Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
Azért nekem a google térkép 3x kikapcsolt csak úgy akármilyen hibaüzenet nélkül egy 3 órás út alatt (UKban, korlátlan 4g mobilnettel). Nem szokott ilyet csinálni, bár ez volt az első hosszabb út, hogy ment róla a navi. Hogy mitől volt lövésem sincs, de amúgy maga ez a google maps nem igazán nyerte el a tetszésem, a forgalom figyelő része nem rossz, de a többi...
Szerk.: Nexus5-öm van, és nagyon szeretem, csak bosszantó ez a térkép téma, de lassan lesz rá szerintem egy 3 betűs orvosságom...

-
vicze
félisten
Nem flamet-et akarok kelteni, de azért a Nexusoknak megvannak a maguk nyűgjei. A legfrissebb rendszerre a legfrissebb bugokat is megkapod, ami viszont a gyártóiban sokszor már javítva vannak, vagy bele se kerülnek.
Ezt most 4 Nexus és 3 HTC alapján mondom ezt, volt olyan verzió amikor a HTC ROM sokkal sokkal stabilabb volt. Bár főleg a Chrome assza szét a Nexus-t általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)