- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
rootkiller #13193 üzenetére
Ha minden szükségleted kielégíti az SII nem kell cserélni, szerintem.
-
HardRic
addikt
válasz
rootkiller #13166 üzenetére
Minőségben jó az S2 kamerája, de egyszerűen olyan lassan fényképez, hogy mozgó dolgokkal felesleges is foglalkozni. Én meg főleg macskát meg kutyát fotózok, és 5-ből egy kép ha jó. Nex4-en ha jól tudom gyorsabb a fényképezés, talán ebben jobb. Majd ha meglesz kipróbálgatom.
-
zezoka
őstag
válasz
rootkiller #13169 üzenetére
Ezt hogy érted?
-Hogy nincs gomb, csak képernyőn (ami nekem kifejezetten tetszik, mert minimal, letisztult design híve vagyok)
-Vagy hogy egyben van a ház, azaz nem bontható (mert ez meg a minőség-összerakottság miatt jobb). -
zezoka
őstag
válasz
rootkiller #13166 üzenetére
Akkor ezt is féltheted, mert ennek is törésveszélyes a hátulja is, a szokásos eleje mellett.
Egyébként jó teló az N4, én szeretem! Azért az útközben elkapott pillanatokat simán le lehet fényképezni az N4-el is! Nekem nincs vele bajom, mert tudom mit kell elvárni egy mobil fényképezőtől, és azt hozza is.
Más:
Ma videót néztem rajta (felhőszakadásról mutattam ismerősnek egy megosztott videót), és nem is figyeltem, h elrejti a sávot, és ott is fut a videó!Fekvő helyzetben hirtelen nem tudtam melyik felét kell tapicskolni a Vissza gombhoz!
-
Kevin's
senior tag
válasz
rootkiller #13159 üzenetére
Ha váltani akarsz S2 ről nem sokat fogsz észre venni. Max annyit , hogy erre hamarabb ki jönnek az új frissítések. A kamera nagy vissza lépés lenne az S2 höz képest szerintem
Ha prémium érzetre vágysz iphone 5 öt vegyél
De azért ez is jó kis telefon, én szeretem a letisztult felületet ezért nekem jó választás na meg a mai hardver ami ebben van teljesen elegendő !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged