Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
--- 16gb G3 Dual SIM vs Nexus5, saját tapasztalat ---
Csak megvettem.... a dualt. Mit mondjak, hibátlanul kezeli a simeket szerencsére.
Kontaktonként be tudom állítani, kit melyikről hívjon.Elégedett vagyok. De. A Nexus 5 érezhetően simábban működik. Ami nem jelenti azt, hogy a G3 egy lusta telefon, tökéletes, mindene nagyon fasza. Nekem mailozni, navigálni, néha netezni, kamerázni, királyság. Aki viszont hiper-szuper játékokat futtat rajta, a Nexus jobb választás lesz. Kamera überkirály, nagyon jó a képernyőfelélesztés ezzel a kopogással. Amit még szeretek, hogy hívnak, elég a fülemhez emelni és fogadja a hívást. (jó, lehet a Nexus is valami mókkal tudja ezeket, de nekem stock mindkettő, az is marad) A kijelző nagyobb, a felbontása nagyon jó. A Nexusé is az volt persze, ha nem hangoztatják tesztekben, biztos nem látok különbséget. Összegezve a Nexus 5 még mindig etalon... Persze nem bántam meg, ez picit többet tud, na meg a dual sim miatt nekem aranyat ér. Sebességben az ötös odabasz még mindig. Az marad az asszonykáé, úgyhogy nem távozok az örök vadászmezőkre, maradok read only mint eddig. Mivel eddig se volt gondom a Nexusommal, se a néggyel, se az öttel

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest