- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
Eddig mindig ha visszaemlékszel "V" te is SGS korszakra a RAM határozta meg az android főverziók futásának alapkövét. Ha N5X megkapja az N-et akkor tuti biztos, hogy hardveri követelményeknek megfelelünk mi is.
Én őszinte leszek, ha tesztelik az N5-ön N verziót, a mondat végére biztos a szoftver support vs N5 népszerűség fogja eldönteni ezt a csatát.
Ha a csata el is dől, számunkra rossz eredménnyel, háborúban xda-n biztos visszavágunk jópáraN
-
gabro0
őstag
Mai napig elég sokszor Nexus 5 renderképeken mutogatják a fejlesztők az appjaikat. Sőt mikor már van N6, N5X, N6P még mindig sok helyen, friss cikkekben/bejegyzésekben a Google oldalán is a N5 tűnik fel, mint szemléltetőeszköz.
Ha jól emlékszem a Nexus 4-nél nem volt ilyen. Ahogy kijött az N5, rövid időn belül átvette a helyét és egyre kevesebbszer lehetett vele találkozni.Ez csak a népszerűségét támasztja alá szerintem. Kár volna eldobni, hardveresen bírná, Nexushoz képest sokaknak van, 'fejlesztői cucc', meg a képek szerint készült rá előzetes verzió, a véglegest kiadni nem akkora meló így.
-
mihione
őstag
-
metal01
őstag
Hát nem tudom mi lesz ezzel a Cataclysmel. Kár érte. Nekem tuti, hogy még jó darabig marad fent az utolsó stabil belőle. Nem foglalkozom az alap OS frissítésekkel. Majd, ha lesz valami normális ROM, ami "kiválthatja" a Catat, akkor arra váltok. Stock meg szóba sem jöhet
-
LógaGéza
veterán
Aha, és akkor cserélgessük ki az olyan létfontosságú fájlokat, mint a pl services. jar, framework-res.apk, libandroid_runtime.so régebbi verziókra... Akkor tök felesleges volt felrakni az OTA-t
Fkris
Előfordul olyan, hogy pl asszony befoglalja a gépet, és le van merülve a laptop, töltőt meg lusta vagyok megkeresni, akkor jól jönMartinitius
Nem, nem erre gondoltam, az valami új fejlesztés volt egy ismertebb moddertól, de nem találom... Lehet álmodtam -
radicspeter1
őstag
Átformálom érthetőbbé és próbálom mások szemét is jobban felnyitni ez ügyben...Nekem is segítettek anno
és jómagam is megdöbbentem, hogy nagyon kevesek akik tudnak erről a lehetőségről, mégha az erő jó oldalán is állnak...
Még hozzátenném azt is az előzőhöz, hogy nem csak a MobileVoip alkalmazással lehet így telefonálni, jómagam is tesztelek többet, mert ez is készülékspecifikusan működik az android sokszínűsége végett.
De a mai robotos verziók, beépített tárcsázó beállítása is rendelkezik internetes fiók (SIP) hozzáadási lehetőséggel, (stuntcall rendelkezik SIP szerverekkel is) amivel már tényleg észre sem vesszük, max csak a havi számlánkon, hogy másképp beszélünk mint eddig. callback funkciót és hangrögzítés még nem is említettem meg.Nem akarom szétbarmolni a topikunkat
Figyelmeztetés! Anyósoknak ajánlani ezt szigorúan TILOS ugyanis felelősséggel nem tartozok a megnövekedett, hangkibocsájtásaira.
-
Fkris
őstag
+1
Sajnos mi, minimálisan technokrata, de tudatos vásárlók vagyunk kisebbségben. Az emberek nagy részének eszébe sem jut utánanézni, sajnálják rá a fáradtságot is...
De utána hozzák, hogy amúgy miért lassu, csináljam meg, mert nekem gyors.
Ja, persze, szarból várat, meg 40ezres hardverrel hasito, bloatwarrel telefosott rendszert. -
LógaGéza
veterán
Lehet, hogy valamelyik Pure Nexusos feldobta
Szerintem ez még jól is elsülhet, csak nehogy átessenek a ló túloldalára.
-
LógaGéza
veterán
... és? Akkor mibe kerülne kiadnia a kódját? Mindenki megteszi, aki nem, az így jár... Mondjuk azt nem hiszem el, hogy egy csomó dolgot maga teremtett elő, akármilyen jó coder... Sokminden meg van/volt írva, csak épp az adott rendszerhez kellett szabni, ezt elhiszem, hogy megcsinálta.
Viszont nézhetjük akkor a másik oldalát is - ugyebár a Nexusokon, bármilyen AOSP-t fordítunk, nem fogjuk összerakni bitre ugyanazt a system.img-et, amit kiadott a Google. Valami zárt kód mindig van benne - amit ő szétszedett, és módosított, majd saját fejlesztésként kiadott. Az, hogy ez plagizálás, vagy nem, azt nem az én tisztem eldönteni. -
LógaGéza
veterán
https://github.com/zephiK?tab=repositories
Ebből nem sok mindent tudunk meg
-
LógaGéza
veterán
-
radicspeter1
őstag
Amúgy kijavították benne azt a bugot, ami akkor jelentkezett mikor az alkalmazás listákat előhívta az ember s így kikapcsolva a kijelzőt, furcsán villant egyet a kijelző. Jó látni hogy nem csak bulletin security hanem bugfix is ez a 2.1 mega csomag
V már csak benned hiszek!
Slice, szaladj akkor, csak vigyázz el ne csússz!
-
kr:sz
tag
Köszi a választ, úgy fest átlibbentem felette!
A power gombra én is gondoltam/gyanakodtam, mikor egy angol fórumon olvasgattam ilyen hirtelen random leállásokról, viszont ezt úgy is produkálhatja, hogy a power gomb megnyomása után még "felébred" a telefon, nyomkodom is(pl a fb hirfolyamot olvasgatom), de aztán egyszer csak lekapcsol? Szóval, ha power gombbal van a gond akkor a megnyomás után rögtön kellene reprodukálnia a leállást, nem?
Mindenesetre megpróbálom elintézni az LG-nél a dolgot, mert a keret repedés sajnos nálam is jelen van, így már emiatt el akartam menni a szervizbe, felírhattam egy újabb dolgot a listára...
Thx mégegyszer!
-
metal01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest