Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krino
tag
Sziasztok, én nagyon új vagyok androidos vonalon, annyira, hogy nekem még régi nyomógombos nokiám van, de édesapámnak van egy ilyen HTC one V készüléke.(tudom ez egy nexus4 topic, de gondoltam, hogy itt szakértőkre találok főzött romok terén is) Szeretné feltenni a lehet legfrissebb androidot vagy vmi főzött romot. A kérdésem arra irányulna, hogy hol kezdjem az egész rootolást? van esetlegesen olyan leírás amit ajánlanátok, hogy kellene végig csinálni a folyamatot? esetleg videós magyarázat. Teljesen kezdő vagyok ezen a téren és inkább ezért kérdezgetek. teljesen a nulláról csinálnám. köszönöm a segítséget!
-
krino
tag
érdekes tok: [link]
-
krino
tag
és az orb árára is fény került: 59.99 dollár lesz. orb
-
krino
tag
full screen böngészés a chrome beta-val. beta chrome
-
krino
tag
Sziasztok srácok, tudom a telók nem olvasásra valóak, de N4-n mennyire "kellemes" könyvet olvasni? (Budapest-Fehérvár vonalon jó lenne olvasni ezt azt).
-
krino
tag
hamarosan jöhet az android 4.2.2? + úgy fest elkezdte gyártani az LG Brazíliában a telót január 5-től. Android 4.2.2 felbukkanása
-
krino
tag
-
krino
tag
egy kis érdekesség, főleg, hogy Galaxy Nexuson mutogatják
Ubuntu telefonra :Ubuntu for phones
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest