Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #74 üzenetére
De minek írod le negyedszerre?
Elsőre is megérti mindenki nem? -
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #60 üzenetére
"Kőkemény android user"
Lássuk csak,az elmúlt 4 évben alaphangon kb 140-150 készüléket adtam-vettem,csak itt a hardveraprón,nem létezik olyan itthon kapható rendszer,amit ne próbáltam volna,momentán Note 3 Neot hajtok,(ma viszik el) de az Asus Infinityn keresztül az i5s-en át,a 1020-as Lumiáig szó szerint min két tucat csúcsvas volt nálam,hosszabb rövidebb ideig,ez a hobbim,és részben ebből is élek.
Ergo érzelmi síkon nem hat meg egyik rendszer sem,a droidot kedvelem mert testre szabható,de nem rajongok semmiért,és így van ez jól.
Az iOst pedig nem szeretem,és nem is rühellem,mint mondtam nem megyek oda hozzájuk köpködni hogy nyehehe a térképszoft bevezetése enyhén szólva sem ment zökkenőmentesen,meg mekkora már hogy a 200K-s telefonjuk fél év alatt levedli a fekete bevonatot,megtehetném de MINEK?
Épp ezért nem értem mi motivál egyeseket hogy teleflémeljék a legkülönbözőbb topicokat,csak mert rühellik az adott rendszert? -
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #29 üzenetére
Ad 1:
Most komolyan,itt is,meg az S5-ös topicban is non stop nyomod ezt a "fúj android,használhatatlan szemét,ótvar,ipari hulladék,bétateszter júzerek" dumát,miközben már rég vehettél volna egy ájfont,azzal biztosan boldog lehetnél,az orrodat is tisztítaná,és legalább nem kéne ezeket a fárasztó nyafogásokat olvasnunk 10 kommentenként,mond,te nem unod saját magadat?
És most nem kell a :"nekem ez a véleményem" c. szöveg,leírod egyszer,leírod kétszer,háromszor,hogy a hülye is megértse,OK,de hogy non stop lököd a flame-t?
Miért jó ez neked?
Pláne hogy az S5 topicban is vagy egy tucatszor hajtottak már el,de te csak nyomod a mantrát,mi vagy te,valami hittérítő,ez nálad ilyen kényszeres izé?
Nem tetszik a rendszer,hát kuka,oszt jónapot,én tutira nem mennék oda a Wp-iOs topicba köpködni hogy mekkora gagyi már a cuccuk...Ad 2:
Pistike véleménye a kockafórumokon kívül,pont nem szempont egyik gyártónál sem,amíg egy biliműanyagból hebrákolt 20 ezerbe kerülő cuccot el tudnak adni 4x annyiért pont leszarják hogy valami noname fórumozó lagtengerről,meg FC-zésről nyafizik a kutykurutty webszájton,az alsóközép/budget kategóriás cuccokat laikusok veszik,nekik az is nagy szám hogy az onokák' hétvégi home videóját meg tudják mutatni a szomszéd Gizikének,dunsztjuk sincs 30-60-120 fps-ről,meg Linpack tesztekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest