- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
Wilika #56403 üzenetére
..
bootloadert ki tudod nyitni és vissza is zarni
wipe nélkül ha van root
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.segv11.bootunlockerroot ot meg evvel lehet megprobalni
https://towelroot.com/ -
mihione
őstag
válasz
Wilika #56401 üzenetére
Bootloadert muszaj nyitnod anelkul nincs root se.de az a baj hogy hiaba unrootolod elvileg akkor se fog ramenni az ota.legalabbis egyik kollega igy jart 5.0-5.0.1 frissitesnel.nalam is van root nem is probalkoztam otaval varok aztan majd ha komolyabb frissites lesz akkor imagebol tisztan felrakom.
-
EszesNorbi
tag
válasz
Wilika #56396 üzenetére
rá flesheled a boot, és system .img-t az adott gyári factory imageból, és ujra mükszik az OTA ugyanez volt nálam is az 5.0 ról az 5.0.1 re váltáskor, rootoltam elötte, aáztn a custom recovery miatt nem akart frissiteni, az alábbi kettő fájlt, parancssorból fastbootal újra ráküldtem meg formáltam a cachet, és müködik az ota, rootom ugrott, de nekem nincs rá szükségem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged