Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
nincs s5-öm,csak 1napig volt nalam kolcsonbe,de barmikor hozzaferek,mert csaladtage. nekem csalodas.
de szerintem egy nexus messze nem merheto pl egy htconehoz,note3-hoz.
mielott meg valaki leirja,hogy teleszemetelt gyartoi szar,szolok,hogy ezt is ki lehet tisztitani,es pure androidot csinalni.
a nexus egyaltalan nem kiemelkedo telefon. se a kameraja nem jo,a kijelzo tok atlagos,a hangszoro sem valami jo,anyaghasznalat pedig ott is matt muanyag. es nem bovitheto,es az akksi is kiszedhetetlen. (raadasul fele annyi kijelzoidot sem bir a mai nagyokhoz kepest!!!)
igy csak olyan osszedobalt betateszter szaga van az egesznek.
ezert nem ertem,miert kell isteniteni,a tobbi gyartoet pedig egytol-egyig osszefosozni,mert tud nehany ertelmes funkciot gyarilag,a teljesen ostoba alap holo feluleten kivul. ja meg mert par tizessel dragabb a beleolt fejlesztes,sokkal minosegibb kamera,hangszoro,vagy pl opcionalis fem-haz miatt. (es tudom,hogy lehet "okositani" a nexust is,de kb 1000 userbol 999 ugysem nyul bele)a nagyon geekeknek valo,akik csak a smooth rendszerre,meg arra izgulnak,hogy a legfrissebb androidverzio legyen rajta (feltetlenul). viszont semmivel nem megbizhatobb,mint egy nagy gyarto csucstelefonja,mivel ugye androidrol beszelunk. (valaki nehogy jojjon az "akkor vegyel ajoeszt szoveggel.)
amugy leirom,hogy nekem kb mindig az alap androidos google-appok szarnak be (pl google music frissites utan beragad,leszivja az akksit,ugyanez a terkep frisitesekkel,es a chrome miatt is csontta fagyott mar tobb androidos telom,igy kenytelen voltam ezeket fagyasztani)vita reszemrol lezarva.
-
HREH
senior tag
Látom vannak itt még olyan fórumozók, akik értékelik valamire a Nexus szériát, jó látni ezt
Az az S5 fórum meg tényleg tele van sírva, elég vicces, pl:"a poén az egészben az,hogy az s5 még így is sokkal megbízhatóbb,mint más gyártók mostani zászlóshajói"
LOL(#118) Sztbeni: Megőrűltél? vrgkrisztian megmondta, hogy a Nexus az igénytelenek telefonja, nehogy olyat merjetek venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest