Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

--- 16gb G3 Dual SIM vs Nexus5, saját tapasztalat ---

Csak megvettem.... a dualt. Mit mondjak, hibátlanul kezeli a simeket szerencsére.
    Kontaktonként be tudom állítani, kit melyikről hívjon.

Elégedett vagyok. De. A Nexus 5 érezhetően simábban működik. Ami nem jelenti azt, hogy a G3 egy lusta telefon, tökéletes, mindene nagyon fasza. Nekem mailozni, navigálni, néha netezni, kamerázni, királyság. Aki viszont hiper-szuper játékokat futtat rajta, a Nexus jobb választás lesz. Kamera überkirály, nagyon jó a képernyőfelélesztés ezzel a kopogással. Amit még szeretek, hogy hívnak, elég a fülemhez emelni és fogadja a hívást. (jó, lehet a Nexus is valami mókkal tudja ezeket, de nekem stock mindkettő, az is marad) A kijelző nagyobb, a felbontása nagyon jó. A Nexusé is az volt persze, ha nem hangoztatják tesztekben, biztos nem látok különbséget. Összegezve a Nexus 5 még mindig etalon... Persze nem bántam meg, ez picit többet tud, na meg a dual sim miatt nekem aranyat ér. Sebességben az ötös odabasz még mindig. Az marad az asszonykáé, úgyhogy nem távozok az örök vadászmezőkre, maradok read only mint eddig. Mivel eddig se volt gondom a Nexusommal, se a néggyel, se az öttel :)

Új hozzászólás Aktív témák