- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #2262 üzenetére
Egy frissítési módszer ...
itt a leírás
-
vick33
tag
válasz
rolcsibácsi #2258 üzenetére
icons készített egy jó leírást szerintem az alapján bárki meg tudja csinálni a frissítést
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #2258 üzenetére
Simán felrakhatod Sideload -al, nem kell hozzá Root sem custom recovery
-
Edge
veterán
válasz
rolcsibácsi #2128 üzenetére
nekem a felirat akkor tünt el + ha pofáztam a teló mellett nem indult már el a keresés... kicsit zavaró volt
persze a miki ott marad és ha rányomok műkszik.
igen angol amerikait használok már 4 telefon óta. -
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #2122 üzenetére
lol
Valoban nem tul jo.
Viszont nice G+ video
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #1913 üzenetére
Ok így már értem.
Igen a videók szerkesztése csak android 4.3 felett érhető el.
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #1909 üzenetére
Oldal alján írja hogy tudod bekapcsolni:
https://support.google.com/plus/answer/3113884?hl=en -
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #1897 üzenetére
Az google+ feature tehát mindegy hogy honnan milyen eszközről töltöd fel a google+ photosba a képeket az automatikusan meg fogja csinálni ha ez be van kapcsolva.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #989 üzenetére
Hát nekem egyáltalán nincs ilyen
w333
Ne ess már túlzásba Nexus tulaj
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #989 üzenetére
Fújjjj ez nagyon csúnya
én biztosan megőrülnék tőle
Nagyban
-
Davey7
senior tag
válasz
rolcsibácsi #957 üzenetére
en tegnap probaltam, es az s3 gyari feher samsung fulesenek mukodnek a vezerlogobjai. Kene valami fules amivel jol egyutt mukodik. szamleptetes, mikrofon, meg hangeroszabalyzo kene.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #966 üzenetére
Köszi
Hát ahogy hallom nálad is gáz van ,na de sebaj update
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #964 üzenetére
Az a macis párna kié?
-
MartOOn
addikt
válasz
rolcsibácsi #961 üzenetére
En szombat (11.02) delelott 11kor rendeltem meg es hetfo reggel 9 korul csengetett a postas vele... Pedig a play nov8-at irt.
szoval eleg gyorsak.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #961 üzenetére
Most akkor 2 Nexusod lesz?Az újat eladod a régit megtartod?
Egyébként neked sistereg videó felvételnél a hang ? -
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #959 üzenetére
Es ilyenkor amugy tenyleg valos opcio az h nem kuldod vissza a telot? Marmint gondolom meg tudod csinalni, es mivel ugyis beterhelik (gondolom le is vonjak ha nem kuldod el hozzajuk egy ideig) igy effektive kifizetted es nem versz nagyon at vele senkit.
Csak mert ugye rma-s ugyeket elvileg gyorsabban intezik (most is tok hamar napok alatt odaert hozzad a cucc), igy ha valaki uj telot akar, a sok hetes varakozasi sor eleg egyszeruen skippelheto ezzel a modszerrelEs ezekszerint akkor nincs is komolyabb baja a telonak? Visszapattintottad es minden jo, esztetikailag is?
-
zsirfecske
addikt
válasz
rolcsibácsi #957 üzenetére
bocs, de hibás a telefon, te magad taglaltad. ha visszaküldöd, teljes árat kapsz érte. ha eladod, nyilván nem (hiszen nem is új már és nem is tökéletes). akkor miért is ne küldenéd vissza? ebből logikusan az következne, hogy átb*szol vele valakit.
-
aMolnar
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #946 üzenetére
ismerős az érzés... veszélyes tud lenni az egészségre..
-
Lecs@
addikt
válasz
rolcsibácsi #938 üzenetére
Neked egy Catepillar kéne
Magas nyomású levegővel kifújni sem tudod ?
-
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #938 üzenetére
Omg, te nem birsz magaddal. Neked valami ilyen construction yard proof telefon kellett volna
-
leslien
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #936 üzenetére
én is inkább a lányokat szeretem, de nagyon.
na mindegy csak sztem volna tudni h melyik cucc van benne..
-
csipuka
senior tag
válasz
rolcsibácsi #887 üzenetére
Altalaban nem szoktak levenni a penzt, hanem csak terhelest tesznek ra.
HTC ugyanezt csinalta, amikor gariban kaptam egy uj hatlapot.
Elkuldtek nekem az ujat, en visszakuldtem a regit, es ha megkaptak a terhelest is leveszik.
Egyszer jartam ugy, hogy a Lufthansa leemelte a repjegy arat, majd utana beterhelte megegyszer. Ez mar tobb volt, mint a teljes hitelkeretem, de nem volt problema. -
Revesz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #892 üzenetére
Mi lesz akkor ha a google azt mondja nem csereli ki megsem mert te okoztad a problemat?
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #887 üzenetére
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #883 üzenetére
Futáshoz nemvéletlenül vannak felkarpántok, talán szerezz be egyet.
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #873 üzenetére
Ha jol tudom akkor van olyan opcio is, hogy eloszor elkuldod nekik a hibasat es ha megkaptak kuldik a cserecuccot, es ilyenkor nem vonnak le semmit. Egyebkent gondolom csak biztonsagi okokbol csinaljak igy, egyebkent pedig nagyon korrekten intezik az rma-t nagyjabol mindenki szerint az alapjan amit olvastam, altalaban napokon belul ki szoktak kuldeni az uj keszuleket.
Amugy tenyleg brutal ahogy kinez a cucc... Az persze vilagos h jo nagy es vekony igy "fogekonyabb" erre mint egy kis telefon, de azert erzesre eleg jol ossze van rakva a telefonra, nem gondolna az ember h normal hasznalattol ilyesmi csak ugy megtortenik. Mondjuk ha az S3 is repedezett nalad akkor van ra esely h tenyleg csak az egyeni felhasznalasi mododbol adodott a dolog (tul szuk zseb/stb?)...
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #870 üzenetére
Ha közben zenét hallgattál akkor lehet hogy a füles jack csatlakozója megnyomódott és azért pattant le a hátlap.
Sajnos az ilyen dolgokat nehéz megállapítani, hogy maga a termék hibás, vagy tényleg fizikai behatás miatt lett baja. Pl nálam Dell Latitude e5430-as laptopnál (ami bár nem olyan mint az e6000-es sorozat de jobb mint a cunsumer kategória) már volt törött zsanér, töltő felett elrepedt palmrest, megrepedt kijelző cserélve... nem dobálom a laptopot csak cipelésből eredő karcok vannak rajta, mégis ilyen hibák jöttek elő
-
jaszy91
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #873 üzenetére
Hát ezzel a képpel, most gondolkodóba ejtettél. Most már jobban hajlok a Z1 fele, mint az N5 irányába
-
zsirfecske
addikt
válasz
ezek szerint akkor mégiscsak külső behatásra történt ez a csúnyaság? remélhetőleg nem szőröznek vele és tényleg cserélik/jóváírják.
fórumos hozzászólások alapján látatlanban nem könnyű eldönteni, hogy most akkor ropi-e ez a nexus5 vagy nem, már eddig is voltak kétségeim hogy mit fogok szólni hozzá a full fém/kevlár razr hd után
-
Uzi74
senior tag
válasz
Levonják a pénzt mégegyszer, ez így szokott lenni valóban - később írják jóva
-
kiki89
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #849 üzenetére
Ha akksit akarsz majd cserélni előtte menj el futni és nem kell szenvedned a hátlap lebontásával.
-
w333
félisten
válasz
Az mi már ...
-
mrdavid
aktív tag
válasz
ez azért kellemetlen kis eset...
remélem ezek a hibák amiket ítt posztoltok, nem veszik el a kedvem a nexus 5 től -
jaszy91
aktív tag
válasz
OOO WFT?? Ez nem valami biztató
-
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #851 üzenetére
mi a tanulsag?
futasra tartani kell egy LG Flexet is
-
MartOOn
addikt
válasz
Nem jo nem jo...
-
Falka
tag
válasz
rolcsibácsi #745 üzenetére
Nekem javitott mindenen kb 5-10%-ot. Viszont most Dalvik megy, mert egyszerüen szétesik ART alatt minden... Túl sok app-al nem kompatibilis még. Mondjuk még így is csinálja a fake-üres homescrene-eket a launcher...
Az új Facebook-ból kivették az sms supportot mert, idézem "nem használták elegen". Valami másik úton probálják az sms dolgok megoldani, kicsit olvass utána. Telefonszám alapján tudsz embereket megtalálni vagy ilyesmi, nem igazán értettem mit akarnak most...
-
TheCujo
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #620 üzenetére
Igaz,ki is próbáltam...
Köszi -
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #537 üzenetére
Skype hogy megy vele?
Nekem nexus 4-en restartol a telo kb minden hosszabb beszelgetestol (ofc videohivasra gondolok), es a video is borzalmas, kinyujtja a kepet, osszenyomja egymas utan. Rettenet amit muvelt vele M$..
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #543 üzenetére
Nekem nem vilagit igy be az N5!
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #539 üzenetére
Nekem nincs olyan bevilagitasom a szeleken mint a kepen van. Erdekes.
-
mrdavid
aktív tag
válasz
A nexus 4 kijelző betekintési szöge milyen?
-
leslien
nagyúr
válasz
amoled feketét semmi nem veri....
-
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi #528 üzenetére
whatsup fc-zik vele.
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #497 üzenetére
Koszi! Sikerult.
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #493 üzenetére
Es a photos app-ot hol talalom?
-
Falka
tag
válasz
rolcsibácsi #431 üzenetére
...éééés a kezembe!
-
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi #380 üzenetére
Honnan repülsz?
Ja látom, UK. Onnan nem para. Unió. Zöld folyosó.
-
leslien
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #380 üzenetére
sogi nyáron hozott 2db N4t nem volt gond
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #325 üzenetére
Csak tippelni tudok és nem 100% de szerintem ez alapból így van, hogy pl egy idő után csak eltűnik a "Say Ok Google" felirat amíg az emberek ezt megszokják, még azt is eltudom képzelni hogy ebben van egy számláló és egy idő után pl. 100 "Ok Google" kimondása után már nem lesz látható a felirat
-
Revesz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #217 üzenetére
Eszem agaba se lenne osszehasonlitani hisz fel ev van a ket telo kozott, csak te teszed ezt folyamatosan es bizonygatod, hogy jobb az n5. En a note 3-al hasonlitanam mert azzal van egy szinten, de nem kerdes, hogy a note jobb.
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #263 üzenetére
Akkor ez alapveto hiba lesz....marmint a feloldas hivaskor.
-
jozso1989
őstag
válasz
rolcsibácsi #230 üzenetére
Hú, azok a képek nagyon gyönyörűek!
-
icons
addikt
válasz
rolcsibácsi #246 üzenetére
Nekem crashelt a WhatsApp minden indításkor. Meg amit még írtam korábban problémákat, azok is jó eséllyel amiatt voltak. Úgyhogy ha semmi nem működik / a teló felrobban, akkor tudd, h emiatt van!
A képek pedig gyönyörűek!! HDR+-osak?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #230 üzenetére
Nagyon jó képek !
Mobilarénások nem tudtam fényképezni ,vagy valami nem okés tesztkészüléket kaptak -
Revesz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #64 üzenetére
Érdekes az s4hez hasonlitod folyamatosan amikor mar tobb mint fel eve megjelent megis jobb a kameraja meg ha fejen allsz is
, igazad van nagyon szaggat(valahogy nem tapasztaltam sose) az s4 csak pont a killa samplenel nem akad meg egyszer se meg energiatakarekos modban sem nem ugy mint az n5, es fejezd be az Octas s4eddel valo peldalozast mert a 9505 sokkal jobb
. Orulj a nexusodnak/hasznald egezseggel es majd fel ev mulva rajossz, h mit jelent a nexus olcso ara, hidd el en tudom mert van egy n7.
-
válasz
rolcsibácsi #162 üzenetére
Szakmai topikban tilos hirdetni. Alapelvek III./10/16 pontban van leírva.
-
DeathAdder
veterán
válasz
rolcsibácsi #131 üzenetére
Kijelző kérdésben mi a véleményed az S4 után a N5 -ről?
Feketében már a videókon látom, hogy mennyire elhasal, de a mindennapi használatban mi erről a véleményed?
Szeretem az amoledet, de nem vagyok elfogult, kíváncsi vagyok egy 5"-os fhd ips-re -
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #85 üzenetére
B@mmeg mar azt hittem valami klon telot kaptam....antutu 18000, quadrant 6900 pont. Majdnem kivert a viz.:-(
Leslien: van mar fozelek valami? -
Zoli0726
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #57 üzenetére
Persze, hogy hallottam, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire durván befolyásolva vannak az eredmények, 10-50 % még csak-csak hihető, de ez azért nem semmi.
-
Ali G.
senior tag
válasz
rolcsibácsi #64 üzenetére
android megakad akármilyen hárdver alatt is és ezt nem a benchmark fogja neked megmondani hanem a napi használat
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #57 üzenetére
Ja értem.
Akkor a Samsung meg a HTC, meg még pár nagyobb gyártó szar telefonokat csinál, akad meg minden, de ezt kompenzálja a magas pontszám. Magyarul neked minden telefon szar, akad...Erre annyit mondok bátyja: User ERROR!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest