- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A különlegessége a pixeleknek,hogy az android azon jelenik meg legelsőnek és sokáig van támogatás. Pont,mint az iphone-nál.
Az már nem különlegesség,de a kamera az egyik legjobb benne.
Az összes többi gyártó az androidját tele tömködik mindenféle fícsörrel,ami valakinek jó,valakinek nem. Ez már egyéni megitélés. Nekem a Samsung testreszabhatósága nagyon tetszik,ahogy a Pixel egyszerűsége is. Ha tehetném,az iPhone mellé még ezt a kettőt tartanám itthon.
Bár nejemnek meg kisebbik lányomnak Samu-ja van. Néha szoktam androidozni. -
tixem
addikt
Azért mert iphone, nekik szabad mert így is habzó szájjal fut a sok zombi az apple store-ba megvenni. Ha valami akármilyen más gyártó hozna ki egy ilyen telefont el lenne átkozva a lemenő felmenő rokonsága is. Az apple tisztában van a saját vásárlói bázisának lélektanával, ahogy azzal is biztosan tisztában van, hogy ezt így 2018-ban megengedhetik maguknak mert az átlagos egységsugarú apple fan-t ez vagy nem érdekli, vagy tök hülye az egész témához, a lényeg hogy rágott alma legyen a hátlapon.
Ne az itteni telefonbu*i fórumozókból induljunk ki. Tömegében ezeket lákátos armandók veszik majd providentre, kitartott plázacirkálók, tinédzserek akik még nem nőttek ki a márkafanatizmus gyermeki világából, illetve olyan tehetősebb emberek akik bemesélik maguknak, hogy az apple = prémium minden más meg nem mert méd in csájna, meg olyanok akik eddig valamilyen vacak dzsunkadroidot használtak amin lefagyott minden lépten- nyomon, így iphone-t vesz mert az gyors, a droid meg laggol.
-
Sinesol
veterán
Nem látom hol van itt 720p, bár tökmindegy, mert a ppi számít, kivéve az Amoledet a pentile mátrix miatt.
Egyébként pár napja hasonlitgattam az Xs-t a 8-asomhoz és nincs túl nagy különbség kijelzőben, egyáltalán nem látszik a felbontásbeli különbség, na persze ha 1cm-ről nézegetném vagy nagyítóval, talán de az nem épp életszerű. De amúgy ott a sok 1080p pentile matrix amoled, ott szerintem sokkal neccesebb a helyzet, mégis jó rengeteg embernek, az is vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest