- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Az elmult par napban annyi melo volt, hogy alig gyoztem, igy a telo nem sokat volt hasznalva.
Ma ejszaka fogom tolteni, mert 28%-on van 1:15 kepernyohasznalattal (nem rohog), es 2n16o az akksin, vagyis 3 nap. Vibereztem a kocsiban, meg a slozin paszianszoztam.
Asszem szeretem a 4.4.3-at. Dicsertessek.
A 2 nap eddig is megvolt, wifi folyton megy, viszont a mobildata ki van kapcsolva, csak akkor kapcsolom ha kell. A meloban es otthon mindig van wifi, utkozben meg nem kell, hogy letoltse a leveleket.
Gyari kernelen vagyok es GB van fenn meg. Ami meg szamit, hogy 2G--re van allitva a telo es az Intelli3G-t hasznalom, hogy ha adatot kapcsolok akkor automatice kapcsoljon 3G-re, mert gyenge a 3G a keccoban, de a 2G az fasza, telefonalashoz meg az kell.
Erezhetoen jobban birja az akksi amiota a lokacio mentese ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tanuljunk angolul!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged