- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz
Atish19 #37302 üzenetére
Olcso kinai gagyi toltok nem szurik jol a zajt es instabil feszt is adnak, ettol altalaban meghulyul a touchscreen (vibral es/vagy nem erzekel
). Itt egy cikk par tolto tesztrol.
En talaltam egy 1$-os kinai toltot, amivel nem hulyul meg a telo, de nem igazan merem rabizni ezt a telefont. (na meg a lakast se, ki tudja mikor dont ugy hogy kigyullad/felrobban
) Legalabb olyasmi toltot erdemes venni ami kapott tuv/ce/stb tanusitvanyt (legalabb nem robban fel
)
Ebay-en amugy arulnak elvileg eredeti toltoket, bar ha jol sejtem LG X2 toltoje koppra ugyanez, bar azok utan, hogy majdnem az osszes lg 'nexus tolto' cicereg nem biztos, hogy lg-t vennek
-
törölt tag
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #33053 üzenetére
ha újabb epson nyomtatód van (wifis), akkor van a play storeban hozzá egy alkalmazás. Wifin keresztül tudsz nyomtatni, szkennelni.
Mathiassa: Nova launcher beta-val simán megy ott is.
-
dombila
őstag
válasz
Atish19 #33053 üzenetére
A nyomtatás funkció a Google Cloud Print szolgáltatását használja. Ha direkt a nyomtatót szeretnéd elérni, akkor ilyen Epson-nak kell lennie (csak ezek támogatottak jelenleg)
Ha nincs ez a kettő között a nyomtatód, akkor itt találod, hogyan lehet bármilyen nyomtatót Google Cloud elérhetővé tenni. -
petipetya
nagyúr
válasz
Atish19 #33035 üzenetére
Atish19:
Azt, hogy 4.2/4.3 alatt csak a szerviz menüben lehetett 3G-re lockolni, mivel a telefon menüjében csak 2G vagy 2G/3G volt, én pedig utálom az automatikus üzemmódot. Otthon a wifi alatt 2G-n van a telefon, míg mindenhol máshol 3G-n és mobilneten.cukrosleves:
Ugyanott, ahol eddig - Beállítások / Továbbiak / Mobilhálózatok / Hálózati mód. -
Fromtropoja
csendes tag
-
kovsol
titán
válasz
Atish19 #30394 üzenetére
Paypal regisztrálás tart vagy 5 percig vagy addig se. Külföldről nem fog neked senki küldeni utánvétellel, mikor országon belül is egy lehúzás, nem ám külföldre. Ebaytől se értem miért kell ódzkodni. 2 perc alatt beregel az ember mint bármely webshopba és használod az előtte pár perc alatt regelt paypallt. Olyan eladótól kell venni akinek sok pozitív visszajelzése van és kész. Akik ezeket a tokokat árulják több tízezer visszajelzésből általában 99+% pozitívval rendelkeznek... nem tudom miért kell félni tőle.
-
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Atish19 #30389 üzenetére
Én ebayen vettem, 2 hónapig használtam de egy hete leszedtem és fel sem rakom soha többé. Ez a telefon gyönyörű és imádom, de amíg a tokban volt utáltam, lehetett volna ennyi erővel akármi a tokon belül.
Ebaytől ne idegenkedj, van PH!-n egy kolléga, Winner_hun, ő segít a rendelésben, utalod neki az összeget és ő megrendeli a címedre. Nagyon segítőkész és megbízható! De amúgy meg ne rendelj mert borzalmas, na nem a tok, az is szép, de bűn belerakni a telefont
-
mm89
őstag
válasz
Atish19 #28563 üzenetére
Na ezaz, hogy egyáltalán nem volt nexus 4, csak adb android device...
Mostmár jó lett.
Az Android device-ra nyomtam illesztrőprogram frissítést, kézi, aztán usb eszköz. Ekkor kiírta hogy nem sikerült, de legalább megjelent a nexus 4 felkiáltójellel. Na ekkor már engedte, hogy automatikusan drivert telepítsen -
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #26524 üzenetére
ehhez mindenképpen rootolt teló kell tudtommal, így ha komolyan gondolod, ez a kérdés helyből mehet is át a másik topikba.
-
fatal`
titán
válasz
Atish19 #26388 üzenetére
Használd a Call Logs Backup & Restoret.
SMS-hez pedig az SMS Backup & Restoret.
Mindkettő probléma nélkül tette/teszi a dolgát.
-
madhat911
tag
válasz
Atish19 #25697 üzenetére
Nekem még sosem sikerült géppel összekötnöm. Xp 32bit, win 7 32bit, 64bit se csinál vele semmit. De nekem sokkal jobban fáj, hogy 10 perccel 12 előtt megvolt a 100. (!) restartom! Már nem számolom. Kezdem megbánni ezt a Nexus 4 beszerzést. Bár tény, hogy hónapokig 100 % ig meg voltam vele elégedve. Csak ennyi zséért kicsit tovább szerettem volna élvezni a "zselés álmot"... :-(
Bár ahogy elnézem majdnem egyedülinek tűnik a problémám...
De azért köszönöm a segítségeket!!!
-
werszomjas
addikt
válasz
Atish19 #25335 üzenetére
Pedig a Play hivatalos garancia sztem többet ér, mint a bolti "garancia".
Akitől veszed kérdezd meg tud-e segíteni a gariztatásban, ugyanis ha be tudta szerezni a play-ből akkor tudnia kéne majd később ebben segíteni.
Téged max a postaköltség terhel majd, hogy visszajuttasd a telefont abba az országba ahonnan van, ami néhány ezer ft, cserébe elvileg új telefont kapsz majd. Míg egy gsm bolt sose fogja neked cserélni, főleg nem drágább, újabb típusra (Nexus 5
), saját költségén, mivel már nem gyártják a Nexus 4-et az árát sem gondolom, hogy visszaadná mondjuk fél, 1 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest