- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haligali72
aktív tag
válasz
Varnyalag #55505 üzenetére
Nálam, is ez a helyzet volt: (#55245) haligali72 Nem is kaptam rá hozzászólást, fogtam és legyalultam a gmail frissítést, azóta minden ok.
-
dragon1993
őstag
válasz
Varnyalag #41587 üzenetére
Nálam a képernyő 4-5 órát elmegy közepes játékkal.
Stock mindenDe megint gyári állapot lett a vége ,mert apk újrafordítás próbák után az adott apk 24-es hibakóddal már sehonnan sem települt
Google+, Hangout, Koreai Bill persze ki van szedve de nem hiszem ,hogy számítana.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Varnyalag #41374 üzenetére
Ha az utoljára megnyitott alkalmazások listájára gondolsz, akkor onnan nem szoktam kihúzni semmit. Néha kozmetikázom, hogy a Chrome Beta, Facebook, G+ és WhatsApp maradjon csak ott a kényelmesebb váltás érdekében, de ezt általában elsmissmásolom és marad úgy a lista, ahogy van.
Egyébként éjjel töltőn szokott lenni a telefon, de most kíváncsi voltam és megnéztem.
Ha a Chrome lenne a ludas a progi szerint, akkor érdemes lenne egy próbát tenned a Chrome Bétával.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Varnyalag #41368 üzenetére
Az gáz. Nekem stock 4.4.2 kernel/rom esetén 1 azaz egy százalékot esett az aksi az éjszakai repülőgép üzemmód alatt (8,5 óra).
Az aksi statban 0 azaz nulla ébresztés volt.
Ergo neked van fent egy szar alkalmazás, ami alapján rossz következtetést vonsz le a stock rom kapcsán
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Varnyalag #41366 üzenetére
Esetleg tegyél be ilyen 14 órás 100 - 0%-os statisztikát ide, aztán mondunk rá valamit.
Én olyan túl sokat nem szoktam hívni rajta, de azt észrevettem hogy a telefonálás is keményen húzza az akksit, legalább annyira mint a képernyő. Viszonyítási alapként nálam min fényerővel WiFi-n böngészve olyan 6 óra képernyő időket lehet kihozni belőle, ami szerintem egész korrekt. Ha auto fényerőn van, akkor szerintem a 2 óra beszélgetést + 2 óra képernyőidőt simán hozná nálam, WiFi-s szinkron mellett. Úgyhogy a tiéd tényleg elég karcsúnak tűnik. Én most Mahdi rom-on vagyok a saját kernelével.
Annyit érdemes megnézned, hogy repülő mód nélkül éjszaka hány %-ot merül nálad, az még egy irányadó érték. -
Atish19
őstag
válasz
Varnyalag #40943 üzenetére
Ezzel már szenvedtem párszor én is aztán sikerült rájönnöm a dologra. Beállítások/alkalmazások/összes itt megkeresed a médiatároló-t belemész és adatok törlése. Nekem ez megoldotta a problémát. Ezt mondjuk már leírtam 3 embernek, de egyik sem jelzett vissza, hogy működött volna nekik. Ha megpróbálod utána kérlek vedd annyira a fáradtságot, hogy itt vagy pm-ben visszajelzel, mert kíváncsi vagyok, hogy csak nekem segített vagy másnál is működik-e
-
appel
őstag
válasz
Varnyalag #40933 üzenetére
Kábel tuti jó?
Nálam otthon minden rendben van, de barátomnál nem tudtam rendesen másolni, mert a telefonon mindig leállt a szolgáltatás. Szóval vagy driver (magától telepítette a win) v. a huawei kábel volt a ludas.
Itthon 2 notim van, mindkettő problémamentes másolás közben is. -
petipetya
nagyúr
válasz
Miért kellene driver? Akárhány gépre dugtam rá a Nexus 4-et, mindig felismerte, mint "pendriveot". Igaz, hogy a win7 esetében kicsit pörög az egérmutató, amíg felismeri, de utána egyből használható. Linux alatt meg csak rádugom és annyi.
Sőt, a múlt héten telepítettem ismerős gépére a win7-et, mert új vinyó került bele (ki más, ha nem én, pedig rühellem más kütyüjét telepíteni), és az a mocsok (elvileg win7 prof sp1 a virágboltból) nem engedte aktiválni a wifit. Mivel lan kábel nem volt kéznél, így a Nexus 4 üzemelt a wifi alól, majd kábelen a gépre dugtam és aktiváltam az usb-n keresztüli internet megosztást. Ekkor elkezdhettem frissíteni a win7-et, és valamikor menet közben aktiválta is a wifit magától, így a telót le tudtam húzni a gépről. A lényeg, hogy ehhez sem volt szükség semmilyen telefonos driverre.
TC-re nem tudok mit mondani, mert gyűlölöm a kétpaneles fájlkezelőket.
-
NTonee
veterán
válasz
ezt a problémát nem értem. Normál, windows által felrakott driverrel azt másolok, amit akarok. Normális átviteli sebesség van, nem lassú.
Meghajtóként a TC sosem fogja látni, de egy plugint be lehet hozzá szerezni. Ezzel látni fogja a könyvtárszerkezetet a hálózat ikonra kattintva. Vagy a másik megoldás, ha a TC beállításaiban bepipálod a "szülőmappa megjelenítése (..) a gyökér mappában is" opciót a képernyő menüben. -
appel
őstag
válasz
Varnyalag #40930 üzenetére
Pedig a Franco.Kernel a gond.
Vissza kell rakni a stock boot.img fájlt, és visszaállítani a módosított fájlokat. Utóbbit megoldhatod egy stock system flasheléssel is.
Ezekkel semmilyen adatot nem buksz.
A recoveryre nem emlékszem már, hogy háklis-e a frissítés, de max akkor a stock recovery is mehet rá fastbootban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest