-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
proradeon #7170 üzenetére
Szerintem azért itt is benne van az a dolog, hogy egyrészt az akksi egy idő után tönkremegy és viszonylag lassabb a teljesítmény is valahol. (nem tudom, én mondjuk ezt vettem észre az első naphoz képest) de az is lehet, csak megszoktam a teljesítményt és már allergiásabb vagyok egy-két dologra.
Mindenesetre biztos jobb egy 6P vagy egy S9 is majd jobb lesz
-
8zabi
őstag
válasz
proradeon #7078 üzenetére
... és egyben ez az utolsó hivatalos frissítés kedvenc telefonunkra
LineageOS-re fel!
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
proradeon #7021 üzenetére
Igen, 7.0ról 7.1.1re. Tudod, írtam régebben h nem jelezte, ha jött valami frissítés. Megnéztem egyik nap, és írta h letölthető. Rányomtam. Azóta én megvagyok köszönöm
Többiekhez egy kérdés:
iPhone 6 gold 16 giga csereajánlat, a gyerek rágja a fülemet, h cseréljek. Imei alapján tiszta a telefon, csak majd valami követést vagy mit kellene iCloudban kikapcsolni. Ti cserélnétek? Szép a telefon nagyon amúgy...
-
djcool
tag
válasz
proradeon #6803 üzenetére
Igen,igen, közben találtam egy nagyszerű (igaz angol) lépésről-lépésre leírást a sideload kivitelezéséről.
Ha kell belinkelem, de tényleg nagyon egyszerű-nagyszerű
Csak sajnos az utolsó 7.1.1-et nem engedi fel az utolsó 7.0-ra az időbélyeg miatt (Jan 31.-Feb.1.). Ez azért elég nagy gáz, hogy hiába vezióeltérés....de talán hamarosan jön egy újabb firmware az U jelű helyett -
válasz
proradeon #6712 üzenetére
Viber esetén én is látom időnként, hogy "csatlakozik"; ettől függetlenül mindig megkapom az üzeneteket időben.
Emlékeztet arra mikor valakinek iOS-re küldök Vibert, azt látom, hogy utoljára elérhető mondjuk tegnap volt, de mégis azonnal megkapja az üzenetemet.Messengerem nincs.
Szerk: Bakker rossz topikba írtam, nekem N5X van, de talán az is releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest