- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakec
tag
válasz
rantottsajt #50924 üzenetére
Én is jártam így!
Rom és kernelcsere megoldotta... Hülyén hangzik, de mióta Liquid S. Rom van a bekapcsoló gombob is tökéletesen működik, addig egy nyomásra kettőt érzékelt, tehát vissza is zárta vagy nem érzékelte, hogy megnyomtam. Minden eddig problémám helyrejött. A Stock meg a AOKP Romnál volt még a bejövő hivásoknál bug, hogy nem tudtam felvenni sehogysem, a fény bekapcsolt a képernyőnek, de nem érzékelt semmit!
Furcsa ez az egész...
Talán egyetlen hiba az akkuidő... Minden este töltőre teszem, az átlag 2.5 óra kijelző s kb 1 óra telefonálás plusz clash of clans...
Valaki tud ajánalni valami módszert arra,hogy a kijelző színéhez kicsit hozza lehessen piszkálni... elég fakók lettek a szinek. Hellscore kernel alatt beállitottam az Iphone 5 Screen, s annyi gyönyörűen kiemelte a színeket, hogy csak tátogtam... Purity Kernellel lehet ilyensmit? -
NTonee
veterán
válasz
ha van rajta fólia és takarja az érzékelőket is, akkor szedd le.
(#50923) Paulie86: Igen, azzal az appal pont szét tudod, ha valamit benézel. Az, hogy a play-ből származik, még nem jelenti azt, hogy nem veszélyes!
-
z83gnj
csendes tag
válasz
Üdv!
Volt hasonló gond, akkor a közelség érzékelő szenzorral (proximity sensor) volt gond, egy csere oldotta meg. Legegyszerűbb ellenőrzés töltesz vmi prg a playről és le tudod tesztelni. (Én az elixir 2t használtam)
-
gipsztigris
addikt
válasz
rantottsajt #47183 üzenetére
Nem! Az óra alkalmazáson belül, ahol az ébresztés csengőhangja látszik.
(#47184) đension
A gyakorlás sajnos nem segít az iszonyatosan zajos képen!
Messziről nézve rendben van, de ha kinagyítod 100%-ra akkor csapnivaló az összes N4-el készült kép. Ha akarod mutatok összehasonlító mintákat.
-
gipsztigris
addikt
válasz
rantottsajt #47159 üzenetére
Rákattintasz a csengőhangra, és felajánlja, hogy a "művelet végrehajtása a következővel". Itt kiválasztod mondjuk a file explorert, és kitallózod a kívánt csengőhangot akár .mp3-ban. És kész is.
-
atillaahun
veterán
válasz
rantottsajt #47159 üzenetére
Szerintem .ogg-nak kéne lennie. Nem tudom .mp3-mat megeszi-e.
-
atillaahun
veterán
válasz
rantottsajt #44388 üzenetére
Az Android beépített lokalizációját tudom javasolni. ITT tekinthető meg hol van a telefonod. Feltéve, hogy be van rajta kapcsolva a 3G, és nem választja el túl sok fal az égbolttól.
-
gipsztigris
addikt
válasz
rantottsajt #44388 üzenetére
Cerberus és Avast Anti-Theft mindkettő komoly tudással rendelkezik.
Avastnál ha rootolt készüléken használod, beírja magát a systembe és CSAK rom cserével lehet eltávolítani. Mindkettőt használom, használtam több készüléken is. Gyerekfelügyeletre is kiválóan alkalmasak.
-
appel
őstag
válasz
rantottsajt #42630 üzenetére
Gyári Play újságosba is lehet, de ha az nem tetszik, akkor Feedly
-
madexx
tag
válasz
rantottsajt #42305 üzenetére
Biztos van egyszerűbb módja, de ezt most próbáltam, működik. Nova launcher, nyomva tartod a képernyőt -> parancsikonok -> totalcommander (igen, ha ez nincs fent akkor dobd fel), ott pedig kiválasztod a fájlt, és már kész is.
Ez a "nyomva tartod a képernyőt" elég ostobán hangzik, de remélem érted mire gondolok
-
NTonee
veterán
válasz
rantottsajt #42103 üzenetére
Csak pipa az mtp mód mellé, ahol csináltad telón és úgy kell maradnia.
-
NTonee
veterán
válasz
rantottsajt #42098 üzenetére
Jahh... hát ez eszembe nem jutott volna.
Nem alapértelmezett beállítás az mtp mód?
Amúgy az mtp mód drivere kell, azt tudja a Windows magától is, de több embernél is megzavarodott már. -
rantottsajt
tag
válasz
rantottsajt #42093 üzenetére
megoldódott! igazából csak a legegyszerűbbre nem gondoltam: tárhely/beállítások/számítógép csatlakoztatása....
-
NTonee
veterán
válasz
rantottsajt #42082 üzenetére
Nem is fogja felajánlani. Sajátgépben fogod látni, mint csatlakoztatott eszköz (nem meghajtó). Ha nem látja, akkor driver probléma van. Eszközkezelőben töröld a telót driverrel együtt, majd húzd le és pár mp után dugd vissza újra.
-
heidricha
őstag
válasz
rantottsajt #41961 üzenetére
Angollal működik úgy tudom.
szerk: Kolléga is írta, csak félreértettem: "Magyarul nem működik" ... úg yértettem, "vagyis tényleg" nem működik
Nekem nagyon nem hiányzik, mondjuk egy szótár jó lenne bele, így elég ostobácska, de nem olyan vészes. Lehet, hogy a szótár kellene a swipe-nak is, az a rendszer nélküle nemigen működhet.
-
randras_83
addikt
válasz
rantottsajt #41961 üzenetére
Magyarul nem működik. Tegyél fel egy másik billentyűzetet. SwiftKey?
-
heidricha
őstag
válasz
rantottsajt #41731 üzenetére
Egyszer volt már ilyen kérdés, akkor jobbat találtam, de mintha a HIIT timer is tudna valami hasonlót.
Lehet, hogy ez volt:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plumlizard.sequitimer
-
w333
félisten
válasz
rantottsajt #41731 üzenetére
Tessék ez biztosan jó lesz Link
-
Midway
senior tag
válasz
rantottsajt #41437 üzenetére
Érdekes, hogy lecserélted az S3-at.
Nejemnek is az van , de nekem nem tetszik a formája miatt.
Ez jobban bejön, na meg a 2gb ram. -
válasz
rantottsajt #41438 üzenetére
Nem. Az látszik mindenkinél, ott van más anyagból készítve a burkolat, hogy látható legyen a jelzés.
-
rantottsajt
tag
válasz
rantottsajt #41437 üzenetére
viszont amit nem értek: ha fény alá tartjátok a kütyüt, akkor ott van az alján a led körül egy sokkal nagyobb sötétebb kör. az mi? nem lehet, hogy akkora teret lehetne kihasználnia a lednek?
-
Midway
senior tag
válasz
rantottsajt #41431 üzenetére
Működik az szerintem csak, ha aktív a képernyő akkor szinte nem látni.
Nem egy power led az biztos. -
NTonee
veterán
válasz
rantottsajt #41431 üzenetére
light flow / light manager
-
func93
senior tag
válasz
rantottsajt #41428 üzenetére
Használd egészséggel!
-
headhunter86
senior tag
válasz
rantottsajt #41428 üzenetére
Na örülök, hogy neked is meglett
Hol sikerült végül megvenned?
-
Diamond500
senior tag
válasz
rantottsajt #41397 üzenetére
Írtam privát üzit
-
Diamond500
senior tag
válasz
rantottsajt #41390 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, hogy én is megválok a kis a N4-től.. nekem túl "puritán" ez a készülék, a HTC után
Persze ez user error volt, mert nem nyomogattam meg mielőtt megvettem -
atillaahun
veterán
válasz
rantottsajt #41390 üzenetére
-
szuladam
aktív tag
válasz
rantottsajt #40839 üzenetére
nem azért, de ki tudná jobban, mint maga a bolt? nem hiszem, hogy titkos ügynökökkel lenne a tele a fórum, akik járják az ország telefonos boltjait és figyelik, melyik telefonból hogy állnak a magyar boltok polcai
De azzal az infóval sem leszel előrébb, ha azt mondja valaki, hogy ő 2 hete vett egyet, vagy valaki ott járt és 3 hete pont nem volt egy se.
de ha véletlen örökre elfogyott a partnero raktár, akkor is nyugi, mert sokan cserélik le mostanában a 4-et 5-re -
asderka22
csendes tag
válasz
rantottsajt #40837 üzenetére
Hát azt nem tudom én a feketét kérdeztem
-
szuladam
aktív tag
válasz
rantottsajt #40837 üzenetére
most komolyan, miért nem a partnerot kérdezed erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest