- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: Telefonhívásokat is fordít mostantól a TimeKettle W4 Pro
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aerodyn
csendes tag
Srácok, lányok másnak sem megy a Play store? Nekem reggel óta kollektíven mind 2 nexusom RPC:S-5:AEC-0 nevezetű hibára hivatkozva megtagad minden frissítést és letöltést, ha meg a PC-s store-ból adom ki a parancsot nem történik semmi. Ez is a nagy OTA-s 4.3 miatt lehet vagy nálam egyedi a dolog?
Közben látom, hogy a OTA siettetés hatása... my bad
[ Szerkesztve ]
-
Aerodyn
csendes tag
válasz #59070464 #12069 üzenetére
Igazából össze vissza megy az ára. Én eléggé az elején vettem netes rendelésben, XS csomagban 116-ért... de azóta volt ugyanígy 130 is, most meg 100. Én úgy gondolom, hogy amíg maga a Google nem ejt a 350 eur-os árból, addig nagyon fával mindennel 120 alá nem tud a hivatalos bekúszni. Ez a 123k hivatalos garival szerintem egy nagyon korrekt ár. (hozzáteszem a hivatalos garin rajta van, hogy alapból egy év jár, de ha a Telenor Magyarország Zrt.-től veszed akkor két év a garancia, szóval MM-nél, ha lesz is, akkor is csak egy évvel.)
-
Aerodyn
csendes tag
A topic neve Google Nexus 4. Én nagyon nem értem, hogy miért kellett "bevonszolni" ide másik márkákat, típusokat... Btw ezzel a vérpistikés s3 LTE erőltetéssel amit w333 kolléga tol a melyik okostelefont vegyem topicban, meg most már itt is, nálam csak azt érte el, h nemcsak nem ajánlom a készüléket senkinek aki tőlem kér tanácsot, de még a hányinger is kerülget, ha egy s3-at látok. Szóval gratulálok a nálam elért "eredményhez". Amúgy működik, ha minden igaz az új topic kreálási opció, így bármikor tudsz csinálni pl. egy S3 LTE über alles nevűt, ahol kedvedre Istenítheted a készülékedet, mert ott témába fog vágni, de mint látod itt ez a kritérium nem teljesül. Sajnálom, ha nagyon offenzív voltam, de ez most így kibukott.
-
Aerodyn
csendes tag
Halihó!
Lenne egy nagyon furcsa kérdésem. Arra lettem figyelmes, hogy a telefon kijelzőjén lekapcsolt állapotban, megfelelő szögben nézve furcsa mintázat fedezhető fel. Természetesen le is fényképeztem, ami meglehetősen drasztikusra sikerült, mivel a valóságban ez messzemenően nem látszik ennyire. Jönne hát akkor a naiv kérdés, hogy másnak is ilyen e nexusa vagy csak az enyém defektes?(Meglehet tudatlan vagyok, és ez a touchpanel mintázata, ahogy a kijelzővédő üvegre van integrálva...vagy valami ilyesmi, de pár telefon már megfordult a kezemben, és ilyet én még nem láttam.) Alább a kép--->
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest