Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Menthirist #105 üzenetére
Majd lesz butított Fiji 390, meg 385, csak később, hogy balekok bevásároljanak a legdrágábból.
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #102 üzenetére
Nagyon nem kell már mit bemutatni:
http://www.hwsw.hu/hirek/53951/amd-radeon-gpu-grafika-m300.html
A 380 is egy r285 lesz átnevezve, 4 giga rammal -
vaakuum
addikt
válasz
Menthirist #75 üzenetére
A 380-asoknál várható, hogy nem fognak annyira fűteni, mint most a 290-es sorozat tagjai? -
Drizzt
nagyúr
válasz
Menthirist #75 üzenetére
Joval jobb tesszellacios kepessegekkel? Az meg minek? Legutobb az volt a szolas, hogy tobb problemat okoz, mint amit megold.
-
Komplikato
veterán
válasz
Menthirist #64 üzenetére
Felbontást nem tudom, majd jövő héten elmondják, de amikor a Vive bemutatásra került, rá kb. két hétre volt mindenhol cikkben, hogy az Oculus vallott, miszerint a CB is két kijelzőt tartalmaz. Csodálkoznék ha a CV1-ben nem így lenne.
-
vaakuum
addikt
válasz
Menthirist #73 üzenetére
Ok, de a 380x-ről feltételezem, hogy mindenképpen léghűtéses lesz. Azt gondolom, az is bővel elég lesz a 4.4-en járó 3570k-hoz. (Bár még nincs újrapasztázva.)
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Menthirist #64 üzenetére
1440p két szemre, csak?? 120fps kellene a hányás elkerülése végett?
Az csak hozható a Fiji-vel? -
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #48 üzenetére
A legolcsóbb leggagyibb kivitelezés fog rákerülni ami még éppen nem megy tönkre gariidőn belül... Eddig nem láttam használhatót egy gyártótól se aki ilyennel szállítota a prociját/vga-ját. (viszont olyat igen, hogy igényes vicesblokk volt rajta és kösd be a saját rendszeredbe)
A cikk az persze gagyi reklám, csak az nem látja aki nem akarja... (és lesz még pár hasonló az elkövetkezendo 4 hétben, ilyen ez a marketing) -
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #10 üzenetére
Igen, modnjuk arról hogy valahogyan fel kell a házra csavarozni a játékvizet, ha jóltom még nem a 14 centis hátsó ventis házak a legelterjedtebbek.
Például arról is szólhat a hsz-em, hogy szinte nulla haszna van az ilyen játék vízhűtésnek egy jobb hőcsöves levegpővel szemben, normálisan szellőző házban.
Ellenben a nyákon lévő fet-eket kondikat nem hűti szinte semmi. A játékvízhűtőn játék szivattyú van, ami 1,5-2 éven belül garantáltan kerregni fog. Mennyire lesz majd kelendő egy kerregős kárty a használt piacon? Vagy mennyivel fog olcsóbban kijönni a hűtés csere egy levegőssel szemben, ahol kb átcsavarozod az új ventit és kész?
Bocs ha a hsz-em üres fröcsögésnek tűnt neked, remélem eléggé kibontottam a témát és érzed már miért is írtam -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Menthirist #35 üzenetére
Nyilván nem, de egyelőre még nem értük el azt a sebességet/szintet, ami mindenki számára kellemetlenségek nélkül lehetővé tenné a használatot. És itt ugye nem a látványvilág minőségéről beszélünk, hanem biológiai igényről, hogy a kapott infó szinkronban legyen az inputtal.
-
válasz
Menthirist #32 üzenetére
Aminek még mennie kellene a filmlejátszás - bár 4k3D anyag még nemigen van.
-
válasz
Menthirist #22 üzenetére
Jogos
. Énis ahogy belefogtam, rögtön cseréltem a házat.
-
válasz
Menthirist #15 üzenetére
A 300W-os gpu egy 80-100W-os cpu 3-4x-ét fűti el. Egy120-as kevés lesz oda. De lehet, hogy csak kiegészítő funkciója lesz, mint a 295x2-nél.
-
válasz
Menthirist #10 üzenetére
Nekem van játékvizem (h105), de már a mATX házba se fért bele. Kivezetni max a fekvő ház tetejét szétfúrva lehetett volna
. Tény, vannak jó játékvizek, az enyém hozza a legjobb-legnagyobb másfélkilós alaplaptörő rézszörnyek teljesítményét, viszont alkalmas ház kell köréjük, amiben elfér egy hatékonyabb 240-es, 280-as radi a csövekkel.
A 120-as radi a 295x2 alá elég viccesnek hangzik, 1db 290/x 300W-os hőtermelésére is inkább egy 140mm-eset vennék (VAN játékvízben). -
válasz
Menthirist #2 üzenetére
A legtöbb játékvíz hőleadó felülete pici, kevés rajta a borda. Ezt majd meglátjuk, hogy milyen lesz, és hogy képzelik az elhelyezését. Ha van egy kevés gógyijuk, terveznek egy saját rendszert, és akár még elfogadható is lesz.
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #2 üzenetére
De nem támogatjuik meg, mert azokra is 12 centis megy, amit simán egy léghűtős bordára is rá lehet rakni.
Egyébként szól is valamiről a cikk? Mert érdemi információ nem sok van benne. (a marketingfogáson kívül, hogy most a kétmagos kártyát vr-nek hívják)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest