadásul már elmúltak azok az idők is, hogy feltűnne bárhol ez a méret (annak idején a galaxy note 1 megjelenése után mindenki kényszert érzett, hogy kifejezze a telefonnal kapcsolatos véleményét).
Szerk: dt900-on teljesen stabil. Nálatok nem csinálja feltöltés után a nokia dt900 töltő, hogy sípolgat vagy valami ilyesmi? Halkan ciripel, nem is tudom. Elég idegesítő, múltkor erre ébredtem fel, hogy valami nagyon halkan, szinte alig hallhatóan, az agyam mélyére mászva ciripel. Azt hittem, valami távoli riasztó, de a töltő volt az az ágy mellett. Garanciális eset szerintetek?
-
apaszka
veterán
Nekem is ilyen töltőm van. Semmi gond vele,és soha nem vennék kisebbet mint a mostani méret!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest