- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
mazsi1911 #144 üzenetére
Hát, nekem meg az iOS nem jön be, hogy minden egyforma benne. Én szeretem, hogy úgy szabom testre a rendszert, ahogy kedvem tartja. Ha megfelelően kiforrott appokat választasz, nem lehet azzal probléma, hogy testreszabható legyen. Ezek keresgélése ugyan eltart egy ideig, de megéri a ráfordított időt.
Amúgy meg ízlésről felesleges és értelmetlen vitatkozni.
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások az igényei. De ettől még nem kell belekötni egyik platformba sem. Szerintem.Csak halkan jegyzem meg, bár zenehallgatásra iPod Classic-ot használok, almás teló sosem kellene. Egy barátomét elég sokat nyomkodtam, nem volt meggyőző. A WP-kről meg ne is beszéljünk...
-
MartOOn
addikt
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
"Noha tudom, hogy az android szamomra undoritoan nez ki, "
Ezt most komolyan? Meselj legyszi melyik reszet nem tudod megvaltoztatni vagy lecserelni? Az utolsó pixelig at tudod szabni a sajat 'izlesednek' megfelelően. Mert ha wp-rol irod ezt oke v ios-rol (bar a 8as jokat/szepeket iger) de a droid undoritoan nez ki? Az en kameleonomnak, barmennyire is szeretem, szar a színe...
-
Dilikutya
félisten
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
Ilyen oldal jó lenne, mert nehéz kiszűrni a minőségit a sok gagyiból. Pl. wifi kulcsszóra a hasznos segédprogramok mellett már a Top10-ben van szerintem wifi-s internet gyorsító. A kategóriánkénti böngészés is értelmetlen, van az 1-2-3 sláger app, meg az ismétlődő szemét, ráadásul csak a 200 legtöbbet letöltöttet tudod böngészni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
mazsi1911 #43 üzenetére
Erre szvsz így senki nem fog választ adni. ()
1. Ahhoz olyan ember kell aki már használta ezeket az app-okat mert használat nélkül nehéz lenne megmondani hogy van-e nála jobb vagy hasonló.(és van iOS és Android készüléke is)
Pl első példához van egy kliens ilyen app (ha ez tényleg jó példa) de erről szerintem kevés fórumozó fogja megmondani hogy megéri-e a ~2300 Ft-t.2. Miért csak fizetős (drága) ellenpélda kell, simán lehet hogy van olyan free app ami felveszi a versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest