-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
DeathAdder #13572 üzenetére
De komolyan mondom ez valahol "rossz" is...most jött el az ideje (az most mindegy miért) hogy telefont vegyek magamnak,,, és egyszerűen nem érdekel egyik sem...de szó szerint...furcsa, hogy nem az anyagiak dominálnak,,,ha ajándékba kapnék egy kétszer ennyibe kerülő készüléket(direkt nem írok egy márkát, típust sem) azt is bontatlanul adnám tovább, hogy nexust vegyek a feléből,,,a másikból meg........(az is mindegy)
Szerk.: hogy miért "rossz"? Kezdem magam "beszűkültnek" érezni,,,, pedig nem is,,, nyitott vagyok én...csak egyszerűen nincs mire
-
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #13514 üzenetére
Light managernek nincs modulja. Annyi a működésének a feltétele hogy a kijelző beállításoknál a villogás aktiválva legyen. Ha nem megy akkor az appon belül a normál üzemmódról tedd át váltakozóra...nekem is jó amúgy.
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13514 üzenetére
Akkor passz ... nálam tökéletesen működik
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #13495 üzenetére
Sikerült végül a TB visszaállítás. Valamiért az MTP-s visszamásolásnál volt valami gubanc. végül FTP-n másoltam vissza. Aztán már megette.
Az SMS-t visszaállítás később megnézem, bár nem annyira fontos, mert csak banki tranzakció infók.
Fólia ügybe meg belenyúltam a tutira. Csak matt fóliájuk volt, de csak rá tettetem hogy véletlenül se sérüljön. Majd rendelek egy normális jappán fóliát a VIP-től.
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13510 üzenetére
Ez érdekes ... a Beállítások / Biztonság / Modulok engedélyezése ?
Még az lehet hogy mivel a Light Flow volt az alapértelmezett, szerintem ezzel együtt jegelted a LED értesítéseket is -
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13499 üzenetére
Ne légy lusta
inkább próbáld ki, és itt a fejlesztő az xda -n
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13495 üzenetére
Esetleg a Light Manager ... letisztult, egyszerű és nagyszerű !
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #13389 üzenetére
Moto / Lenovo.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #13328 üzenetére
Osztom a véleményed.
-
zsirfecske
addikt
válasz
DeathAdder #13324 üzenetére
örüljünk neki de ne általánosíts. ezerszer beszéltem már az ellenpéldáról, itt az n5 fórumban is.
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #13324 üzenetére
Köszi
Uzi74: Az nem jó, mert bt-n hallgatzok zenét.
-
nbarnabas
tag
válasz
DeathAdder #13273 üzenetére
lejárt a szerk
Ebből a képből aztán nem fogjuk látni, hogy van e rajta olyan mikrokarc, amiről páran beszéltünk. Azt csak úgy látod, ha gyönyörű tisztára mosod, aztán valami 50W-os halogénnel közelről rávilágítasz. Tudod amikor már a panel mintázata látszódik. Na ekkor csillannak meg a mikrokarcok. Ez normál használat mellett nem látszódik, és a köröm sem akad meg benne.És hogy mennyire vigyázok rá? A 4 éves Desire is olyan patika állapotban van, mint amit linkeltél képet. Ha valaki meglátja nem hiszi el, hogy nem csak pár hetes. És azon nem volt tok, csak ha nagyon durva helyen dolgoztunk, pl Rákóczi hídnál a Duna alatti alagút, meg ilyenek.
Szóval ahogy párezer hsz-el valakitől elhangzott, nem hiszem el, hogy senkinek sincs mikrokarca, csak max nem látja.
És mivel nem látja, nem is zavarja, tehát semmi baj nincs ezzel, mielőtt félreértés történne
-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder #13175 üzenetére
Hát nekem ez nem jött össze. Mármint az átírást valószínűleg bevette, mert tudtam aktiválni az OK Google-t, meg javaslatokat is kiír a hangutasításokhoz ha megnyitom a Voice Search-öt, csak épp toszik elindulni bármilyen szépen is mondogatom neki, hogy OK Google. Plusz a hangutasításokat sem veszi be csak rájuk keres.
Nálad működik ez rendesen? -
bucsupeti
senior tag
válasz
És ezután mi fog változni? Érteni fogja a magyar kiejtést? Vagy a magyar nyelvi beállításokkal lehet az angol utasításokat használni?
-
lord.lakli
őstag
válasz
Milyen nyelvi beállítások vannak? Android, asszisztens?
-
lord.lakli
őstag
válasz
Oks, megvan. Köszi szépen.
-
lord.lakli
őstag
válasz
DeathAdder #13173 üzenetére
Köszi. Akkor en-CA,en-US helyett hu_HU,en-US lett, ugye? Ha igen, akkor én azzal rontottam el, hogy mind a kettőt átírtam.
-
lord.lakli
őstag
válasz
DeathAdder #12923 üzenetére
Melyik sort írtad át és milyen értékre? Mind a kettő értéket, vagy csak az elsőt, mint a videóban?
-
trance89
őstag
válasz
DeathAdder #13142 üzenetére
szedd le a wifi manager nevű progit play-ről aztán settings ->switch to best network pipa
alatta azt is be tudod állítani hogy hány percenként ellenőrizze a hálózatokat, az alap 5 perc jó
ez messze a legjobb megoldás, én is sokáig keresgéltem mire ráleltem erre ami végre tökéletesen műkszik -
nbarnabas
tag
válasz
DeathAdder #13142 üzenetére
még nem használtam sosem, de NFC matrica a folyosóra, azt pedig taskerrel összepárosítani?
ha zsebmagasságba teszed, akkor ki sem kell venned a zsebedből, csak lassítanod kell azon a szakaszon -
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #13133 üzenetére
micsoda first world problems
amúgy sztem taskerrel simán meg lehet oldani.
-
Kari1
aktív tag
válasz
DeathAdder #13133 üzenetére
Esetleg azt megpróbálhatod hogy bekapcsolod az "avoid poor connections"-t bár ez csak akkor működik a az egyik wifi-nek a jele tényleg gyengébb mint a másik.
Illetve nem néztem végig de itt van taskerrelhttps://www.youtube.com/watch?v=hkRx3taHTgM
Amúgy play-en is érdemes körbenézni ott is van 1-2 progi -
nbarnabas
tag
válasz
DeathAdder #13130 üzenetére
tiltsd le a gyengébbik routeren a mac címed
-
válasz
DeathAdder #13130 üzenetére
Miért nem felejteted el a gyengébbet?
-
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #13028 üzenetére
az /etc ill az /etc/init.d mappában is nézz szét hogy maradt-e franco script.
faux és elementalx telepítői azt írják hogy érdemes újrahúzni a romot (nem kell wipe csak sima install) a franco utáni kernelcserénél.
-
TODI1111
veterán
válasz
Elméletileg semmi, de egy sima cache és dalvik (előtte és utánna) nem árt!
Megelőztek!
-
Lecs@
addikt
válasz
Cache / Dalvik / Kernel / Cache / Dalvik . Recommended.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #12999 üzenetére
Lehet megy le a franco az enyémről is. A kérdés csak az, hogy akkor mivel állítom át a rezgés erősségét plusz ugye másik színprofil is kellene.
Kezdem úgy gondolni, hogy kár volt az FKU-ért pénzt adnunk... -
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder #12937 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
-
nbarnabas
tag
válasz
DeathAdder #12906 üzenetére
Erről egy leírást (vagy linket) kérhetek?
-
nbarnabas
tag
válasz
DeathAdder #12886 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy csak az angol nyelvűvel lehet beszélgetni. Ha át van állítva magyarra, akkor süketet játszik.
-
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder #12749 üzenetére
Akkor ART-ra fogom állítani.
-
válasz
DeathAdder #12729 üzenetére
Nincs, sehogy, nem működik 4.4-en. (bár a sony megcsinálta)
-
noorbertt
őstag
válasz
DeathAdder #12729 üzenetére
Firefox kivalo bongeszo. Chrome bongeszo fagyoban:-)
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #12720 üzenetére
Ezért nem fogom megvenni
adtam hozzá autót meg adatokat, semmi baja eddig
TB meg 6.1.41 óta megy ARTon..
-
tothak
tag
válasz
DeathAdder #12716 üzenetére
Igen, igen. A franco.Kernel updater az tiszta volt, csak a pontosabb beállításokkal nem vagyok még tisztában... ráadásul ezzel kapcsolatban guglit is hiába kérdezem, mert nem talál sehol olyan leírást, amit használni tudnék... aztán lehet, hogy én vagyok a béna
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #12716 üzenetére
titanium már nagyon rég megy. meg amit linkeltél az is feltelepült és elindult, vagy más baj van vele?
-
Jadro
veterán
válasz
DeathAdder #12711 üzenetére
Az ART kompatibilitás az adott program fejlesztőjének a dolga. Ha az adott alkalmazásnál nem volt egy éve frissítés, ne nagyon várd, hogy ART kompatibilis lesz.
A 2D-re meg már megvan a válasz.
-
( V )
veterán
válasz
Sose értettem mi az, hogy GPU kényszerítése 2D rajzokhoz, mit jelent ez?
pontosan azt amit ír: a 2D-s megjelenítést is a GPU végzi nem a CPU (szoftveres).
-
dnelb
veterán
válasz
Melyik az az app?
Azért veszik le mert így (azt hiszik) kímélik az akksit. Franco a kezdeti időkben 1100 körül lőtte be, utána felvette 1500ra. Így hogy emeltem rajta meg még meg is tartja 2 másodperccel tovább, még így sem veszek észre semmi diffit akku időben.. Játékokhoz csináltam egy profilt (384-1500, input boost 1134 gpu 320 ~ ez kb nexus 4 szint), így 4 óra kijelzőt lazán hozok, több meg nem kell... G2-n amúgy 2265(tehát max) az input boost
#12712) tothak fku app, a bootpulse durationban tudod megadni mennyi ideig maradjon input b. frekvencián .
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #12703 üzenetére
r36
annyit állítottam hogy input boost 1728, + hogy 2 másodpercig tartsa is meg ezt a frekvenciát, így eltűntek a kis laggok a görgetéseknek végén
pl play újságos. tehát így nem azonnal ugrik le 384re, hanem mikorra pont véget ért az effekt..
-
Jadro
veterán
válasz
ART-ra emiatt nem váltok én se. Mindig akad 1-2 olyan app ami nem kompatibilis. Egyébként én minden romban kikapcsolom az ablak- és áttűnési animációk léptékét ( alapból egy 1x szokott lenni, a fejlesztői lehetőségek menüben mókolható), illetve bepipálom a a GPU használatát a 2D rajhoz menüt is. Így aztán már tényleg nem lehet semmiféle pillanatnyi megingás.
-
radicspeter1
őstag
válasz
Azt olvasom hogy az R46-os franco nagyon pöpec lett. Valaki felrakta már?
-
Jadro
veterán
válasz
DeathAdder #12696 üzenetére
Nekem Cataclysm volt elsőre, aztán jött MaGdi.
Szerintem a Mahdi jóval testreszabhatóbb, stabilitásban mindkettő okés, akkuidőben egy kicsit talán jobb a Cata. Mondjuk nem csak romot, kernelt is cseréltem egyszerre, így ki tudja mi mennyit számít.
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #12696 üzenetére
Nem. Amint megjött a telefon ment rá CM11, ami egy rossz döntés volt..
Azóta Cataclysm + franco van és nem is igazán vágyok másra, úgyhogy nem próbálgatok .. Minek.
Innen inkább slimkatra váltott több tag is, az is jó lehet gondolom
-
MartOOn
addikt
válasz
DeathAdder #12680 üzenetére
Jo kerdes. Ezzel kapcsolatban az en kerdesem az lenne h aki nem szereti a focit az d..oljon meg? Forma1-re miert nem lehet hasznalni?
-
assemble
addikt
válasz
DeathAdder #12614 üzenetére
Mivel a zold tererosnel merult jobban, igy valszeg megsem az volt az oka...
Sokat szamit meg az is, hogy a mobilhalo/wifi be van-e kapcsolva, hogy milyen halon vagy (2g/3g/4g).
De itt valami futo progi is bekavarhat. Talan erdemes betterbatterystats-el nezegetni. -
w333
félisten
válasz
DeathAdder #12614 üzenetére
Csak hogy képben legyél, a világos szín = rossz térerő, a zöld = jó térerő !
Így biztosan nem ez volt a hiba, sőt zöld térerővel tovább kellett volna hogy bírja !
-
assemble
addikt
válasz
DeathAdder #12596 üzenetére
WiFi es mobilhalozat terereje erosen befolyasolja a keszenleti fogyasztast.
-
leslien
nagyúr
válasz
2g vagy 3g és melyik szólgáltató? javaslom vissza a stock +gravity b+ vmelyik custom kernelt. nekem Trinity kernel bevált
-
w333
félisten
válasz
Hát ez elég gyengus, miért nem használod a gyári romot + Fkernelt ?
Nálam a N4 stock rom + kernel és 12 óra alatt 7% merült, full wifi -vel !
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #12554 üzenetére
A knox egy olyan "biztositek", ami ha egyszer kimegy, tobbe nem lehet csak ugy visszaalitani, csak komplett panelcserevel.
-
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #12568 üzenetére
én azért feldobnék a helyedben egy Wakelock Detector-t vagy egy BBS-t hogy megnézzem mi szívja az aksit!
nem csak app, de process is lehet.(#12569) ndlx
azért az nem törvényszerű hogy ami nem gyári az már selejtesplusz vannak funkciók amik a gyáriban hiánycikk!
-
Lecs@
addikt
válasz
Gyári + Root + Xposed ? Mindig az volt a legnyerőbb.
-
ndlx
aktív tag
válasz
...hihetetlen, mit szivatjátok magatokat ezzel a sok selejtes rendszerrel, miközben van egy tökéletes gyári rendszer rajta. sosem fogom megérteni.
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #12554 üzenetére
Már 3100$+ nál tart a díj érte, annak aki feltöri
-
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #12508 üzenetére
az intelligens újraindítás szvsz csak a grafikus felületet indítja újra, de kernel szinten nem.
-
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #12483 üzenetére
nem kell flash, az /etc/elementalx.conf file-ban tudod állítani a DT2W-t (többek között) és újraindítás után már az új beállítás szerint működik. azt is be lehet állítani hogy a power gombos képernyő kikapcsolásnál ne legyen aktív.
-
leslien
nagyúr
válasz
DeathAdder #12469 üzenetére
custom általában nem a stock launcher t dobja fel gravity b ban nem található, de ha tévedek javítsatok ki pls
Yager01;ha nincs root akkor nem lehet... -
leslien
nagyúr
válasz
DeathAdder #12450 üzenetére
csak másik Launcher pl;nova
-
klasszsrac
tag
válasz
DeathAdder #12415 üzenetére
Nem emlékszem, hogy bármit is állítottam volna rajta ehhez a kinézethez:
A kiterjesztett képernyő szöveg a lényeg.. Arra fordítottam az immersive mode-ot. Tehát ott vanItt egy kis apróság: Mahdi 04.13 by klasszsrac
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #12412 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #12410 üzenetére
Azt is be tudod állítani, mi legyen a power menüben. Illetve a Quick Settingsbe is be tudod állítani.
-
klasszsrac
tag
válasz
DeathAdder #12401 üzenetére
Képernyőzáron nézted? Mert ott nem dobja fel. Csak ha már a kezdőlapon vagy.
-
nbarnabas
tag
válasz
DeathAdder #12405 üzenetére
Én meg pont azt szeretem benne, hogy nincs szundi gomb. Csak akkor kapok 5 perc nyugit ha megoldom az egyre nehezebb matek kérdést. És kikapcsolni is szinte lehetetlen fekve a mozgásérzékelő miatt.
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #12405 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #12401 üzenetére
A gyári ébresztő nem ébreszt rendesen ?
(#12400) Jadro Mahdi bármikor adott, és ajánlós. Nyomatsz egy Bekáppot, oszt gyia
-
klasszsrac
tag
válasz
DeathAdder #12389 üzenetére
Az immersive módot a power gomb hosszan nyomásával a power menüben kapcsolod. De ez az egész telefonra vonatkozik.
-
klasszsrac
tag
válasz
DeathAdder #12363 üzenetére
A galériánál úgy tudod jobban eltüntetni a széleket, hogy bekapcsolod az immersive módot. Akkor alapból eltünteti a navigációs és az állapot sávot. Viszont mivel a képeid aránya alapból nem 16:9, így ha teljesen megjeleniti a kijelzőn, akkor ott mindig lesz egy sáv. Mivel a telefon 16:9 arányú. Ha immersive alatt bele nagyítasz, akkor eltünik alulról és felülről a sáv. De a kép szélei le lesznek vágva.
A merülésre nézted az akksi használatot? Nem ragadt be valamelyik program? Nekem a swype csinált ilyet. Egyszer gondolt egyet és folyamatosan pörgette a telót. És erről több fórumban is olvastam, szinte bármelyik verziójánál a programnak. Tudnak a fejlesztők is róla és mégis. Így hiába vettem meg, kénytelen vagyok mást használni, mert bármikor lemeritheti a készüléket
Nézd meg, hogy nem-e ragadt be valami.Hang problémával nem találkoztam idáig. Pedig elemental beta kerneleit is teszteltem.
Sajnos ART nem fog igazán mükődni itt. Sok a feature amit mindenfelől összelapátoltak a romba. Némelyik nem ART kompatibilis. Pl az active display funkció ezért nincs SlimRoms-ban. Mivel ART alatt nem mükődik. Én használtam SlimRoms-ot bekapcsolt ART alatt és most ezt. A különbség annyira minimális, hogy a több extra funkció bőven kárpotól
Nekem a téma választó hiányzott nagyon SlimRoms-ból. Mindig is valami színes témával dobtam fel a kinézetet. Így váltottam Mahdri-ra.
-
nbarnabas
tag
válasz
Jézusom
Ez tényleg elég hülyén néz ki. Megnéztem nálam is ilyen. Bár még életemben nem használtam androidon a gyári képnézegetőt. Nulladik naptól a QuickPic van fent mindegyiken. Ez (gondolom, ugyamúgy mint a többi normális app) rendesen jeleníti meg a képeket.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Ha dalvikon maradt, akkor van olyan progid, ami art alatt nem megy és ekkor marad dalvikon.
-
bigrock
addikt
válasz
DeathAdder #12344 üzenetére
Ezt a pocket mode-ot hogyan lehet bekapcsolni Magdi alatt? Sehol sem találom...
Köszi! -
klasszsrac
tag
válasz
DeathAdder #12344 üzenetére
A zseb mód annyira nem vészes akksi szempontjából. Inkább szokni kell, hogy ne nyomj automatikusan a bekapcsoló gombra, mert akkor pont kapcsolod
Ez csak a fény szenzort használja. Míg a dupla kattintásos bekapcsolás jóval több energiába kerül. Még n4-n próbáltam, ott 2%/óra simán volt. Ez a zseb mód szinte semmit.
A galériában csak nyomj a képre megegyszer és teljes képernyős lesz.
-
csaby9
tag
válasz
DeathAdder #12331 üzenetére
A pontos okát nem tudom, valószinüleg nem kompatibilis art-al ezért telepítéskor azt írta "a program nincs telepítve" és ezek után hiába álltam vissza dalvic-ra már akkor sem tudtam telepíteni, viszont ha dalvic-on telepítem akkor fut rendesen art-on is. Ez csak annál az egy programnál fordult elő azokból amit használok, de ki tudja mennyi ilyen van.
-
klasszsrac
tag
válasz
DeathAdder #12331 üzenetére
Én az ElementalX 0.36-t használom hozzá.
Ez tényleg ízlés kérdése ki mit tesz alá. Nekem ezzel teljesen bevált.
Ha van valami észre vétel a rommal kapcsolatban, nyugodtan szóljatok -
csaby9
tag
válasz
DeathAdder #12322 üzenetére
Igen megy simán. Egyetlen dolgot tudok ajánlani, mégpedig, mielőtt átváltasz art-ra telepíts fel minden programot. Ugyanis jártam úgy, hogy art-on nem lehetett feltelepíteni pl: kedvenc 3 betüs navit viszont ha még dalvic-on felrakod akkor megy art-on is.
diodd: én használtam mahdit talán még gyorsabb mint slim stabil nagyon jó rom az is.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #12311 üzenetére
Grat a telefonhoz! (Olvastam a hsz-eket)
Egyebkent baratnom, ocsem es en is S4-rol valtottunk, azota mindenki N5-fan.
Ja, es velem is ugyan ugy tortent, mediamarktban probaltam ki, egy hetre ra ment a haztol az s4... -
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #12271 üzenetére
-
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #12280 üzenetére
Whugfresh tool?
Épp most unlockoltam és twrp rootoltam vele sikeresen.
Kérdés!
Erre a rootolt gyárira simán mehet már a franco kernele?
Vagy mit ajánlotok? -
Just486
senior tag
válasz
DeathAdder #12268 üzenetére
Hát, a G2-nek a maximális fényereje alacsonyabb a Nexus 5 -nél, egyszóval lehet, hogy állandóan alacsonyabb fényerőn üzemel, emiatt is tűnhetnek jobbnak a feketék (nyilván minél halványabb a fény, annál egyszerűbb eltakarni ergó feketét kihozni belőle). A többi szín - ahogy már mondtuk - jórészt kalibráció kérdése. Ettől függetlenül a G2-nek mérések szerint jobb a kontrasztaránya. Persze nagyon sok más oka is lehet, én pl nem olvastam semmilyen megbízható helyen (ahol tényekkel alátámasztanák) hogy a G2 és a Nexus 5 képernyője azonos lenne.
A SlimKat-ben található opció pedig nem csinál mást, csak kikapcsolja a 4.4-ben sötétszürkére cserélt rendszerháttereket (pl a beállításoknál, galériában, stb) feketére. Az igazi feketéken van egy olyan érzésem, hogy nem fog segíteni. Gyárilag a 4.4 "fekete" hátterei tényleg picit olyan érzést keltenek, mintha egy nagyon gagyi LCD-t nézne az ember, de az szándékosan van úgy árnyalva.
-
zsirfecske
addikt
válasz
DeathAdder #12258 üzenetére
nekem 1 hónap kellett a samoled-es moto razr hd után hogy megszokjam az lcd-t, de cserébe a nexus5 kárpótol minden másban.
-
Just486
senior tag
válasz
A fekete pont egy olyan szín, ami nem igazán javítható kalibrációval, a hardveren múlik (a háttérvilágítás fényét kéne teljesen elzárni, de valamennyi fény LCD esetén mindig átjut a szűrőn). A Nexus 5 tényleg elég gyenge ezen a téren, viszonylag fényesek a feketéi.
A probléma kezelésére találták ki a teljesen haszontalan dinamikus kontrasztot, illetve a majdnem ennyire haszontalan local dimminget, amikor is a sötétebb témáknál lentebb veszik a háttérvilágítás fényerejét, vagy local dimming esetén a sötétebb zónáknál teszik meg ugyan ezt. (Az AMOLED is tulajdonképpen local dimminget csinál, csak ott minden pixelnél külön lehetőség van erre, és ezzel rögtön értelmet nyer a dolog.)
-
mmarta
senior tag
válasz
-
Jadro
veterán
válasz
DeathAdder #12244 üzenetére
Pár óra múlva nekem is meglesz, én S3-ról váltok. Bennem is van egy kis félelem, mert a samoled túlszatruráltsága nekem tetszik, még ha nem is élethű. Azért biztos hozzá tudok majd szokni.
-
Uzi_Krom
csendes tag
válasz
DeathAdder #12229 üzenetére
Szerintem nem sértettem meg a chipet, mert Defy+-nál működik a sim, de ugye abba úgy kell belekalapálni.
A micro sim tartóba meg csúszkál...
-
TOZ
addikt
válasz
DeathAdder #12218 üzenetére
A kopogtatast szerintem ne eroltesd. Titanic... Sajnos. Ganexen imádtam.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #12218 üzenetére
Kivancsi vagyok a velemenyedre.
Mar jobban varom mint te. -
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #12194 üzenetére
Na, megvan már az N5?
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #12147 üzenetére
Lelki szemeimmel látom, ha betévednék droidosként IOS Topikba. Szerinted ? Szerintem.
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #11967 üzenetére
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #11958 üzenetére
Sokan azért érezhetik ezt, mert stock romon az input boost 1958mhz... egyébként hülyeség az állítás. kivéve a cm, az tényleg lassabb .
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #11958 üzenetére
Olvasd még egyszer el amit írtam
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #11786 üzenetére
Tudtommal semmi.
-
GrooveHero
addikt
válasz
DeathAdder #11708 üzenetére
Akkor inkább már Lugu Lake, ebben van egy 6000-es akksi is, így powerbank-ként is funkcionál.
-
Kari1
aktív tag
válasz
DeathAdder #11708 üzenetére
Ha nilkin akkor nekem ez tetszik a legjobban ebay-en is 8-9 között van
http://www.amazon.com/Nillkin-Fashion-Wireless-Charger-Charging/dp/B00GL618IU -
Krisz79
őstag
válasz
DeathAdder #11498 üzenetére
Az bolti garanciás lehet!
Nem gond?
Akkor inkább veszek 2-3 hónapost 90-ért,de gyári garival!
Nálam szempont! -
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #11471 üzenetére
Nézd meg miket hirdet még : [link] Remélem hamar elkapják őket...
-
tgb
senior tag
válasz
DeathAdder #11468 üzenetére
Kamubanda,nem szabad velük foglalkozni!!!!!
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #11468 üzenetére
-
Gedeon31
addikt
válasz
DeathAdder #11448 üzenetére
Ezért jó a kereső. Elsőre elgondolkodtam szintén a megvételén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest