- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baryka007 #38 üzenetére
Mert a GPU-lapkára pakolták a memóriamodulokat. Kicsit kockázatos húzás, ha nem úgy sül el az energiahatékonyság, ahogy szeretnék, marhanehezen hűthető egységet kapnak. Ha viszont nem eszik sokat a cucc, extra kompakt és olcsó kártyákat lehet csinálni belőle. Igazából az alsó-középkategóriában kéne ezt tonnaszám gyártani, ahol max 100W-ot fogyasztott eddig is egy GPU.
-
válasz
Menthirist #32 üzenetére
Aminek még mennie kellene a filmlejátszás - bár 4k3D anyag még nemigen van.
-
válasz
laci.csabi #26 üzenetére
Brutál. Mondjuk még 10év
. Ha erre utaznak AMD-ék, és erre mutató hardvert próbálnak jövőre piacra dobni, abból a szokásos messianisztikus bukás lesz
. Igen, hiperszuper előremutató technológia, csak a valóság és a piac kb 8-10év múlva lesz kész rá. Hja, esetleg extra M$-Dx12-játékfejlesztői segítséggel 8db vízhűtőtt 395x2-n menni fog. Gratula, már bánom, hogy eladtam a bányászfarmom
#28: egyáltalán mi viszi át a képet
Az általam ismert leggyorsabb csatoló a DP 1.3 is csak egyszer 8k60Hz-et tud.
-
válasz
Menthirist #22 üzenetére
Jogos
. Énis ahogy belefogtam, rögtön cseréltem a házat.
-
"láttam olyat, amikor a Macho120 kiszakította a CPU-foglalatot, de ott a hülyegyerek elvitte a nagymamához a gépét a szünetre, és állítva a kocsiban a szar kátyús utakon egyszerre csak elindult a cooler" - Brutál
#15: hja, kicsit más fogalmaink vannak akkor a vízhűtés értelméről. Számomra a vízzel semmiféle throttling nem egyeztethető össze, a víz - lévén körülményesebb és drágább a légnél - tuningeszköz. Ehhez elég lehet egy jobb játékvíz is, nem muszáj szakemberrel ráköttetni a távfűtés körére, csak az alkalmas játékvizek kb 140mm-es radinál kezdődnek - a 140-eshez azért már lehet házat találni. A carbide-ot nézegettem, de elvetettem, először is, mert a Giga 970-em nem fért volna el, illetve a későbbiekre tekintettel 2db vastag radi (pl 2x h105) már problémás lett volna. Megaztán az asztallapig nyúlhat a gép magasságban, úgyhogy maradt nekem a 750D. Ebbe akár ruhákat is aggathatok száradni
#17: virtuális valóság = 4k kép külön mind2 szemnek minimum 30-40fps-el, hja, ehhez tényleg kell kraft, sztem reálisan még 2-3 VGA-generáció
. Egyelőre ott tartunk, hogy a sima 4k játék is gond az aktuális top CF/SLI rendszereknek.
-
válasz
Menthirist #10 üzenetére
Nekem van játékvizem (h105), de már a mATX házba se fért bele. Kivezetni max a fekvő ház tetejét szétfúrva lehetett volna
. Tény, vannak jó játékvizek, az enyém hozza a legjobb-legnagyobb másfélkilós alaplaptörő rézszörnyek teljesítményét, viszont alkalmas ház kell köréjük, amiben elfér egy hatékonyabb 240-es, 280-as radi a csövekkel.
A 120-as radi a 295x2 alá elég viccesnek hangzik, 1db 290/x 300W-os hőtermelésére is inkább egy 140mm-eset vennék (VAN játékvízben). -
Ez mindenképp pozitívum a vizeseknek, végre használható alternatívák lesznek az univerzális GPU-blokkok. Eddig ezekhez külön VRAM+VRM-blokkokat kellett venni - bár a VRM továbbra is kérdés.
"Az apróbb házaknál elsődlegesen a kártya hossza a probléma, mivel abból nyilvánvalóan nem lehet levágni, viszont egy külső radiátort már tetszőlegesen el lehet helyezni, akár a házon kívülre is."
Ez vicc akar lenni? Persze, azért vesz valaki ITX házat, hogy mellette lóbáljon egy 240-es radiátort. Kicsit átfogalmazva: "Apróbb házaknál elsődlegesen egy vízhűtés jelenléte a probléma, uis extramacerás a csöveket elvezetni és a radinak sincs hely. Nem beszélve arról, hogy a házon kívüli hűtéshez a játékvizek a rövid cső miatt nem jók, egyedi kör kell külön szivattyúval és tartállyal
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest