- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozsabalint
senior tag
válasz
vrgkrisztian #154 üzenetére
Talán a HTC One-nak van jobb anyaghasználata (esetleg Z2-nak, de G2-nek, S5-nek tuti nem), mint a nexus5-nek. A többi elbújhat mögötte rendesen. (ugye mennyibe kerülnek az előbbiek, és mennyibe a nexus...)
A kamerája nagyon jó, talán jobb, mint a G2-é. Az akksija meg másfél napra minden további nélkül elég, de ha 4 óra kijelzőidőt összegyűjtesz, akkor csak 1 napig fogja bírni.
Mindazonáltal egyáltalán nem érzem magamat bétatesztelőnek. Legalábbis nem kevésbé, mint egy Galaxy S5 vagy egy iPhone tulajdonos. Előbbin soha az életben nem kapsz kiforrott szoftvert, szóval ki a bétatesztelő... de utóbbin is voltak már cifraságok.
Az appok minőségéről annyit, hogy soha nem volt még problémám a google alkalmazásaival. Ellentétben az olyan bloatwarekkel, mint a facebook, skype, whatsapp, és társaik.
Arról meg ne is beszéltjük, hogy a samsung htc lg mennyi szemetet tol a telefonjára. Gyakorlatilag teljesen haszontalan, parasztvaktó funkciókkal. -
HREH
senior tag
válasz
Ezeket muszáj megcáfolnom:
Kamera frankó, mert javítottak rajta a 4.4.1-ben és a 4.4.2-ben is, csak ezt valamiért senki sem tudja...
Kijelző átlagos? True HD IPS+ van benne, ami az egyik legszebb, ha nem a legszebb kijelző manapság. (Jelzem, LG G3-ban is ugyanez van, csak nagyobb felbontással, az pedig azért nem egy átlagos telefon.)
Külső hangszóró minősége nem olyan jó, ezt elismerem, de buszon fogsz hangosan zenét hallgatni? Szerintem nem, akkor meg? Fülessel több internetes portál is írja, hogy kristálytisztán szól.
Anyaghasználat matt, gumírozott műanyag, ami a fehér verziónál nem gyűjt ujjlenyomatot, nem karcolódik, illetve a kezedből se csúszik ki. A Samsung meg csak bújjon el az anyaghasználatával ill. a szappantartó formatervével.
Bővíthetőség = felhő + OTG, ez mindenre elég, és megbízható is.
Akksi kiszedhetetlen, de a power gomb 10 másodperces lenyomása ugyanazt csinálja, mint az akksi kiszedése.Ja, és nem, nem lehet pure androidot csinálni egyik gyártói telefonból sem szimpla progik letörlésével, mivel aROm attól még mikrolaggos gyártói felület marad. Ahhoz custom ROM kell.
Bétateszter az az első 1%, aki hamarabb megkapja az N5 frissítéseket, mint a többiek. Ők jelzik a hibákat, utána OTA-n kinyomják a többi usernek is.
Aki a Nexusba nem nyúl bele, az vegyen M8-at, vagy Z2-t. Nexusok pont arra valók, hogy custom romolj rajtuk, sokmindent felrakj, kipróbálj, elvégre is fejlesztői telefon.
Az meg, hogy nálad az alap androidos appok szarnak be, semmit sem von le a Nexus értékéből, mivel ott nincs ilyen.Mutass pár S800-as, 2GB RAMmal szerelt nem kínai telót, 100k alatt. Ja, hogy nincs. Pont ezért van marha jó ár értéke a Nexusoknak.
Bár ekkora Nexus-rühellővel nehéz értelmesen beszélgetni, mivel nem fogod fel, hogy mit én leírok, az úgy is van az N5-tel kapcsolatban.Ja, és még valami. Miért volt, az hogy amikor kijött az N4, kb. másfél hónapig teljes készlethiány volt Google Playen?
-
dnelb
veterán
válasz
a kamera egyáltalán nem rossz(n5ben), a kijelzőt meg úgy kalibrálod ahogy akarod, még ha ez marha szokatlan is neked. az unibody ház pedig egyre elterjedtebb, ez nem igazán érv már..
mielott meg valaki leirja,hogy teleszemetelt gyartoi szar,szolok,hogy ezt is ki lehet tisztitani,es pure androidot csinalni.
csak akkor bukod a garid , de hajrá. az meg vicc kategória hogy az s5 is olyat csinál, hogy 3 másodperc kell neki visszalépni homescreen-re egy komolyabb appból, meg 3 másodperc megnyitni egy telefonkönyvet.. Ilyen áron nekem nem kell a sok marhaság, szemmel görgetés meg stb .. -
SkyS1gn
félisten
válasz
+1
-
dnelb
veterán
válasz
vrgkrisztian #97 üzenetére
én inkább a szószerinti igénytelenek telefonjának nevezném a nexust de hát olcsó is.
ezt S5el a kezedben vicces mondaniattól igénytelenebb telefon nem is kell
dehát jó az 200ké, igaz hogy laggos meg telesírod a fórumát hogy nem bírsz fényképezni 1 normálisat, de jó az neked
-
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #74 üzenetére
De minek írod le negyedszerre?
Elsőre is megérti mindenki nem? -
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #60 üzenetére
"Kőkemény android user"
Lássuk csak,az elmúlt 4 évben alaphangon kb 140-150 készüléket adtam-vettem,csak itt a hardveraprón,nem létezik olyan itthon kapható rendszer,amit ne próbáltam volna,momentán Note 3 Neot hajtok,(ma viszik el) de az Asus Infinityn keresztül az i5s-en át,a 1020-as Lumiáig szó szerint min két tucat csúcsvas volt nálam,hosszabb rövidebb ideig,ez a hobbim,és részben ebből is élek.
Ergo érzelmi síkon nem hat meg egyik rendszer sem,a droidot kedvelem mert testre szabható,de nem rajongok semmiért,és így van ez jól.
Az iOst pedig nem szeretem,és nem is rühellem,mint mondtam nem megyek oda hozzájuk köpködni hogy nyehehe a térképszoft bevezetése enyhén szólva sem ment zökkenőmentesen,meg mekkora már hogy a 200K-s telefonjuk fél év alatt levedli a fekete bevonatot,megtehetném de MINEK?
Épp ezért nem értem mi motivál egyeseket hogy teleflémeljék a legkülönbözőbb topicokat,csak mert rühellik az adott rendszert? -
noorbertt
őstag
válasz
vrgkrisztian #29 üzenetére
Ezt jo tudni nexus4 es 5utan, felvagyok haborodva hogy ezt idaig senki nem mondta. Akkor mit vegyek kovetkezonek? ☺
-
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #29 üzenetére
Ad 1:
Most komolyan,itt is,meg az S5-ös topicban is non stop nyomod ezt a "fúj android,használhatatlan szemét,ótvar,ipari hulladék,bétateszter júzerek" dumát,miközben már rég vehettél volna egy ájfont,azzal biztosan boldog lehetnél,az orrodat is tisztítaná,és legalább nem kéne ezeket a fárasztó nyafogásokat olvasnunk 10 kommentenként,mond,te nem unod saját magadat?
És most nem kell a :"nekem ez a véleményem" c. szöveg,leírod egyszer,leírod kétszer,háromszor,hogy a hülye is megértse,OK,de hogy non stop lököd a flame-t?
Miért jó ez neked?
Pláne hogy az S5 topicban is vagy egy tucatszor hajtottak már el,de te csak nyomod a mantrát,mi vagy te,valami hittérítő,ez nálad ilyen kényszeres izé?
Nem tetszik a rendszer,hát kuka,oszt jónapot,én tutira nem mennék oda a Wp-iOs topicba köpködni hogy mekkora gagyi már a cuccuk...Ad 2:
Pistike véleménye a kockafórumokon kívül,pont nem szempont egyik gyártónál sem,amíg egy biliműanyagból hebrákolt 20 ezerbe kerülő cuccot el tudnak adni 4x annyiért pont leszarják hogy valami noname fórumozó lagtengerről,meg FC-zésről nyafizik a kutykurutty webszájton,az alsóközép/budget kategóriás cuccokat laikusok veszik,nekik az is nagy szám hogy az onokák' hétvégi home videóját meg tudják mutatni a szomszéd Gizikének,dunsztjuk sincs 30-60-120 fps-ről,meg Linpack tesztekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest