Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz korpicschess #9129 üzenetére
Régebbről úgy rémlett, hogy amit az LG forgalmaz, az később kapja meg a frissítéseket, mint amit a Google. Akkor ez hülyeség?
cukrosleves (#9130):
Garancia nálam szempont. Eddigi 8 telefonomból 3-nak voltak garanciális problémái, igaz, ebből egynél 3 napon belül jelentkezett, így újat kaptam. Egyik kollégám bolti garanciás Nexus S-ével rohangászik a szervizbe (kijelzője sárgul be egy idő után, már sokadjára), és ahogy mondta, annak idején már az is csomó telefonálgatásba került, hogy első körben egyáltalán fogadja a Samsung szerviz. Ezek után, inkább fizetek pár ezerrel többet, mint hogy a későbbiekben kelljen súlyos tízezrekért bontott kijelzőt/alaplapot kajtatnom, de én már csak ilyen biztonsági játékos vagyok, notebookjaimra is mindig kötök garanciahosszabbítást (elsőnél ott is megjártam, kijelző ment ki 3. évében, szerencsére csere csak kicsit volt drágább, mint a bővítés lett volna).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest