-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ForRedGlory
félisten
-
twine
veterán
válasz
Lexus sc #4766 üzenetére
ITT egy tökéletesen összefoglalt leírás,,,pont neked
Köszönettel ilyen_85 kollégának
Ez csak most jutott eszembeJavaslom a lap tetején a "téma összefoglalót" lenyitni! Ott a vásárlással kapcsolatos kérdések ki lettek vesézve!
Még az általam linkelt hsz is benne van!(én is onnan "túrtam elő)
Amit pedig a kerekerdő "betyárjának" köszönünk -
twine
veterán
válasz
Lexus sc #4764 üzenetére
Nekem semmit nem adott a "Rózsi" (sense)...
én kifejezetten utáltam(sokakkal ellentétben), mert nem használtam gyakorlatilag egy funkcióját sem, és zabálta a RAm-ot...Ráadásul "egyéni felületet" alakítottam ott is,,
A memóriakezelése förtelmes volt,,folyton ment a homokóra/"szürkítés" taskváltás után...
Ezzel szemben a Nexus kétszer annyi RAmmal gazdálkodik(mondhatni tökéletesen), egy nyers rendszerrel...
A tárcsázója, és kijelzője "jobb"(szebb) a ONeX-nek, de számomra ezek nem voltak mérvadóak, hiszen A Nexus sem "sz@r"...(mégis egy jelenlegi, felső kategóriáról beszélünk)
Az alakját/anyagát (fogását) imádtam a HOX-nak, mert a zsebben szinte eltűnt,és az én szememnek is az egyik legszebb telefon amit napjainkban kapni lehet,,,
A nexuson viszont nincs kidudorodó könnyen karcolódó kameralencse, minek "hiánya" miatt egy szép sík felületet kapsz...
A felhasználói élmény ég és föld a NExus javára...
Hiába szubjektív a véleményem, az hozzá tartozik, hogy
én még a zselésbab frissítése előtt adtam el a HOxot, hogy le tudjak csapni a Nexusra...
Azóta volt a kezemben már "babos HOX", de ,,,,,"csúdajó" a HOX is,,,
De Nexust nem adnám oda érte ha ráfizetnek sem...
Főleg, hogy én ebben a pillanatban a felső kategóriát RAM-ban "mérem"...
A HOX a "giga Ram" vége,,,a N4 a 2 giga eleje....ergo ha most vásárolsz, érdemes inkább "kategóriát" ugrani...
Egyéni vélemény volt,,, nem szeretnék flame-et miatta
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged